- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.929
- 548
- 27
- Konu Sahibi Sinem34sinem
-
Bende daha yeni hamile olduğumu öğrendim şuan bile regl oluyorum üstelik 6 ay önce sadece bir kere ilişki yaşadım o sürtünme şeysindenHülya ben böyle gebe kaldım biliyosun. Öğrendiğimde 5 aylıktı. 5 ay regl olmuşum. Benim değerler düşüktü kan testim de negatifti ama sonradan yükselmiş.
Tabi gir ultrasona.benim 0.100 çıktı ultrasona gerek var mı ultrasona mı girsem acaba adetim de kırmızı pihtili ama az sanki
Aynı durumdayız kardeşim ya nasıl anlaşılmaz aklım almıyo.Bende daha yeni hamile olduğumu öğrendim şuan bile regl oluyorum üstelik 6 ay önce sadece bir kere ilişki yaşadım o sürtünme şeysinden
Ayy inanmiyorum. Iste rabbim kimine tek seferde nasip ediyoken kimine senelerce ugrastiriyo. Uzulme canim hayirlisi kucagina alinca hepsi gecerBende daha yeni hamile olduğumu öğrendim şuan bile regl oluyorum üstelik 6 ay önce sadece bir kere ilişki yaşadım o sürtünme şeysinden
Allahım kimler sevişiyoUmarım birileri vardır günlerdir aylardır uyuyamıyorum. şimdi şöyle 8 martta erkek arkadaşımla ilişkim oldu prezervatif ile korunduk fakat benim korkum o zevk suyu denen şey fakat ben 22 martta 14 nisanda 7 mayısta ve 5 haziran yani dün adet oldum mayıs ayında 4 defa evde idrar testi yaptım 2 si erken gösteren hani şu pahalı olanlardan diğer ikisi sabah ilk idrarla yapilandi ve sonuçlar negatif çıktı ama ben korkumdan acaba üstüne mi görüyorum diye özel hastanede kan testi yaptırdım sonuç 0.100 negatif dedi doktor acaba hala hamile olma ihtimalim var mı çok korkuyorum nolur cevap yazın
Ben üstelik sayısız kan ve idrar testi yaptım şu zmana kadar hepsi negatiftiAynı durumdayız kardeşim ya nasıl anlaşılmaz aklım almıyo.
Annem de kiz kardesime boyle hamile kalmis. Var mi yok mu bilememisler. Tabi eski zaman simdiki imkanlar yok. Karni buyuyup ogrenince dusuk ignesi falan yaptirmis koyde esege karnini bastira bastira yuk sarmis ona ragmen kardesim dusmemis yaa el mahkum dogurmusAynı durumdayız kardeşim ya nasıl anlaşılmaz aklım almıyo.
Olmadik yerde zamanda sevismicen isteBen üstelik sayısız kan ve idrar testi yaptım şu zmana kadar hepsi negatiftinasıl oldu Bnde bilmiyorum Gsyabk bi gelsene bak bizle aynı dert te olanlar varmış
Sevgilim çok ısrar etmişti ve iç çamaşırı üstünden yapmıştık nasil oldu anlamadimOlmadik yerde zamanda sevismicen iste
Ya ben hadi korunmadım ihmalim oldu. Ama siz ikinizinki zevk suyundan.Ben üstelik sayısız kan ve idrar testi yaptım şu zmana kadar hepsi negatiftinasıl oldu Bnde bilmiyorum Gsyabk bi gelsene bak bizle aynı dert te olanlar varmış
Erkek milletine guvenmicen iste sonra olan kadinlara oluyoSevgilim çok ısrar etmişti ve iç çamaşırı üstünden yapmıştık nasil oldu anlamadim
Korunmadan yapilir miii. 45 dklik zevk icinYa ben hadi korunmadım ihmalim oldu. Ama siz ikinizinki zevk suyundan. ☹
Kiiiiiz ne yaptın sen..Umarım birileri vardır günlerdir aylardır uyuyamıyorum. şimdi şöyle 8 martta erkek arkadaşımla ilişkim oldu prezervatif ile korunduk fakat benim korkum o zevk suyu denen şey fakat ben 22 martta 14 nisanda 7 mayısta ve 5 haziran yani dün adet oldum mayıs ayında 4 defa evde idrar testi yaptım 2 si erken gösteren hani şu pahalı olanlardan diğer ikisi sabah ilk idrarla yapilandi ve sonuçlar negatif çıktı ama ben korkumdan acaba üstüne mi görüyorum diye özel hastanede kan testi yaptırdım sonuç 0.100 negatif dedi doktor acaba hala hamile olma ihtimalim var mı çok korkuyorum nolur cevap yazın
yok biz korunduk hemde 2 prezervatif üst üste taktı yani sadece zevk suyundan ay napicam adetim de az geliyo koyu kırmızı pıhtılı ama az geliyoYa ben hadi korunmadım ihmalim oldu. Ama siz ikinizinki zevk suyundan.
Ya sorma ben bi kereden bişey olmaz dedim ama oldu.Korunmadan yapilir miii. 45 dklik zevk icin
Yok ne sahip çıkmasıErkek milletine guvenmicen iste sonra olan kadinlara oluyoogrenince sahip cikti mi size
Tamam ama zevk suyunda da sperm hücresi var canımyok biz korunduk hemde 2 prezervatif üst üste taktı yani sadece zevk suyundan ay napicam adetim de az geliyo koyu kırmızı pıhtılı ama az geliyo
Ooo 45 dakkaKorunmadan yapilir miii. 45 dklik zevk icin
55 benim ama neyse.Ooo 45 dakka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?