Kizlar kv anneme sinir krizi geçirtti :(

3 kuruşluk çamaşır için, sen aldın, o aldı, öbürü almadı muhabbeti yapılması görgüsüzlük.
Nişanlınız eğer bu gibi saçma bir konuda bile annesinin lafını dinleyip de sizi yönlendirecek, incitecek bir şeyler yapıyorsa; onlara analı-oğullu mutluluklar dileyip hızla uzaklaşın ortamdan derim..

Gelin alışverişi olayı da ayrı gereksiz.
Benim giydiğim çamaşırdan, eşimin göreceği fantezi ürünlerden kayınvalideme/anneme ne?
Bi de bunun ritüel haline getirilip maaile bu alışverişi çıkılması da hepten sinirimi zıplatıyor.

Cok arkadas yazmis ben de ayni fikirdeyim, anneyle kayinvalideyle don gecelik almak hem sacmalik hem de boyle olmadik durumlara neden oluyor.
Anneniz icin kotu olmus, neyse ki sabirli kadinmis da kayinvalideyle birbirlerine girmemisler.

Cok üzüldüm annene tatlım yazık kadına bende burdaki bicok hatun gibi konunun bastan yanlış oldugunu düşünüyorum. Keske sadece ikiniz gitseydiniz. Peki suan nişanlın ne diyor, oda annesine hak veriyorsa ben olsam ayrılırdım. Bu kadar basit olmamalı ama olay zaten basit bişey değil, bunun öncesi var

kizin derdi ne bazi arkadaslar ne demis
sizin ic camasiriniz degil dimi arkadaslar kendi ic camasirini aliyor yalniz veya baskasiyla, isterse 15 kisiyle gider alir, size gore gereksiz olabilir ama konu bu degil burada, kime ne ki bundan anlayamiyorum

nisanlinla acik acik konus anlat boyle olmaz bu nasil terbiyesizlik de canim
kv delimidir nedir, utanmiyor hic ayip yaa

Ah yavrum ya..Çok üzüldüm ben, hem size hem annenize..
Aklıma kendi yaşadıklarım geldi.
Bize de, bohça değil de nişan alışverişinde kv çok yapmıştı.
Şuan bile hatırladıkça üzülüyorum, annem ve ablam vardı.Ablam çok bunalmıştı, bende herşeyi o an bırakıp eve gitmeyi bile düşündüm.
O berbat zamanlar aklıma geldi, annenizi öpün yanacıklarından benim için, kıyamam ya..
Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun...Üzülmeyin nolur..Yıpratmayın kendinizi..

böyle şeyler olmama sı için biz her alışverişi eşimle yapmıştık ,ky validelerle sadece altın alışverişine gittik ,oda belliydi büyük geline kaç gramsa bana da o, sadece model beğenmiştim.bu kararı da nişanlımla verdik ,şeytan çok araya giriyor böyle olunca ,çarşıda çok görüyorum önde mutsuz çift arkada sürü gibi aile ,yazık oluyo hem çiftlerin içine sindirmiyorlar,hemde eve gelince dedikodu da çok oluyor o ,onu dedi ,bu bunu dedi, o şöyle baktı böyle baktı,gereksiz adetler bence.

Yavrum keske senin yerinde olsam o an atarim nisani simdiki aklim olsa coktan atmistim simdi evliyim hwp sorun hep sorun inanki nisanlina falan yazik olmicak sana yazik olmadindan daha iyi bitirmen benmde var ayni kv basimda en son evden kovdum huzur vermez boyle cingeneler terbiyesize bak gormedigin oglu olmus

Sen anneni ağlatan kadının evine mi gittin...oha..annene çok uzuldum şu an.

Bu çirkinlik unutulacak da o kv ye gülümseyerek anne diyeceksin öyle mi?

Annen seni içi rahat gelin edecek, bu adama emanet edecek.

Bu evlilikten hayır gelecek .

Off ne zor.

Evlenmek de akıllı işi değil diyorum hep.

Aşkın içine edeyim..

Senin zamaninda olsam bitirmek zor gelirdi belki biliyorum ama bu kafayla 3 yıllık evli biri olarak evlenmek daha zor bu şartlarda..

Bitirirdim... Nişanlın da doğru davranmamiş çünkü ..

Bence bitsin daha aynı ev paylasilmadan ortalığı karistiriyor kV ya ?gelinimdir alayım edeyim demiyorda derdi sadece pislik . Boşver kuzum bosanmaktansa şimdiden bitir

Hiç böyle adet madet olaylarina girmedik gelinliğimizi damatliğimizi bile eşimle aldik aileler bu konularda muhatap olmadi ve hiç huzursuzluk yaşanmadi. En güzeli gidin nişanlinla alin ne alinacaksa. Kv kullanildiğini hissetmiş sanirim oğlunu sizin yaninizda aramasi yanliş olmuş ama. Yalniz evlendikten sonra işin zor gibi oğluda dolduruşa geliyorsa yandin. Keşke uzak olsaydiniz.

Son düzenleme:
Bi çok arkadaşım dediği gibi bende bu alışveriş olayına karşıyım maaile ama şuda bi gerçekki başından geçmiş biri olarak BÜYÜKLER aaa olurmu sizi kandırırlar bilmem ne bizsiz olmaz yok hevesimiz var diyip bezdiriyorlar,dinlemesen surat asıyorlar
FrKafka bence bu konu böyle kolay kapanmasın nişanlınıza ve KV adayına haddini bildir gerekirse bitsin diyceksin ne demek sinir krizi geçirmek yarın öbür gün KV gülerek anlatır elaleme bu Fırsatı sakın verme ellerine Hadsiz kadın

İki sütyen iki kilot için çıkan olaya bak.cok mu lazımdı.şart sanki.ayip ya.
Bir de diyorsun peşinden Koştum. ..ben senden sen benden Özür dile dedim.Dava da camasir davası. Basit.

Sen kaynananı bana gönder ben onu insan ederim canım:) nişanlın anasına laf söyletmezse durumun kötü. Ben bir güzel küfür eder evden kovardım yaptımda yani

Bitmeli artık bu bohça falan adetleri yaa. Başta hatanız kayınvalideler anneler alışverişe gitmek olmuş. Ben alışverişleri bu bohçaları da hiç anlamam ya bende de kayınvalide bohça, nişan alışverişi diye tutturdu istemedim. Giyeceğim iç çamaşırını seksi geceliği niye millete gösteriyim ki ben hiç anlamıyorum bunu
Kayınvaliden ayıp etmiş, terbiyesiz bir kadınmış ama annen de biraz büyütmüş. Böyle bir durum da iç çamaşırını da almıyorum bohça da yok dese tavır koysa daha iyiydi ağlamak yerine.
Böyle saçma gelenekler yüzünden boşuna yıpratmayın ilişkilerinizi bence

bnce nisanliniz ana kuzusu telefon ettiğinde annesine Tmm deyip susturabilirdi ki yapmamış ve surat yapmış size çok ayip... ki KV ise gorgusuz diyebilirim annenin yerinde olmak istemezdim iyice düşün bunları yapan ilerde daha büyük sorunlar çıkarır ...

kızlar var bu bohça adetleri ister annelerle gidilir ister nisanlinizla ...bn anneler le gittim hiç biride karışmadı alicaklarima hatta çok uygunlarini seçip aldım ...kimsede birşey demedi surat bile yapmadı ...nişan bohçası içinde kndim tek çıktım aldiklarim butcene uygun şeylerdi onlara bir laf gelmedi ...biraz insan olunması lazım bu konularda büyükler iş leri karıştırıyor bu bir gerçek

bence uzatmadan bitirin.aileler cok onemli bu is bastan bozuk baslamis.ilk cok uzlursunuz ama sonra gecer bence bitirin gitsin...yasam bu tip olaylari yasamak icin cok kisa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…