kizlar kv evime yerlesme provaları yapıyor akıl verin...

Ağzınıza sağlık allah vicdanlı insanları eksik etmesin.
Konu sahibi vatandaş kayınvalde eltide kalırken iyi sende kalıncamı kötü? eltin insan değilmi üstelik senden küçük yeni gelin olan o, konuyu okurken sinir oldum allah vicdan versin

yaşlı olsa bakıma muhtaç olsa sevaptır aç kapını kaç gün yaşayacak derdim.ama genç ve kendi işini kendi görebilecek yaşta genç ve pek bi karışmayı seviyor anladığım kadarıyla.açık açık konuş bence beni annenle karşı karşıya getirme lütfen kalpler kırılmasın nasılsa muhtaç değil,kırgınlık olmasın.de kapat konuyu

Kendi annemde vardi yanimizda annem agzinin payinı verdi o zaman bana gerek kalmadan...

Konuyu nereden okuyosun allah aşkina isi gucu olmayan askere gidicek çocuga 16 yasinda kacan eltim...kaynanin evine yerlesen eltim..baba kapisinda giymedigini aldirip giyen istedigi gibi at kosturan eltim...daha duğünün haftasina gorümceme sehre tasıninca istemiyorum diye ikisi toplasip plan yapan eltim... kaynanaya kendilerine baktiran eltim..buna ragmen ben mi haksızım...daha evi bile yok...kaynanamdan yediler ictiler 2 yildir..esyalari ona aldirıyolar...herşey bal kaymak onlara..biz hepsini kendimiz aldık bir tek yardım görmedik..senve hala eltim mi haklı...

Konu açmak demek herkesin sana destek olacağı demek değil herkes fikrini söyleyecek.
Bütün yorumları okuyacak değiliz konu içeriğinde eltin hakkında şuan anlattıkların yazmıyo bizde müneccim değiliz

Evet katılıyorum ancak konu sahibinin durumu çok farklı. Elti evlenince kabul etmiş, konu sahibi şartını sunmuş, anlaşamıyormuş üstelik.
Anlaşamadığın biriyle evini paylaşmak çok zor inanın.
Alternatifler sunulabilir, belki yakın oturulabilir v.s . Kv.si zaten 50 yaşında oldukça genç.
Bazen kendi haklarımızı savunmak zorunda kalabiliyoruz hayatta.
Eğer evini paylaşacağın insan sana , psikolojine zarar verecek huya sahipse aynı evi paylaşmak bir zulumdur. Çunku oğlu değil en çok geliniyle muhattap olacak bu evi paylaşan kişiler.
Herkes maalesef evdekine karşı saygılı olmuyor. Adap sahibi değil.
Bu yüzden dediğim gibi incitmeden alternatifler sunulabilir.

cok sert.. Ironi barındırdıgını umarak okuyorum...

Tabi ki eşinle konuş aynı evde asla yaşayamam de bakıma muhtaç değilmiş kızı da varmış ayrı ev tutsun eşin pasif olsa bile sen kararlı ol .

arkadaslar vicdan inanın başka birşey ve ben hayatım boyunca hep vicdanımla yönümü bulmuşumdur.. ama bu konu oyle farklı ki, doluya koysan almaz bosa koysan dolmaz cinsten inanın.. ben beraber yasadıgım ıcın cok cok ıyı bılıyorum... egilip ayakkabılarına kadar gıydıren bırıyım kv'deme...

fakat dun ornegın, erkek kardesım ve esı bıze gelmek ıstedıler ve benım annemlerlede altlı ustlu oturuyorlar bende dedımkı annemlerıde alın onlarıda goreyım... kv ordan dedıkı '' sızın gelın yalnız bıryerlere gıdememekten bahsetmıstı bence karısma yalnız gelsınler , annenler sonra gelsın'' dedı... ya şok oldummmm... allah aşkına benımle iş arkadaslarıma bıle anında gıyınıp suslenıp gelıyorsun, esımle basbasa bıeyere gıtmıslıgım yok anında kalkıp gıyınıyorsun bunu dıyecek son kişi sensin....insan kendını hiçmi görmez uzaktan.. hiçmi bilmez.... dünden beri rahatlıgına bırdaha delırdım resmen... allahım sen bılıyorsun deyıp susup beklıyorum...yasamak cok farklı, en iyi kv bile beraberken bambaska oluyor...

Dönüşümlü de kalabilir sizlerde ama mutlaka ayrı bi evi olsun genç kadın bi çorba makarna yapar yer herhalde aç kalmaz..
ayrıca çalışan kadının yükü ağır zaten işr git gel evi çevir çocuk bak kocaya bak üstüne bi de kaynana bak oh ne ala memleket..

bı yerden bı ev bul ve şöyle de
aaa anne falanca yerde ev varmıs sana tutalım de bucunleyı eşin söylese daha iyi olur bence

O gelirse ben giderim diyin. Kesin cözüm.

Umarım bu iyi niyetli(!) mesajınızdakileri yaşarsınız ...

Bence niyetini tam öğrenin sonra herşeyi açık açık konuşun kayınvalidenizin yaşı gençmiş
maaşı varsa sizlerde destek olup ev açabilirsiniz sizi anlayabiliyorum insan bazen annesiyle bile anlaşamıyorken.....

eşimle zaten daha önce konuşmuşsun.şimdi bir sebep görünmüyorken açma konuyu.
mesele hortlarsa tekrardan ozaman sert ve kesin söylersin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…