Kizlar kv anneme sinir krizi geçirtti :(

Hayir namazli abdstli ben oglumla senin arana girmem Allahtan korkarim diyor. Bugun hemen oglunu arayip doldurusa getirmeye calisiyor.
'Dilleriyle insanları kıranları ibadetleri temizleyemez.' Demiş Hz Muhammed.
Kayınvaliden çok sinsi, patavatsız bir insan.
Daha da kötüsü nişanlın onun Ağzına bakarak hareket ediyor.
Bu kadın ne size evliliğinizde rahat verir karışıp durur , ne de seni kendiyle kıyaslamaktan geri durur.

sen kendini ne kadar haklı görürsen gör, haklı olsan bile onun ailesi ile laf yarışına girme, sen kötü olursun
ki zaten hemen cevap falan vermişsin ona
bırak ağırlığın konuşsun, lafların değil

Kayinvalideniz bastan sona suclu zaten oraya hic girmicem ama. Nisanliniz tamamen hatali. 1. Annesi onu aradiginda anne olur mu oyle sey beni niye katiyorsun sen demesi lazim.
2. Yaniniza gelince trip atmasi cocuk gibi cok sacma
3. Bir erkek anasının lafiyla 2 parca cul icin bu derece nasil basitlesir anlamis degilim. Hemde kayinvalidesine kriz gecirtcek kadar
Ayril diyemem ama iyi düşün. Boyle biriyle hayat gecer mi bilemem

Sanki dünyayı alıyor, herkesin aldığı belli başlı markalar var adettendir alınır genelde de giyilmez işte.
İkinizde de hata var nişanlındaki ; annesine uyup surat asması, hep böyle mi eğer öyleyse işin var sinir oluyorum başkasının dolduruşuna gelen "erkek"lere?
Senin hatan ise ; surat asıldıktan sonra asıl sen bir çöp bile istemiyorum deseydin, laf çarparak az yapmışsın. Birde saçma bir olay yüzünden bırakıp giden bir insanın peşinden koşulur mu, sonra ne olduki x hanım derler havaya girip.

Bende bunları yaşadım hatta o gecelik alınırken dantelli transparan seçtim diye kadın beni yerin dibine soktu herkesin içinde.
Ne oldu attım yüzüğü ohhhhhh mis gibi hayatım, azıcık aşım kaygısız başım.
Çünkü sorun sırf bu olsa tolere edilir ama seninki de eminim yüzüğü taktığın günden beri her anı krize çeviriyordur.
Bizimde evde hasta olmayan hiç bir birey kalmamıştı, annem diyabet hastası onların yüzünden ilaçtan insüline geçmişti.
Ama ilahi adalete inanıyorum hem fünyada hem ahirette çektikleri cezayı görmeyi çok istiyorum.
Yorumum senin derdinden uzun oldu sanırım ama, aklın varsa senin yanında olmayan erkek için bir dakikanı bile harcama.

Ancak anasının kuzusu olurlar, ordan da terfi edemezler.

Adet gelenek görenek hep aile içinde kavgalara yol açıyor.Ben tarağından geceliğine kadar herşeyi kendim gittim aldım.Beğendiklerimi de eşim aldı.Kimselere laf düşürmedik.Bugün bunlara karışan yarın evinin içine de karışır.Müstakbel eşiniz eğer anneciyse size karşı annesi gibi tutumluysa bir daha düşün derim ama yok araya mesafe koyacak bir adamsa pek sorun olmaz.Ama bu kadın her şeye karışacak gibi görünüyor sen bu evliliği istiyorsan annenin rızasıyla olsun.O kadıncağızı kimsenin üzmeye hakkı yok

Şu bohça işine sinir oluyorum yaa.. Ben ona don alacam oda bana ne gerek var.. Ohh iyiki istemedim öyle şeyler.. Banane herkes kendi aşsın ne alıyosa

aramış sende takım iste demiş çocuk gibi nispet yapacak senin kaynanan yaman bişey sana diyim.ama önemli olan aşk nişanlını seviyorsan gülü seven dikenine katlanır...

ya aklıma ne geldi bende alışverişe kaynanam görümcem ve annemle gitmiştim beğendiğim seksi takımı utana sıkıla aldım apartopar denemek aklıma gelmemiş başka şehire gelin gittiğimden değiştiremedimde içine giremedim bi kere bile giyemedim ne saçmalık

Valla bu olay benim için nişan atmaya yeter.Patlak vermiş daha en başından ve bu kadar basit bir şeyden canım.Kayınvalidenden çekeceğin var zaten eğer evlenirseniz o anlaşıldı bariz bi şekilde.Ben senin yerinde olsaydım bu gibi alışverişlere yalnızca kendi annemle hallederdim ki ben mesela öyle yaptım annemle çok yakın kız arkadaşımı aldım yanıma öyle gittim sonrasında da nişanlımla ikimiz gitmiştik ona alınacak şeylerde hiç kv falan karıştırmadım eşime söyledim Selime anneye söyle hayatım ben annemle çıkıcam alışverişe diye.Yani hele bi cıngar çıkarsın.Böyle olucaksın güzelim aman kırmayayım aman susayım dersen tepene binerler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…