- 19 Şubat 2022
- 120
- 128
- 33
Bende evlendiğim ilk yıl eşimi çok kıskanıyordum,rahatsız edici oluyordu ikimiz içinde. 2,5 yıl oldu, geçti artık kıskançlığım. Valla bişey de yapmadım. Evliliğin ilk yılında ki o heyecanla oluyor sanırım sonra normale dönüyor. En azından ben de öyle oldu.Merhabalar arkadaşlar. 24 yaşındayım 1 yıldır evliyim. Eşimle 5 senedir beraberiz. Neredeyse 5 yıldır ikimiz de farklı şehirlerde olmamıza rağmen bir şekilde her ay birbirimizin yanında olduk, beraber kaldık, yediğimiz içtiğimiz ayrı değildi tabiri caizse.
Şimdi benim şöyle bir problemim var, örneğin bir yere gidiyoruz eşim de maşallah yakışıklı bir adam. Giyinip kuşanıp güzelce gittiğimiz bir yerde kendimi çok da beğenerek çıkmama rağmen bir anda eşimin üzerine bir göz devrilse ben içerimde inanılmaz rahatsız edici bir hisle baş başa kalıp kendimi bir anda beğenmiyorum. O kadar sıkılıyor ki içim anlatamayacağım bir his yani ne bileyim.
Fotoğraf çekiliyoruz mesela bir anda çok çirkin çıkıyorum ve eşim heykel gibi çıkıyor. (Ay yazarken fark ettim acaba ben eşime mi gıcık oluyorum bilmiyorum)
Neyse dağıtmadan konuyu devam edeyim, benim sıkıntım tam olarak şu, eşimden yana asla bir güven problemim yok. Yani her erkeğe bir parça güvenilmez biliyorum bunun bilincinde olarak güveniyorum gerekli miktarda. Vefakat günün sonunda ben eşimi aşırı kıskanmış ve çok rahatsız hissetmiş oluyorum.
Ya kızlar, yok mudur şöyle denedim çok faydasını gördüm hiç kıskançlık namına bir şey hissetmiyorum dediğiniz bir yönteminiz telkininiz artık ne olursa vesairesi? Çok sıkılıyorum kıskanmak istemiyorum rahat bir kadın olmak istiyorum
Ben demisimdir ayrıca daş gibiEn yakışıklı senin eşin tamam. İnsan kendini neden bu kadar değersizleştirir bilemedim. Çok yakışıklı, heykel gibi!
Şahsen Kıvanç tatlıtuğa bile heykel dememişimdir
Kıskançlığınızla değil onun altında yatan sebeple ilgilenerek çözebilirsiniz bu durumu bence. O da tahmin edebileceğiniz gibi özgüven eksikliği. Olumlama meditasyon ayna egzersizleri ile vs düzenli uygulamalarla özgüveniniz yükselir. Kıskançlığınız sa yok olacaktır zamanlaMerhabalar arkadaşlar. 24 yaşındayım 1 yıldır evliyim. Eşimle 5 senedir beraberiz. Neredeyse 5 yıldır ikimiz de farklı şehirlerde olmamıza rağmen bir şekilde her ay birbirimizin yanında olduk, beraber kaldık, yediğimiz içtiğimiz ayrı değildi tabiri caizse.
Şimdi benim şöyle bir problemim var, örneğin bir yere gidiyoruz eşim de maşallah yakışıklı bir adam. Giyinip kuşanıp güzelce gittiğimiz bir yerde kendimi çok da beğenerek çıkmama rağmen bir anda eşimin üzerine bir göz devrilse ben içerimde inanılmaz rahatsız edici bir hisle baş başa kalıp kendimi bir anda beğenmiyorum. O kadar sıkılıyor ki içim anlatamayacağım bir his yani ne bileyim.
Fotoğraf çekiliyoruz mesela bir anda çok çirkin çıkıyorum ve eşim heykel gibi çıkıyor. (Ay yazarken fark ettim acaba ben eşime mi gıcık oluyorum bilmiyorum)
Neyse dağıtmadan konuyu devam edeyim, benim sıkıntım tam olarak şu, eşimden yana asla bir güven problemim yok. Yani her erkeğe bir parça güvenilmez biliyorum bunun bilincinde olarak güveniyorum gerekli miktarda. Vefakat günün sonunda ben eşimi aşırı kıskanmış ve çok rahatsız hissetmiş oluyorum.
Ya kızlar, yok mudur şöyle denedim çok faydasını gördüm hiç kıskançlık namına bir şey hissetmiyorum dediğiniz bir yönteminiz telkininiz artık ne olursa vesairesi? Çok sıkılıyorum kıskanmak istemiyorum rahat bir kadın olmak istiyorum
Daş gibi heykel gibi bir adamla beraberim de gögsünü gere gere gez bakın ulen o benim deÜzülmüyorum da aslında ya. Tam olarak hissettiğim o anlık bir kıskançlık sanırım bu özgüvensizlik midir acaba
Sizinki ciddi bir özgüven problemi. Kendinizi inanılmaz değersiz görüyorsunuz. Napın edin bunu toparlayın, hem evlilik hem özel hayatınızda buradan çok darbe yersiniz. Siz kendinize güvenmezseniz vuran çok olur.
Bir de bu aşırı yakışıklı olduğu iddia edilen koca konularında aklıma hep şey gelir. Bir üye vardı zamanında o da böyle kıskançlık konusu açmıştı ama tam komedi, en son meşhur kocanın fotosunu yüklemişti de sokakta görsem polisi arayacağım bi tip çıkmıştı
Aslında yazılanları okuyunca fark ettim ben de bu sene tesettüre girdim çok isteyerek fakat açıkken kendimi daha özgüvenli daha güzel buluyormuşum tesettürümden çok mutluyum kesinlikle yanlış anlaşılmasın iyi ki böyle bir karar vermişim. Ama şimdi gercekten yüksek ölçüde özgüvenim düşmüş normalde kendimi çok beğenirdim çevremden de iltifatlar alırdım. Eşim de sürekli beni ne kadar beğendiğini söylüyor fakat sorun onda değil tamamen bendeymiş gözümü açtınız..Bugüne kadar kimseyi kiskanmadim, bir sevgilim kıskançlık emaresi göstermeye başlarsa da kesin bir dille rahatsızlığımi belirttim. Bana çok uzak bir duygu. Annem babamı,babam annemi de asla kıskanmaz . Kardeş kıskançlığı da yaşamadım,ablam da yaşamadı.
O yüzden önerim yok. tek diyeceğim kocanı tabii ki olduğundan büyük gör ama kendini yerme,asagi görme . Kendi değerini de bil, farkında ol
Yeni gelinken (10 sene once) kocam benden guzel diye gezerdim ortada jddjdhd .Kendimi hic oyle cirkin bulmadim ama,adam sarisin yesil gozlu.Babyfaceydi tabi bide.Simdi icim guzel benim valla leveline geldimMerhabalar arkadaşlar. 24 yaşındayım 1 yıldır evliyim. Eşimle 5 senedir beraberiz. Neredeyse 5 yıldır ikimiz de farklı şehirlerde olmamıza rağmen bir şekilde her ay birbirimizin yanında olduk, beraber kaldık, yediğimiz içtiğimiz ayrı değildi tabiri caizse.
Tam olarak aklımdan geçen buyduHiç kendimden daha cok begendigim biriyle birlikte olmadim.Garip bir his olmali
Bu aydınlanma evrelerinin hastasıyımDüşündüğün kadar yakışıklı değildir emin ol kapmazlar
Benimde eski sevgilim çok yakışıklıydı heykel gibi adam .
Ayrıldık meğerse bi b..a benzemiyormuşben öyle görmüşüm
Ben heykel gibi çıkmış deyince anlamadm yakışıklı demek istedgniEn yakışıklı senin eşin tamam. İnsan kendini neden bu kadar değersizleştirir bilemedim. Çok yakışıklı, heykel gibi!
Şahsen Kıvanç tatlıtuğa bile heykel dememişimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?