- 19 Nisan 2015
- 2.244
- 2.224
Ağzınıza sağlık allah vicdanlı insanları eksik etmesin.Özel olmadığı sürece ve maaşınız yoksa siz oranın şartlarını biliyor musunuz nasıl olduğunu ? Hiç ziyarete gittiniz mi oradakileri ?
Nefes almalarına kızan bakıcılarla dolu çoğu yer. İyi yerlerde var fakat parmakla sayılır.
Moruk falan demişsiniz acaba ironi mi yapıyor diye iki defa okudum; anneniz yok mu sizin, babanız ?
Hak veriyorum; yaşlı insana bakmak çok zor hele kalbi fesatsa, dili ağırsa. Fakat değilse onlar evin bereketidir.
Çocuklar birleşip bir bakıcı tutabilir o anne babaya. İlla huzur evi denilen huzursuz odalara atmak gerekmez dili var diye.
Kendi annemde vardi yanimizda annem agzinin payinı verdi o zaman bana gerek kalmadan...eee sana bu lafı dedi de sende o kaynananı merdivenlerden atmadın haa aferin daha cok laf duyarsın esinden bekmele her lafa atlıycak savuncak sen kendini savun o anda neden hemen oglun evlenmis seni ilgilendirmez demedin sana mı sorucaktı demedin yada onun yaptıgı ille bi sürü hata vardır vur yüzüne
Konuyu nereden okuyosun allah aşkina isi gucu olmayan askere gidicek çocuga 16 yasinda kacan eltim...kaynanin evine yerlesen eltim..baba kapisinda giymedigini aldirip giyen istedigi gibi at kosturan eltim...daha duğünün haftasina gorümceme sehre tasıninca istemiyorum diye ikisi toplasip plan yapan eltim... kaynanaya kendilerine baktiran eltim..buna ragmen ben mi haksızım...daha evi bile yok...kaynanamdan yediler ictiler 2 yildir..esyalari ona aldirıyolar...herşey bal kaymak onlara..biz hepsini kendimiz aldık bir tek yardım görmedik..senve hala eltim mi haklı...Ağzınıza sağlık allah vicdanlı insanları eksik etmesin.
Konu sahibi vatandaş kayınvalde eltide kalırken iyi sende kalıncamı kötü? eltin insan değilmi üstelik senden küçük yeni gelin olan o, konuyu okurken sinir oldum allah vicdan versin
Konu açmak demek herkesin sana destek olacağı demek değil herkes fikrini söyleyecek.Konuyu nereden okuyosun allah aşkina isi gucu olmayan askere gidicek çocuga 16 yasinda kacan eltim...kaynanin evine yerlesen eltim..baba kapisinda giymedigini aldirip giyen istedigi gibi at kosturan eltim...daha duğünün haftasina gorümceme sehre tasıninca istemiyorum diye ikisi toplasip plan yapan eltim... kaynanaya kendilerine baktiran eltim..buna ragmen ben mi haksızım...daha evi bile yok...kaynanamdan yediler ictiler 2 yildir..esyalari ona aldirıyolar...herşey bal kaymak onlara..biz hepsini kendimiz aldık bir tek yardım görmedik..senve hala eltim mi haklı...
Bana demiyorsunuz sanırım. Bende yalnış bulduğumu belirtmiştim.gencsizn anladıkta sende yaşlancak morukkkkk olucan o zaman allah sana yardımcı olsun
Ağzınıza sağlık allah vicdanlı insanları eksik etmesin.
Konu sahibi vatandaş kayınvalde eltide kalırken iyi sende kalıncamı kötü? eltin insan değilmi üstelik senden küçük yeni gelin olan o, konuyu okurken sinir oldum allah vicdan versin
aynennnBana demiyorsunuz sanırım. Bende yalnış bulduğumu belirtmiştim.
millet abisinin kızını alıyo sende uzak akrabaysa bisey yok
Ben bizim yaslilarimizin kafa yapisini anlayamiyorum. Mis gibi huzurevi var. Ye,ic,yat,beleş...
Ne kadar meraklilar cocuklariyla yasamaya. Hani oyle uyumlu,genclere zorluk cikarmayacak turden olsalar neyse. Bildigin hayattan zevk almayi bilmeyen,ota b.ka kizan mendebur moruklar hepsi..
Zorla oglanlarinin evine atarlar kendilerini.. Ya kendileri ya gelinleri rezillik cikarir,birbirlerinin a.zina ederler. Adi da 'oglumla yasiyorum' olur...
Yaw oglunun evinde dertten olecegine,bakimevinde bakimsizliktan öl bence.
Ben bizim yaslilarimizin kafa yapisini anlayamiyorum. Mis gibi huzurevi var. Ye,ic,yat,beleş...
Ne kadar meraklilar cocuklariyla yasamaya. Hani oyle uyumlu,genclere zorluk cikarmayacak turden olsalar neyse. Bildigin hayattan zevk almayi bilmeyen,ota b.ka kizan mendebur moruklar hepsi..
Zorla oglanlarinin evine atarlar kendilerini.. Ya kendileri ya gelinleri rezillik cikarir,birbirlerinin a.zina ederler. Adi da 'oglumla yasiyorum' olur...
Yaw oglunun evinde dertten olecegine,bakimevinde bakimsizliktan öl bence.
Oglumun yuvasini zehirliyorsam yasamaliyim.Umarım bu iyi niyetli(!) mesajınızdakileri yaşarsınız ...