Kızlar kıskançlıkla başım dertte

Bende evlendiğim ilk yıl eşimi çok kıskanıyordum,rahatsız edici oluyordu ikimiz içinde. 2,5 yıl oldu, geçti artık kıskançlığım. Valla bişey de yapmadım. Evliliğin ilk yılında ki o heyecanla oluyor sanırım sonra normale dönüyor. En azından ben de öyle oldu.

Bence bu kıskançlık gibi değil de, kendinizi daha aşağıda görüyorsunuz diye düşündüm ben. Özgüven problemi gibi. Evli değilim ama aynı özgüvensizliğin bende de mevcut olduğunu düşünüyorum.

Kıskançlığınızla değil onun altında yatan sebeple ilgilenerek çözebilirsiniz bu durumu bence. O da tahmin edebileceğiniz gibi özgüven eksikliği. Olumlama meditasyon ayna egzersizleri ile vs düzenli uygulamalarla özgüveniniz yükselir. Kıskançlığınız sa yok olacaktır zamanla

Eşini kıskanmak değil de onu kendine göre görsel olarak daha iyi bulduğun için kendi kendine komplekse giriyorsun gibi geldi bana.

Sizinki ciddi bir özgüven problemi. Kendinizi inanılmaz değersiz görüyorsunuz. Napın edin bunu toparlayın, hem evlilik hem özel hayatınızda buradan çok darbe yersiniz. Siz kendinize güvenmezseniz vuran çok olur.

Bir de bu aşırı yakışıklı olduğu iddia edilen koca konularında aklıma hep şey gelir. Bir üye vardı zamanında o da böyle kıskançlık konusu açmıştı ama tam komedi, en son meşhur kocanın fotosunu yüklemişti de sokakta görsem polisi arayacağım bi tip çıkmıştı

Üzülmüyorum da aslında ya. Tam olarak hissettiğim o anlık bir kıskançlık sanırım bu özgüvensizlik midir acaba
Daş gibi heykel gibi bir adamla beraberim de gögsünü gere gere gez bakın ulen o benim de

Kıskanmayın ayol şu totosu kıllıları sonra o totoları bir kalkıyor oturt oturta bilirsen

Kıskançlık bu değil aslında sizde özgüvensizlik var. Yani bir fotoğraf çekildiğimizde kocama bakıp kendimi kıyaslamak aklıma gelmez. Bakarım güzel çıkmadıysam bir daha çekerim adama heykel fln demek aklıma gelmez çeken de çekemiyor canım hiç derim.

Ben de buna benzer video gordum. Kadin disari cikacak makyaj yapiyormuş, kocasi da kiskançliktan yuzune bir sey surup makyajini bozuyor bunu video yapmişlar. Ama kadin da çoğu kimsenin dikkatini cekmeyecek standart ozelliklere sahip. Millet videoyla dalga geçmiş tabi.
Kendi kendilerine hayati zindan ediyorlar kimsenin ölüp bittiği yok halbuki eşlerine. Ha çoook güzel olsa gidip makyaj bozmasi mi gerekiyor tabi ki hayir ama bi de kimsenjn umurunda degilken bu hallere girmeleri daha degisik yapiyor olayi.

Bugüne kadar kimseyi kiskanmadim, bir sevgilim kıskançlık emaresi göstermeye başlarsa da kesin bir dille rahatsızlığımi belirttim. Bana çok uzak bir duygu. Annem babamı,babam annemi de asla kıskanmaz . Kardeş kıskançlığı da yaşamadım,ablam da yaşamadı.
O yüzden önerim yok. tek diyeceğim kocanı tabii ki olduğundan büyük gör ama kendini yerme,asagi görme . Kendi değerini de bil, farkında ol

Ben normal standartlarda bir kadınım ama eşim yakışıklıdır öyle heykel gibi falan değil tabi
Kendimle ilgili bir problemim olmadığı için hiç rahatsız etmedi bu beni,11 yıldır evliyiz.
Eşiniz değil başka biri olsaydı da yanınızda yine rahatsız olurdunuz muhtemelen. Çünkü sorun kendinize bakışınizda. Başka bir ihtimal eşiniz size kendinizi iyi hissettirmiyor davranışlarıyla, bu da kompleks yapmanıza sebep oluyor.

Aslında yazılanları okuyunca fark ettim ben de bu sene tesettüre girdim çok isteyerek fakat açıkken kendimi daha özgüvenli daha güzel buluyormuşum tesettürümden çok mutluyum kesinlikle yanlış anlaşılmasın iyi ki böyle bir karar vermişim. Ama şimdi gercekten yüksek ölçüde özgüvenim düşmüş normalde kendimi çok beğenirdim çevremden de iltifatlar alırdım. Eşim de sürekli beni ne kadar beğendiğini söylüyor fakat sorun onda değil tamamen bendeymiş gözümü açtınız..

Özgüvenimi toparlayıp yükseltmem lazım sanırım anca böyle kendime gelirim ben.

Çok yorum gelmiş parmaklarını yoran herkese çook teşekkür ederim kızlar iyiki varız valla

Yeni gelinken (10 sene once) kocam benden guzel diye gezerdim ortada jddjdhd .Kendimi hic oyle cirkin bulmadim ama,adam sarisin yesil gozlu.Babyfaceydi tabi bide.Simdi icim guzel benim valla leveline geldimİcim hakkaten ondan guzel cunku mutevazi olamayacagum
Ozetle zamanla gecer.Yeni gelin sendromu.

Bırax özgüven ya.
Adam seni sevmiş evlenmiş
Barıs Arduç Gupse ilişkisi mesela.
Kadın kendine nasıl guveniyor kendine aşık etti adamı.
Biraz örnek al
Dıs gorunusunu biraz degıştir saclarını vs
Hem özgüven gelir biraz.
Daha bakımlı ve özenli ol

İnsanlar öylesine de bakar etrafına bir yerde otururken. Herşeyden bu kadar anlam çıkarmamak lazım.

En yakışıklı senin eşin tamam. İnsan kendini neden bu kadar değersizleştirir bilemedim. Çok yakışıklı, heykel gibi!
Şahsen Kıvanç tatlıtuğa bile heykel dememişimdir
Ben heykel gibi çıkmış deyince anlamadm yakışıklı demek istedgni

Özgüven eksikliği yaşıyorsunuz muhtemelen . .

Dışarı çıkarken daha özenli çıkmaya gayret edin.
Kendinizde beğenmediğiniz kısım, size kendinizi sönük hissettiren o şey her ne ise onu halletmeye odaklanın..

Zamanla, aslında benim de giderim varmış moduna girersiniz

Kilo problemi, cilt kusurlari, yanlış giyim tarzı, özensiz saçlar ya da rast gele örtülmüş başörtü.
Vs vs . Artık siz nasilsaniz

Kendinizi iyi hissetmeniz lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…