Kızlar köpeğim hakkında fikir verin napsak? (Ayrıntılı yazdım)

Freudige Frau

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mart 2016
274
198
Konu bdvye aciyorum acil çözüm yolu lazım diye bize. Nolur konum kapanmasın birkaç yorum alana dek.. Yurt dışında yaşıyoruz. Buralar malum genelde soğuk ve yağmurlu. Dünyalar tatlısı bir köpeğimiz var cinsi avustralya çoban köpeği. Yalnız hiç normal değil şöyle ki eğitim konusunda her şeyi yaptık. Komutlar vs her şey tamam. Fakat hamile kaldığımdan beri kokusundan ve temizliğinden gına geldi kendim de istifra ettiğim için yoruldum bu nedenle bahçemizdeki terasa uçak yolculuğu için aldığımız transfer boxunu koyduk. Kendisinin de 15 metrelik koşu ipi var. Evde çit olmasına rağmen serbestken rahatlıkla kapıyı açıp çıkıyor dışarı başkalarına gidiyor hatta bir kere bir köpeğin peşinden gittiği için araba çarptı yani öyle çarptı derken araba bunu gördüğü gibi durdu bizimki duramadı tosladi yan kapisina ve artik bu bizi çok yorduğu için bağladık. Çiçeklerimi mahvetti yerleri kazdı çimler dahi berbat halde şu an bahçede. evimdeki mahvettigi şeyleri saymıyorum bile. Yemek deseniz yemiyor illa ki ev yemegi olsun istiyor artık, çok şımarık. Normalde kemirmesi için her şeyi var ama kendisi kutusunu terlikleri yatağını ve evimizdeki bir çok eşyayı kemirmeyi uygun görüyor. Peynir versek bile yalıyor isiracagina bazen yemek yapamıyorum , aç kalacak diye üzülüyorum. Bu halimle dahi kendimi değil onu düşünüyorum. Evet çok uzun anlattım sorunu eee diyeceksiniz sadede gel. Geliyorum. Şöyle ki yeni bir araba alma planimiz var. Ve kesinlikle kendisini arabaya alıp koku tüy yapmasını istemiyoruz bunun için tek çözüm eski arabayı kullanmak. Fakat türkiyeye gelicez büyük olan arabayla burada bulamadığım bazı memleket ürünlerini getirmek istiyorum. Köpek gelse bütün bagaj onun olacak. Kendi eşyalarımız bebek eşyaları nereye koncak? Normalde kısa yolculuk yaptığımız zamanlar ya kaynanamlar bakıyor ya da köpek otelinde kalıyor. Önümüzdeki sene 2 ay kalma durumumuz var. Bu köpek bizimle gelse sorun gelmese sorun. Otele bıraksak günlüğü 16 küsürden yaklaşık 1000 €. Yazık yani bu paraya. Bırakacak da kimsemiz yok. Az önce eşim çok sinirlendi bu yine kaçmış dışarı köpekli bir aile geçerken. Eşim bunu çağırmış gel diye yok gelmiyor. Dinlemiyor. Normalde ismine o kadar alışık ki duyar bi şekilde. Bu gözümüzün içine baka baka gelmiyor. Sanki eziyet ediyoruz ona. Eşim sinirle ilan verdi satacakmış 1500€ ya. 2 aylıktı aldığımızda minicikti şimdi 13 aylık. Elimizde büyüdü. Neler yapmadik ki onun için. Harcadığımız paralar doktor masrafları sadece oyuncakları dahi bu satacağı para çeyreğini karşılamaz. Ne yapcam ben şimdi. Biri tutup isterse verecek miyim öyle. Çok üzgünüm ya. Dost o bize, bağımlıyız da. Neymiş benim aklıma uyup böyle bir köpek almış da çok pişmanmış da. Her şeyi mahvetmiş de. Söz dinlemiyormuş da. Offf bu da dert mi diyeceksiniz ama istemiyorum ayrılmak köpeğimden. Nasıl bir yol bulabilirim yanımda kalmasi için? Türkiyeye rahat gelebilmek için? Çok teşekkürler ufacık dahi fikir verseniz çok mutlu olurum.

Henüz 11 haftalık gebeyim farkında mıdır ki
Köpekler insanlardaki duygusal ve kimyasal değişimleri hissedermiş ya ve genelde köpek- sahibi arasında özel bir bağ bulunur sizin bağlandığınız gibi o da size bağlanır,ondan çok sadıklardır ya
Yani neden olmasın
Bu arada,bagajı köpeğinize ayırırsanız arka koltuğu da eşyalarınıza ayırabilirsiniz belki?

Ay nasil üzgünüm aileden tabii ya. Annem dahi sat sat derken olmaz ne zaman eceli gelir o zaman gider benden dedim. Ama şimdi o kadar emek boşa mı yani. Masraf umrumda değil ki o da az değil. Ve biliyorum bizde öyle bir bağ var ki. Canım kızım o benim kesin hissetmiş bebek beklediğimizi. Bana çok nazik davranıyor, sevinçten kudursa bile üstüme atlamıyor artık. Ay ağlıyorum

Bakın anlamış demek ki,sizi de çok seviyor şapşirik :)
Ne olursa olsun vermeyin,beraberinizde götürün

Arka koltuk fikri iyi fakat bebek 6 ay civarı olacağı için arkada ben oturmalıyım. E bebek koltugu da olcak. Bilmiyorum ya napıcam ben şimdi

Vermek çözümden kaçmak ve son derece gaddarca eşinize bunu anlatın önce. Köpeğinizin ciddi bir eğitim almasını sağlayın rahat etmek için, en azından komut almasını sağlayın bu şekilde yolculuğa çıkabilir ancak yurt dışından buraya hayvan için çok uzun yol ve ortam değişikliği huysuzlanmasına sebep olabilir, paraya kıyıp otele bırakmak en mantıklısı bence ama eğitim işini atlamayın evdeki rahatınız için önemli bu

Verme ya . Terkedilme psikolojisine girer o sizi ailesi görüyor

Eğitimi için sadece oyun oynarken attığımız oyuncakları kaçırma sorunumuz var bir de bir şeye odaklandığı anda bizi duymama. Yoksa o kadar güzel ve yumuşak huylu ki. Sonsuz sevgiyle dolu. Hiçbir köpekle anlaşmamazlık etmedi. Hiç kavga etmedi. Hırçın değil. Hani bazı köpekler oyun oynarken dahi dominanttır ya bizimkisi kavga etmez kabul eder ve oynar. Daha agresif olduğunu görmedim. Tek havlaması postacıya ve tanımadığı huylandigi insanlara. Ki bu huylandiklari da nedense sadece etrafı deli gibi izleyen suriyeliler. Bilmiyorum neden sadece onlara havlıyor. Bu yüzden yaklaşamazlar bizim eve

Ya aslinda eşim bikti bazı huyları gerçekten yoruyor köpeğin yoksa var ya kıyamaz o da. Yağmur çamur dinlemez yürüyüşe gider ben sadece bahçede bıraksam kızar bile bana. Şimdi bile dayanamadı içeri aldı gazete serdi altına bir çekirdek kendine diğeri ona. Oturup çitliyorlar öylece.

Maalesef kimsemiz yok öyle 2 ay bakabilecek. Paraya kıyma konusunda çok sıkıştık yapamayız gerçekçi olursam

Baktım ilan verdiği sitede 8 kişi bakmış bile şimdiden. Nasıl bir vicdanımız var bizim ya kahroldum

Çoğu kişi köpek besliyor, bebimde iki büyük cins köpegim var. Çocuğumdan farksizlar, fakat sizde öyle olamamis. Koskoca yazida kotulemissiniz bahane uretmissiniz. Oda sizin evladiniz değil mi? Bakip buyutmesiniz mi? Ne kadar bencilce sadece kendi acinizdan anlatmissiniz. Yemek seciyor simarik vs. Ya bu köpek nasil egitirsen oyle gider. Ayrica anladigim kafariyla kopegi ev disinda bagli tutuyosunuz. İciniz nasil rahat ediyor yagmurda usurmu sikilir mi diye hic mi dusunmuyorsunuz?? Aa ama eve bebek gelecek doğru o hemen 2.hagga 5.plana atilacak. Asla bebege yaklasmayacak dimi?? Araba alacaklarmis kesinlikle binmecekmis! Kopek parfunleri var sik sik tarayin sıkın, tuy problemide olmaz. Ama sizin için bublar tavsiye niteligi bile tasiyamaz. Lütfen ona daha iyi bir yuva bulun, kendi evladi gibi bakilacak bir yuva.!! Allahim birde satiyorlar. Esya ya bu, mal ya para eder tabii satin satin aferin size

Bu ırk arka bahçeye bırakılıp sürekli orada durucak bir ırk değildir.Akıllı köpek ırklarında ilk 10 sırada bu ırk yer alıyor .Sıkılma eğilimi fazla olduğu için yalnız çok fazla bırakılması davranış problemlerine neden olur.Hareketli her olayda bu köpeklerde hareket etmek ister. Ayrıca eğitimi en kolay kopeklerden birisidir. Surekli koşturmak yormak gerekir yoksa hayvan sizin dediğiniz gibi tavır sergiler. Bir de köpeklerin hisleri çok kuvvetlidir belki de vermek istediğinizi anladı...
Rica ediyorum HAYVANLAR SİZİN SIKILINCA BIRAKIP GİDECEĞİNİZ VARLIKLAR DEGİL O YÜZDEN AİLE BİREYİ OLARAK GORCEKSİN ALIN... PET DİYE ALIP PAT DİYE ATMAYIN...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…