• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar kıskançlıkla başım dertte

Ben bekarken hep şey derdim, inşallah öyle bir kocam olur ki oha bu adam bu kadına nasıl bakmış derler agsfs :D sonra nişanlanınca arkadaşlarımdan biri dileğin gerçekleşti bizim ünv sınnıftan bazı kızlar öyle demişer :D Ama ummrumda bile değil. Dünyanın herhalde en kıskanç olmayan insanıyım. Eşim yakışıklıysa bile benim kadar mükemmel değil diye düşünürüm. Fiziksel olarak değil ama çoğu yönden kendimi çok beğenir mükemmel bulurum. İyi bir insanım bence :D O yüzden hayatımda hiç kimsenin daha iyi olmasını kıskanmadım. Sizde kendinize ve iyi yönlerinize odaklanın. Ben bu kadar mükemmel bir kadın olduğum için heykel gibi kocam var diyin.

Benim esim oyle " heykel" ! gibi filan degil ama dunya iyisi ve tatlisi bir insan. Bir gun orta yasli bir kadın grubu sabah kahvesine gelecek. Esim işe gitmeden terasi bizim icin yikadi ben limonata yapmaya basladim vs. Aralarinda, acikca eşime bayilan, uzun suredir görüştüğümüz dul bir kadın var. " Oh, valla terasi yıkamış da gitmiş, biz ne zaman böyle birini bulacağız? Her işte tek tabanca. Ömürler bitti ömürler" dedi cıktı.🤷‍♀️ Kıskanmadım da, o hep böyle. Demem o ki, heykel 'inizle (!) mutlulugunuzu bozmamaya bakin, dert mi yani bu sizinki. Dışarıyı boş verin.😄😄

Ben sadece eşimin birilerini beğendiğini hissedersem kıskanırım. Başkalarının eşimi beğenmesi, bakması vs. gayet hoşuma gidiyor. Demek ki hoş adam seçmişim diyorum. O bakmadığı sürece benim için sorun yok, ona istedikleri kadar bakabilirler Sonuçta benim :cool:

Sorun kıskançlık değilde sanki biraz özgüven eksikliği gibi... Olaya şöyle bak o heykel gibi adam seninle birlikte. Demekki sende de baya bi cevher var...

Eşiniz sizinle evlendiğine göre sizi beğeniyor demektir, kendinize değersiz görmeyin ,

yakisikli güzel bunlar bence kisiye göre degisir. Size heykel gibi gelen adama baskasi donupte bakmaz bellki. Zevkler ve renkler diyorum

Merhabalar arkadaşlar. 24 yaşındayım 1 yıldır evliyim. Eşimle 5 senedir beraberiz. Neredeyse 5 yıldır ikimiz de farklı şehirlerde olmamıza rağmen bir şekilde her ay birbirimizin yanında olduk, beraber kaldık, yediğimiz içtiğimiz ayrı değildi tabiri caizse.
Şimdi benim şöyle bir problemim var, örneğin bir yere gidiyoruz eşim de maşallah yakışıklı bir adam. Giyinip kuşanıp güzelce gittiğimiz bir yerde kendimi çok da beğenerek çıkmama rağmen bir anda eşimin üzerine bir göz devrilse ben içerimde inanılmaz rahatsız edici bir hisle baş başa kalıp kendimi bir anda beğenmiyorum. O kadar sıkılıyor ki içim anlatamayacağım bir his yani ne bileyim.

Fotoğraf çekiliyoruz mesela bir anda çok çirkin çıkıyorum ve eşim heykel gibi çıkıyor. (Ay yazarken fark ettim acaba ben eşime mi gıcık oluyorum bilmiyorum😂)

Neyse dağıtmadan konuyu devam edeyim, benim sıkıntım tam olarak şu, eşimden yana asla bir güven problemim yok. Yani her erkeğe bir parça güvenilmez biliyorum bunun bilincinde olarak güveniyorum gerekli miktarda. Vefakat günün sonunda ben eşimi aşırı kıskanmış ve çok rahatsız hissetmiş oluyorum.

Ya kızlar, yok mudur şöyle denedim çok faydasını gördüm hiç kıskançlık namına bir şey hissetmiyorum dediğiniz bir yönteminiz telkininiz artık ne olursa vesairesi? Çok sıkılıyorum kıskanmak istemiyorum rahat bir kadın olmak istiyorum🥺
Bence kendinizi çok iyi gozlemlemissiniz bu en önemli nokta çünkü dönüp dolaşıp kendinizdr sorun bulduğunuzu yazmışsınız. Kendinizi belki de yeteri kadar sevmiyorsunuz çünkü bu durum toplum içinde kendini daha çirkin değersiz hissetmekle kendini gösterir

Bence sorun eşinizle, çevrenizdekilerle vb değil tamamen sizinle ilgili. Ben kıskançlığın kesinlikle kendine güvensizlikten olduğunu düşünüyorum. İster eşiniz sizden daha iyi görünsün (buna da nasıl karar verdiyseniz artık :) ) , ister çevrede bin tane manken olsun ne fark eder ki? Eşiniz sizinle birlikte, sizin elinizi tutuyor umarım ki sizi seviyor, baska neyin önemi var ki?
Ben de eşimi çok yakısıklı buluyorum, dışarıda da çok ilgi gören birisi, ben yanındayken bile ona bakışları fark ediyorum hatta birisinin gizlice eşime numara bıraktığını bile gördüm :)) gülüp geçiyorum.
Kıskançlık bence bir hastalık gibi, hayatı herkese dar ediyor. Dilerim en kısa zamanda kendinize güveninizi sağlarsınız. ilişkiniz de ddaha sağlıklı olur :)

Rainny daha erkek bulamıyor. Sen heykel gibi koca bulmuşsun ayyy kıskanıyorum galiba diyorsun😄😄 rainny ne yapsın ayol😏 kardeş sen böyle devam et adam da kendini bi nane zannetsin tamam.

Back