- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.063
- 598
- 38
- Konu Sahibi damar mavisi
Sanki senin altınlarını alacakta kv sine verecekmiş gibi bir halin var sen hayırdırbelli kaptirmisin altinlari birde birikimim var versem mi diyorsun:))) saka gibisin iyi aksamlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanki senin altınlarını alacakta kv sine verecekmiş gibi bir halin var sen hayırdırbelli kaptirmisin altinlari birde birikimim var versem mi diyorsun:))) saka gibisin iyi aksamlar
Aynen öle canım genelde insanlar yaralı bu konudan ama çok şükür ben kpre güveniyorum işleri iyiken bana kızı gibi harçlık verir telefnm bozulr alır aileme karşı sıkışrlarsa bana söle diye söler hep onun ihtiyacı varkn yüz çevirmek içime sinmiyo kvyi görmezden gelmek iyi olucak gibi olmadı bi laf çarpayım kvdeye içimde kalmasın ☺
Ee konu sahibi de fikir soracakmış gibi konu açmış. Ama aslında seti vermeyi kafasına koymuş. Kim bence verme dese "ama şöyle ama böyle" diye aklama çabasına giriyor.Yanlız şunu anlamadım bazıları kız seti verecek diye dövecek :) bu ne kin nefret yahu kadının ailesini tanımıyoruz ev yapmışlar o kadarcık altınla yapılmaz kendilerine ev alsa altın +kredi olacaktı bazı gerçekleri kinlerinizle kapatmayin
Evet o konuda haklısın ama millet neredeyse tapu ve ev için foto isteyecek ☺Ee konu sahibi de fikir soracakmış gibi konu açmış. Ama aslında seti vermeyi kafasına koymuş. Kim bence verme dese "ama şöyle ama böyle" diye aklama çabasına giriyor.
Arkadaşların yazdıklarını okuyamadim fakat önce şunu sormak istiyorum daha önce takıları aldıklarında ev yapmak için o ev yapılmaya başlandı mi yoksa hala beklemede misiniz. Eğer yapilmaya baslanmadi ise vermeyin 2 senede o takıların dönüşü olmadiysa 20 senede setinde dönüşü olmaz.Merhaba kk güzelleri
2 buçuk yıllık evli 8 aylık hamileyim genel anlamda mutlu bi evliligim var.
Sorunum şu eşimin ailesi 6 aylık gelinken bize ev yapacakları sebebiyle dügün bileziklerimi istediler geri ödeyecegiz diyerek bende verdim.
Kendi kendime geri almıyayım diye düşünüydum hatta sonuçta evi bize yapıyolar diye.Neyse bende sadece setim kaldı.
Bu ara maddi anlamda sıkıştılar kaynımın dügünü olucak bu yıl üstüne eşimin dedesinin hastalıgı kprin onla ilgilendigi için doğru dürüst çalışamaması falan sıkıntıları telefnda bana anlatrken kp bizde burdayz baba aklında olsun dedim sagol kızım şimdilk yetmeye çalışyrz flan dedi en son kaynımın nişan işleri için fikir almak için aradı arkadan kvdenin bagrıntısı geldi o setini bize versn snra ona yaparz falan diye kpde daha sıkışmadk o kadar istemyrm ben flan diye sustrmaya çalıştı ama hala yırtınarak ben istiyorum versin diye bagrınıyo bn zaten dügn zamanı sıkışıklar diye kendimce vermeyi düşünüyorum kprn eninde sonunda geri verecegine güveniyrm çünkü ama böle kv görgüszce davranınca veresim falan kalmadı çok rahatsz oldum her şeyi sölemenin bi usulü var sonuçta sizce isterlerse kvnin densizligi takmayıp versemmi yoksa vermesemmi? :/
Fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.. ☺
Benim eski kv de de biz daha balayında iken çok sıkısıp takıları istemiştiMerhaba kk güzelleri
Sorunum şu eşimin ailesi 6 aylık gelinken bize ev yapacakları sebebiyle dügün bileziklerimi istediler geri ödeyecegiz diyerek bende verdim.
Kendi kendime geri almıyayım diye düşünüydum hatta sonuçta evi bize yapıyolar diye.Neyse bende sadece setim kaldı.
Bu ara maddi anlamda sıkıştılar kaynımın dügünü olucak bu yıl üstüne eşimin dedesinin hastalıgı kprin onla ilgilendigi için doğru dürüst çalışamaması falan sıkıntıları telefnda bana anlatrken kp bizde burdayz baba aklında olsun dedim sagol kızım şimdilk yetmeye çalışyrz flan dedi en son kaynımın nişan işleri için fikir almak için aradı arkadan kvdenin bagrıntısı geldi o setini bize versn snra ona yaparz falan diye kpde daha sıkışmadk o kadar istemyrm ben flan diye sustrmaya çalıştı ama hala yırtınarak ben istiyorum versin diye bagrınıyo bn zaten dügn zamanı sıkışıklar diye kendimce vermeyi düşünüyorum kprn eninde sonunda geri verecegine güveniyrm çünkü ama böle kv görgüszce davranınca veresim falan kalmadı çok rahatsz oldum her şeyi sölemenin bi usulü var sonuçta sizce isterlerse kvnin densizligi takmayıp versemmi yoksa vermesemmi? :/
Evet ev ne durumda ben de bunu merak ettim:)Arkadaşların yazdıklarını okuyamadim fakat önce şunu sormak istiyorum daha önce takıları aldıklarında ev yapmak için o ev yapılmaya başlandı mi yoksa hala beklemede misiniz. Eğer yapilmaya baslanmadi ise vermeyin 2 senede o takıların dönüşü olmadiysa 20 senede setinde dönüşü olmaz.
sen iyi misin ? altın para vs. ne veriyorsun neden verdin ? neden vermek istiyorsun. sana ne kaynının dügününüden.adam olmuş evlenmek kız dürtcek parasını da sen mi vericen ? kaynın boş gezenin boş kalfasımı yok mu parası? madem parası yoktu 1 sene daha beklesinler senin altınlarını mı kalmışlar..Merhaba kk güzelleri