Kv dügün altınlarım

offf bu buyukler gelının nıye altınlarına goz dıker anlamam bu nasıl bukadar dusmektır arkadas...

neyle muhattap edıyorlar senı ne kadar rahatsız oluyorsundur kımbılır

bence verme okadar da ıyı nıyetlı olma...

Bence verme derim.. Benim düğünümde kaynanam kendi tarafından yapılan altın ve paraları vermedi, düğün günü kavga çıkardı olay uzamasın diye sustuk kız tarafı olarak. Benim annemle babam kuruşuna kadar dokunmadan bize verdiler gelen en ufak hediyeye kadar. Sorsan kaynanam çok zor durumdadır kocasından kalan maaşı yetişmez, kendi maaşı hiç yokmuş gibi davranır, her gün bi alıveriş merkezinden toplarız kendisini. Düğünde bize yaptığı masraflar için almış güya altınları başkalarına böyle açıklıyormuş. Ne harcama yapmış acaba dedim bir gün kredi çekip bütün düğünü eşimle ben yaptım. Hatta kaynanamın bana taktığı bilezikleri bile eşim aldı misafir gibi geldi düğüne dedim. Uzun uzun anlattım ama verme derim. Bi şekilde alıyorlar geri vereni hiç duymadım ben.

Altınları vermişsiniz de set biraz daha özel ve anlamlı sanki zaten bozdurunca da para etmiyor ki, alıp da öteki geline takmak da saçma olur bilemedim yani.

Fotografa uzaklasip bakilinca sanki esinizin ailesi cocuklari evlenmeden oturup sozlesme yapmis gibi
Iste sen kardesin evlenirken yardim et o da sen evlenirken eder veya altini yapariz ev yaparsak size geri alabiliriz vs gibi bunlar birden ortaya cikan seyler degil bana gore ve kayinpederiniz degil de kayinvalidenizin organize isleri gibi

Kaynımın dügününden babane diyemem oda kardeşm gibi çalıştı birikm yaptı ama dügün yapmak ev kurmak zor bilirsnzki. Normalde bana kalmazdı ama kprin babası hastalanınca kprin işleri aksadı çalışamadı halada öle ertelemekte olmazmış ayıp oolurmş bi şekilde yapılacak illa yani. Geri vermek üzere istiyolar zatn ama kvnin isteyişi beni gerdi
vermezlerrrrr sana bukdar insan dıyor bunh burda. sen takmışsın kvdenın deme şeklıne.

Merhaba kk güzelleri
2 buçuk yıllık evli 8 aylık hamileyim genel anlamda mutlu bi evliligim var.
Sorunum şu eşimin ailesi 6 aylık gelinken bize ev yapacakları sebebiyle dügün bileziklerimi istediler geri ödeyecegiz diyerek bende verdim.
Kendi kendime geri almıyayım diye düşünüydum hatta sonuçta evi bize yapıyolar diye.Neyse bende sadece setim kaldı.
Bu ara maddi anlamda sıkıştılar kaynımın dügünü olucak bu yıl üstüne eşimin dedesinin hastalıgı kprin onla ilgilendigi için doğru dürüst çalışamaması falan sıkıntıları telefnda bana anlatrken kp bizde burdayz baba aklında olsun dedim sagol kızım şimdilk yetmeye çalışyrz flan dedi en son kaynımın nişan işleri için fikir almak için aradı arkadan kvdenin bagrıntısı geldi o setini bize versn snra ona yaparz falan diye kpde daha sıkışmadk o kadar istemyrm ben flan diye sustrmaya çalıştı ama hala yırtınarak ben istiyorum versin diye bagrınıyo bn zaten dügn zamanı sıkışıklar diye kendimce vermeyi düşünüyorum kprn eninde sonunda geri verecegine güveniyrm çünkü ama böle kv görgüszce davranınca veresim falan kalmadı çok rahatsz oldum her şeyi sölemenin bi usulü var sonuçta sizce isterlerse kvnin densizligi takmayıp versemmi yoksa vermesemmi? :/
Fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.. ☺
Sen iyiliğini yapmışsın.Hamilesin.İleride paraya ihtiyaç duyabilirsin.Eşin uygun bir dille söylesin veremeyeceğini.

Eşimin ailesini kendi ailemden ayırmam ama kvnin tavrını öz annemde yapsa rahatsz olurdm. Kv o düşüncelere girmiş olabilir böle konularda densiz davranşları var malesef benide o rahatsz ediyo

Çok iyi niyetlisiniz herkes bunu başaramaz gerçekten. Ortada bir bencillik varsa,beni düşünmeyen insanlar varsa öyle de bir ayırırım ki kendi ailemden, felekleri şaşar valla:KK71:

kendını saf yerıne koydurtma . gıden asla gerı gelmıyor . sakın oyle bı hata yapma. düğünden snrada uslubuyla iste altınlarını . bişey alcaz araba maraba bısey uydur. ve set bnce cok ozel bişey asla vermezdım yerınde olsam

benimde içim rahat degil.. kayinpederimin emekli olmasi için 3,5 bin değerli altinlarimi verdim.. annemin bize verdiklerini de verdim:( geri vercekmi hiç içim rahat degil eşim öderler diyo rahat edemiyorummm:(

Merhaba kk güzelleri
Sorunum şu eşimin ailesi 6 aylık gelinken bize ev yapacakları sebebiyle dügün bileziklerimi istediler geri ödeyecegiz diyerek bende verdim.
Kendi kendime geri almıyayım diye düşünüydum hatta sonuçta evi bize yapıyolar diye.Neyse bende sadece setim kaldı.
Bu ara maddi anlamda sıkıştılar kaynımın dügünü olucak bu yıl üstüne eşimin dedesinin hastalıgı kprin onla ilgilendigi için doğru dürüst çalışamaması falan sıkıntıları telefnda bana anlatrken kp bizde burdayz baba aklında olsun dedim sagol kızım şimdilk yetmeye çalışyrz flan dedi en son kaynımın nişan işleri için fikir almak için aradı arkadan kvdenin bagrıntısı geldi o setini bize versn snra ona yaparz falan diye kpde daha sıkışmadk o kadar istemyrm ben flan diye sustrmaya çalıştı ama hala yırtınarak ben istiyorum versin diye bagrınıyo bn zaten dügn zamanı sıkışıklar diye kendimce vermeyi düşünüyorum kprn eninde sonunda geri verecegine güveniyrm çünkü ama böle kv görgüszce davranınca veresim falan kalmadı çok rahatsz oldum her şeyi sölemenin bi usulü var sonuçta sizce isterlerse kvnin densizligi takmayıp versemmi yoksa vermesemmi? :/
Canim kusura bakma'da senin bir çocuğun olucak, Aynisini eşimin ailesi bana yapti. Düğünde takilan bileziklerimden 8 tane ve 12 adet ceyrek bir de kelepçe verdim. Bir arsa alip mutahite vericeklerde sözde şuan 3 senelik evliyim 2 aylik kizim var ve ne gelen ne giden var. Bende istemedim tekrar arsa da yok evde yok. Bende ailemin bana verdiği evi adam edip ailemin yardimi ile evimi saray gibi yaptim. Birak canim verme, şuan kizimin takilarina bile göz diktiler. Çalisan bir anneyim ben 1 ay sonra raporum biticek, dusunun'ki rapor parasina bile gözlerini dikmişler ...
Sakin verme, sonuçta evin ayri ve cocuğun var ve çocugunun gelecegi var... Daha verdiklerini bile alamamişsiN.

Merhaba kk güzelleri

öyle densizlik yapan biri verir mi sence? ayrıca kendi oğullarına nişan yapıyorlar. seni niye bağlasın. yoksa paraları ertelesinler. seni ilgilendirmez. eltin nişanında bilezikleri takacak senin neyin olacak hiç bir şeyin. neden çğünkü sen setini eltine bilezikler altınlar alsınlar diye vermiş olcaksın. var mı böyle saçmalık

Çokmu iyi niyetlisiniz ne? Ben bileziklerimi bile vermezdim kaldı verdin bide setimi vercen pes doğrusu. Hamilesin üstelik ya siz paraya sıkıştınız ozaman ne olacak ?

Back
X