kizlar kv evime yerlesme provaları yapıyor akıl verin...

Kayinvalideniz birlikte oturanlari ornek gosterdiginde aman anne ev ev ustune olur mu falan diyerek bu durumlari hos karsilamadgnizi belirtin.esiniz ve kayinvalidenize karsi net olun yoksa basiniz agricak gibi duruyor.sacindan kocanin haberi var mi dedginde susmayip cvp verseydiniz keske

Ben kafama koyanı yapan biriyim kocamada sormam o da bilir..aklinca oğlunun yerine konusuyo...

Mendebur moruklar ne kadar ççirkin bir tabir..

Yeniden duzenledim okuyabilirsiniz..

sonuna kadar okumuştum

konuşun tabiki eşinizle aynı evde olmaz insanın sağır dilsiz olması lazım

Bence konuşmayın. Zamanı geldiğinde böyle birşey talep ettiklerinde tavrınızı koyarsınız. Şimdi bulandırmayın ortalığı derim.

ama
Bence konuşmayın. Zamanı geldiğinde böyle birşey talep ettiklerinde tavrınızı koyarsınız. Şimdi bulandırmayın ortalığı derim.
ama susarda kabul etmis gibi görünüyr konu sahibi tavrini acikca belli etmeli bence ilerde daha kötü seylerin yasanmamasi icin

Özel olmadığı sürece ve maaşınız yoksa siz oranın şartlarını biliyor musunuz nasıl olduğunu ? Hiç ziyarete gittiniz mi oradakileri ?
Nefes almalarına kızan bakıcılarla dolu çoğu yer. İyi yerlerde var fakat parmakla sayılır.

Moruk falan demişsiniz acaba ironi mi yapıyor diye iki defa okudum; anneniz yok mu sizin, babanız ?
Hak veriyorum; yaşlı insana bakmak çok zor hele kalbi fesatsa, dili ağırsa. Fakat değilse onlar evin bereketidir.
Çocuklar birleşip bir bakıcı tutabilir o anne babaya. İlla huzur evi denilen huzursuz odalara atmak gerekmez dili var diye.

Bence esinizle KV bin olmadığı uygun bi zamanda ciddi ciddi konusun ve ağız birliği yapın. Kv te de bunu açık açık söyleyin yoksa aman kırılmasın ayıp olmasın diye üzülen siz olursunuz

ama

ama susarda kabul etmis gibi görünüyr konu sahibi tavrini acikca belli etmeli bence ilerde daha kötü seylerin yasanmamasi icin

Evet fakat zaten daha önce böyle birşey istemediğini belirtmiş kaç defa. Şimdi ortada konu yokken açarsa eşi inada da bindirebilir bence.

Kayınvalideniz plan yapiyorsa, ima ediyorsa sizde ev bakalım, şurda olsun, böyle olsun vb cümlelerle tavrınızı belirtin. Laf arasında sizde ima edin. Eşiniz pasifmiş anlattığınız kadarıyla, dolayısıyla etkilenmesi muhtemel. Sizde anlamamazlıktan gelin her defasında, kayınvalideniz yabancı değilim kalırım dediginde, herkes kendi evinde rahat olur anne, rahatsız olursun, bende senin evinde yanlız kalamam, herkesin kendi evi vb cümleler kursaydınız keşke. Bundan sonra böyle yapın, görümcenizi arayıp sorun evi tuttunuz mu? Bende araştırıyorum vs deyin.
Kesin olun, sizden o kararlılığı görürlerse teklif edemezler diye düşünüyorum.

Doğru söylüyosun sanırım..bekleyip görelim ben esime 5 yıldır hep dedim zaten simdi böyle bir durum olusursa demek daha dogru sanırım...

Kadın sokakta mı Kalsın buyutmüş çocukları kimse sahip çıkmasın yarın birgün seninde başına gelir eşi de yok zaten merhamet edin hoşlanmadığınız Davranışları uygun bir dille söyleyin herşeyi kafanıza takmayın insan yükü herkese ağır gelir yakın yerden ev bulun düzgünce Konuşmak işi kolaylaştırır

Bwnce de hem eşinizde konusun hem de Kv nizle
Size o şekilde ima yaptığında bilmem kim geliniyle oturuyor falan gibi onlara Allah mutluluk versin ben yapmam kesinlikle oturmam deyin bu imalarda sessiz kalmayın
Yoksa inceden inceden gelme olanları yapıyı gibi geldi bana da

Esiniz ne diyor peki yani sessiz şe bile tavrı nasıl size karşı şert mi ne olacak ne var anam sana ne zararı var gelsin havasında mı yoksa hiç sesi çıkmıyor mı
Sesi çıksa da çıkmasa da sonuna kadar direnin onu derim ben

Bence görümcen ve eltinle başbaşa kaldığı zaman telefonunun ses kaydını aç, onlara çaktırmadan sor ; eee kızlar kv kimde kalıyor nasıl planlaştırdınız gibilerinden. Sende kalacağını ima edecek tarzda bişi söylerlerse kesinlikle mümkün olmayacağını çooook eminn bir şekilde, kendinden emin olarak söylersin. Onların seslerinide kaydedersin, görümcen nasıl bir tip bilmiyorum ama sert çıkarsa yada işine yarar bişi derse, kocana da ses kaydını dinletirsin kabul etmiyorum huzurumuz kalmaz filan dersin

sizin kocada iş yok diyebilirim ancak.

Sokakta degil ki köyde evi var sehre gelme meraki var sadece..

Sessiz bisey demiyo

B ne ya iki konu okudum ikisi de birbirinden bozuk imla hataları dolu anlamadım )

Şimdi telde konustum kocamla...kaynimdan 45 gun once askere gidenler donuyo az kaldı hazirana dedim..ev baktilar mi dedim..bilmiyorum dedi...bende arka sokakta bir ev var bahce icinde akraban oturuyodu ya dedim tasindı orayi bakalim mi annene dedim tamam falan diye gecistiriyo..kararliyım ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…