Kizlar kv anneme sinir krizi geçirtti :(

Şu saat oldu yazmadığına göre sonuç annene ozur bile diletmişsinizdir sinir krizi geçirdi diye kaynnanın elinş opup nişanlının attığı tripler eşliğinde başınız önde eve donmuşsunuzdur :S

"Neoldu x hanim" diye mi sordu? Kafasin kafasina vurucaktin orada!
nisanlinda ayri bir cinsmis! Onunki anada seninki neymis ... Sende inat yap! Vur o kilot setlerini yüzüne! :KK67:

Siz en büyük hatayı alışverişe büyükleri götürerek yapmıştınız.Gerekirse dar vaktinizde koştura koştura halledicektiniz ama sadece nişanlın ve sen halledicektiniz.Büyükler karışınca ne yazıkki mutlaka fikir ayrılıkları oluyor.Bazen saygılı olmayı bilenler sayesinde ortalık karışmıyor ama genel olarak durum senin kaynanan gibiler yüzünden bu hale geliyor.Yaptığın hiç bir işe kaynanayı dahil etmezsen sorun seviyen minimuma iner.En fazla sana bunun için surat yapar ama annenin sinir krizleri geçirmesinden iyidir.Bu noktadan itibaren bence sadece nişanlımla gidicem kararı al ve büyükleri dahil etme.Bu sanırım en hayırlısı olucak.

Allahim sana geliyorum don sutyen olayi ne yaa yil olmus 2015.... alinacaksada annelerin ne isi var gider alirsin kendin...ben daha bu olayi asamadim o yuzden kv olayina gelemiycem

Hazır bi resmiyet yokken at nişanı gitsin bu kaprisli adamla da gudubet annesiyle de ömür geçmez ben sana diyeyim, sinir krizi geçirir genç yaşında sinir hastası olursun. Koca çok, ortalık koca kaynıyor sen yeter ki kurallarını baştan koy. Lütfen ayrıl. Aşk yetmiyor bir evliliğin mutlu olması için, aşkın nefrete dönüşür bu gidişle.

Konuyu actim yorumlara acik olarak. Ama bir cok uyenin de dedigi gibi hemen onyargili davranmaya ne merakli uyeler var?

Yok kostur kostur kv nin evine ne diye gitmisiz. Ne diye gidebilirim Allah askina? Mecbur kalmasak ne diye gidecegiz. Hem suclu hem güçlü kadin annemde biricik evladi icin ugrasiyor. Sorun yaratmasin daha fazla lanet olsun dedi gittik. Gittik gittigimiz gibi geri geldik. Ben o sinirle buraya yaziyorum, yazilanlari okuyorum, bir yandan annemi teselli ediyorum, bir yandan kendim aglamayim diye zor duruyorum siz buraya gelmis yok bide anneni ozur diletirsiniz diye yorum yapıyorsunuz. Ortada yoksam, olay mi buyudu bir sey mi oldu annemi hastaneye mi goturduk de ben o sirada sabirsizlikla bekleyen siz degerli yorumculara cevap vereyim.

Kusura bakmayin ama ben sizden hataliysam hatami soyleyin diye bekledim. Dalga gecin diye degil.

Yorumlarda yazmistim neden maaile gittigimizi ya da neden alisveris oldugunu vs onlari okuma zahmetinde bulunabilirsiniz hanimlar.

Neyse.
Nisanlimla konustuk.
Her seyi anlattik.
Ben diyecegimi dedim. Boyle olacak bitsin dedim. Benim anneme bugun bir sey olsa vebalini nasil kaldiracakti dedim. Yani soyleyeceklerimizin hepsini soyledik. Eger olmayacaksa bugun yuzukleri cikarip son kez kirilalim herkes yoluna gitsin dedim.
Nisanlim gerekli aciklamalari yapti. Evlenince asla boyle bir sey olmayacagina soz verdi. Ben inanamadim, annemle odaya gidip konustular annem ben inandim dedi. Sana burada soylemediklerini bana soyledi dedi.

Ben senin yuvani yikmana sebep olmak istemem dedi, soz verdi nisanlin dedi, sen de sus umursama dedi konuyu kapattik.
Annesine gerekli cevabi verecek olan nisanlim.

Herkes elbet sorun yasiyor. Bir cogunuz ben de nisan alisverisimi hatirliyorum ben de dugun alisverisimi hatırlıyorum yazmis. Evet her kv sikintili. Bu bugün haddini aştı. Annem aglamasa ben yine cevabini verirdim ama orada iki cift laf edildi o ona yetti. Nisanlimda gereken cevabi verirse artik gerisi Allaha kalmis. Hidayet versin.
Bugun bundan aayrilsam yarin karsima daha iyisinin cikacaginin garantisi yok. Ayrica pat diye bir iliski de bitmiyor.
Bilmiyorum olan bu.

Açıklama yazamadim girip girip cunku konusuyorduk buraya cevap yazmayi birakin aklima telefon bile gelmedi.

Siz de biraz anlayisli olursaniz sevinirim
Benim annem, aglamasi elbet cigerimi yakti. Siz burdan uzuluyorsunuz ben gobek atmiyorum heralde. Laf carpicam diye kalp kirmayin bos yere hanimlar.

Hepinize tek tek teşekkür ederim yine de derdimi okuyup yorum yazdiginiz icin.
Sag olun.
Eger bir gelisme olursa yazarim

Neden konu actiginizda gayet yorum atsinlar diye bekliyorsunuz,
akil istiyorsunuz olaylar biraz cozume ulasinca da kk uyelerine azari cekiyosunuz.

Ben uzerime alinmadim genel konusuyorum he alay eden olmustur bilemem ama burasi kk yoruma acik olunmali.. kimse sizin ayrilmaniza merakli degildir eminim neyse anneniz iyiyse sevindim..
MUTLULUKLAR DILERIM

Neden konu actiginizda gayet yorum atsinlar diye bekliyorsunuz,
akil istiyorsunuz olaylar biraz cozume ulasinca da kk uyelerine azari cekiyosunuz.

Ben uzerime alinmadim genel konusuyorum he alay eden olmustur bilemem ama burasi kk yoruma acik olunmali.. kimse sizin ayrilmaniza merakli degildir eminim neyse anneniz iyiyse sevindim..
MUTLULUKLAR DILERIM

Ben azar cekmedim. Hataliysam hatami soyleyin ama dalga gecmek kalp kirmak gereksiz yazdim.
Sonucta ben bugun bir sinavdan geçtim. Annem agladi, sinirlerim bozuldu, kafam bulanik. Konu actigim bile aklima gelmedi. Buradan okurken basit geliyor ama yasarken zor oluyor onu anlatmaya çalıştım. Siz fazla alinganlik yaptiniz.

Tabi ki elestirilere açığım. Ama bazi uyelerden beklemedigim yorumlari gorunce sok oldum.

Annemi aglatan kadinin evine neden gidebilirim. Acaba nasil gittik, ne guclukle gittik keske dalga gecilmeden sorulsaydi degil mi.

Ya da brn fazla alinganim. Tanımadığım insanlara kiriliyorum

Bilemedim. Neyse kimsenin kalbini kirmak istemem :KK43:
Tesekkurler

Bir onceki yazim biraz sert olduysa kusura bakmayin kizlar.

Benim de kafa bulanik :KK43:
Duzenleyemiyorum tekrar yorum yazayim dedim.

Görgüsüz bi kv yüzünden bitirmeyi düşünmeyin bence yazık günah :KK43: Herkesin başında benzer sorunlar var bir şekilde idare ediliyor en kötüsü bile. Önemli olan yuva içindeki mutluluk..

Evet konunu okudum, o kayınvalideyi bir daha hiç bir işinize karıştırma. Şu an nişanlınla konuşmuşsunuz ve söz vermiş tamam ama iş evliliğe geldiğinde verdiği sözü tutabileceğinden emin değilim çünkü senin annen ne kadar yapıcı ise onun annesi o kadar yıkıcı ve kendini acındırmak için türlü türlü yollar deneyecektir.

Şu sinir stresini bir atlat, bir kaç gün sonra nişanlını karşına alıp yeniden konuş, korkularını dile getir. Aynı durumlarla yeniden karşılaşırsan ne pahasına olursa olsun bu evliliği bozacağına dair rest çek. Eğer annesi ile senin arandaki dengeyi kurmayacaksa, sana veya annene karşı saygısızlık yapılacaksa ezmeye kalkacaklarsa o halde bunu kabullenmeyeceğini ve arada büyük sorunlar yaşanacağını uzun uzun anlat.

Şimdilik krizi atlatmışsınız gibi ama bir daha aynı şekilde davranmalarına izin verme, yeri geldiğinde gemileri yakacaksın ki bir daha aynı biçimde bir davranış sergilemekten korkacak nişanlın ve annesini de dizginleyecek.

Ayrıca çok sinirlendim, terbiyesiz kadın.

Alay ettiğimi sanmıyorum dediğimden de pek farkı yok sonuç kayınvalideye dur diyende olmamış anne ve siz ikna edilmişsiniz benim ailem değilsiniz nitekim..ne diyelim Allah yolunuzu açık etsin.yazdığınız ayara hiç bozulmasın zaten kk da konu açıp olayını çozen herkesin yaptığından farklı değil.

Bence ayril. Evlenirsen bu kaynana senin canina okuyacak. Keza nisanlin da anaci bu belli.

Kafka, çok yakında evleniyor. Eşyaları bile yüklendi kamyona gitti. Hem de Sivas'tan İstanbul'a gelin geliyor.
Mecburen kayınvalidenin evine gidiyorlar, çünkü misafir oldukları yer orası anladığım kadarı.
Herşeyin sonuna gelince büyük bir kriz atlatmışlar.
Kafkacım, senin için gerçekten üzüldüm.
Insanın Hevesle yapacağı bir alışverişi böyle Saçma olaylarla yaşamak zorunda kaldın.
Maddi veya manevi işlerine lütfen kayınvalideni karıştırma.

O kadar sinirli ve uzgunum ki yazim hatalarini affedin.

Uzun uzun yazacak kadar sakin degilim ellerim titriyor.
Dun bi kac bir sey almaya çıktık gelin alışverişine. Oncesinde konustuk tabi kendi aramizda kizim butceyi asmadan alacaklarini al dedi. Neyse gittik almaya bi surati dustu anlatamam. Oglunu cagirdi hemen o da bir surat geldi ama bir sey demedi. Annem kirildi tabi surat yaptigina. Neyse bugun de ic çamaşırı icin bizi kendi bildigi uygun bi yeregetirdi. Orada gelin setleri vardi, tek tek almaktansa bu daha uygun dedi orada calisan bayan ben de sordum anne fiyati uygun mu ne diyosun diye. Tamam dedi. Sonra hemen siz ogluma boyle takim alacak misiniz dedi. Ben de biz bulusup birlikte alacagiz takim almicaz dedim. Hemen oglunu arayip oglum sen de takim iste, takim alsinlar diye telefonda konusmaya basladi. Ben de bu yaptigin ne kadar ayip anne biz zaten alicaz sen neden onu arayip dolduruuosun ki dedim. Olay buyudu de buyudu. Hatasini kabul etmiyor. Bir suru laf soyledi. Ben de susmadim yani cunku hemen oglunu arayip soylemesi hos olmadi. Guya biz ogluna deger vermiyormusuz da o yuzden almiyor musuz. Ben de takim aldircam size dedi. Annem de, ben bu aldiginin parasini vereyim konu kapansin dedi yok onu da kabul etmedi. O zaman kizina koy onu dedi. Iyi kizima koyarim siz de boyle devam edin diyor. Sonra hep birlikte gidelim nisanlim icin de takim alalim dedik. Nisanlim da isten cikip gelecekti. Bu sefer ben gelmem diye tutturdu. Ben de gel aldigimizi gor, bizim de deger verdigimizi anla dedim. Birakti nasil gidiyor. Sonra pesinden kostum annemlerde geldi o sirada ben senden ozur dileyim sen de benden dile konu kapansin gidip alalim dedim. Ben senden ozur dilemem dedi . Annem o sirada sinir krizi geçirdi. Aglamaya basladi. Ama nasil aglama, kriz gecirecek diye korktum eli ayagi bosaldi, herkes basimiza toplandi ben de tutamadim agladim kendimi zor sakinleştirdik. Hala ne oldu ki x hanim simdi diyor? Daha ne oldusu mu var. Hala ust cikmaya calisip ben ne yaptim ki, sorun cikarmadim ki diyor kadin orada sinit krizi geçiriyor.

Valla kizlar size ne soracağımi da unuttum. Olanlar bu.

Nisanlima ne desem bilmiyorum.
Bu evlilik bunun yuzunden ne kadar surer bilmiyorum.
Suana kadar hic hayirsiz ise olmasin diye dua etmemiştim, hep hayirli olarak birbirimizi kaderimize yaz diye dua ediyordum suan hayirsiz ise olmasin diyorum.

Annem hasta olacak. Kadinin aklo hep ben de kalacal simdi. Tamam ben uzulmem, canim sikilsa da egrr nisanlim annesini susturursa ben uzulmem ama annem? Hep uzulecek simdi.

Nisanlima ne desem bilmiyorum.

Bitsin mi?
:KK42: :KK43:

hepsini okumadım yarısını okudum, yorumları da okumadım ama gelenek diye diye daha çok kavga edersiniz gelin kaynana

kv evlenmeden sizi karışmaya simdi başliyor...
herşeyi oğluna sölüycek diycekti ki gelinim söle böle...
ee sen nabicaksin....
annen bile üzülmekle haklı. kızım o kötü kvye düştü diye ağlayamaz mi ağlar:KK43: ben bile üzüldüm annenize...
senden daha iyisini bulabilirmiş kv... oğlunun sevdiği kızı degil kendi sevdiği kızı almak istiyordur muhtemelen...
zaten bunlar nişanlıyken başliyor sorunlar...
nişanlılık sorunu çok rastladim bu forumda.. nişanliyken başlayan sorun evlenincede devam eder.
canim sen dua et rabbine... Rabbim seni en iyilerine nasip etsin... çok zor:KK43:

X