Kızlar kıskançlıkla başım dertte

Kendinize ben ondan daha güzelim telkinleri verin

Doğru söylüyorsunuz onu çok beğendiğimde kendimi beğensem bile bi anda modum düşüyor buna biraz dur demem lazım

Erkekler kapatilsin diyemeyiz:d o vakit siz kendinizi güzel bulmadiginiz sey her ne ise ondan kurtulun.Sahsen ben öyle yaptım ve artik kocam ; yanında deden gibi görünüyorum demeye basladi

Kıskançlığın yegane sebebi özgüvensizlik. Özgüveninizi geliştirecek şeyler yapın, kendinizi eksik hissettiğiniz noktalar üzerinde çalışın.

Modumu yükselten bi mesaj oldu bu teşekkür ederim
Eşinizi Zeus heykeli gibi anlatmışsınız, yakışıklılık tanrısı eş :))) o size iltifatlar ediyor mu sizi güzel bulduğuna dair sözler söylüyor mu?
Beğendiğini sizi güzel bulduğunu söylerse belki kıskanmazsınız, kıskanç değilim o yüzden bir taktik veremeyeceğim ama eşimi kendimce yakışıklı buluyorsam kendimi de güzel buluyorum, ki eşim 1,80 boyunda fit görünümlü kumral biri, ben 1,5 metre buğday tenli kara kaşlı kara gözlü bir kıvırcık
Kendimi seviyorum hiçbir zaman aman kısayım, bacak boyum kısa, salsam birleşip yekpare olacak kaşlarım var, bıraksam eşim kadar bıyığım çıkar deyip özgüven sorunu da yaşamıyorum, eşinizi sevin ama kendinizi de sevin.

Yani eşimi hiç gereğinden fazla kıskanmadm daha doğrusu kıskanılacak hiçbir şey yapmadi zaten asker ve hep erkeklerin olduğu bir ortamda çalışıyor bir yere gidince hiçbr kadına bakmam kocama bakıyor mu kocam bir kadına bakıyor mu diye sanırım ben kendime çok güveniyorum

Emin ol heykel gibi değildir . Kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş . Gıcıklık yapmak için söylemiyorum bu arada gerçekten sen sevdigin için bu kadar yakışıklı geliyor

Ben sizin ne demek istediğinizi anladım. Kendinizi eşinizden aşağı görüyorsunuz. Benim eski eşimde de arkadaşım şey derdi hep sen hadiyandana nasıl baktın. Bunu şaka niyetine söylerdi ama ben üzülürdüm öyle çirkin bi kadın olduğumu da düşünmüyorum aksine çevremdeki insanlar ona nasıl baktığımı sorarlardı. Ama karakter açısından… çok farklıydık çünkü. Eski eşim yakışıklı bir adamdı ama çelimsizdi yani. Ben ideal bir kadın olmama rapmen kendimi çirkin hissetmeye başlamıştım. O da bunun farkındaydı arkadaşım ona nasıl baktın yaa die sözüm ona şaka yparken eşim sadece gülüyordu. Yani insan bir der ki o ne demek benim karım çok güzel falan. Zamanla birikti bunlar. Yani üstesinden nasıl gelinir bilmiyorım ben boşandım çapkınlıklarına dayanamayıp. Hatta kimseyle olamam artık diyordum o kadar kendimin farkında değildim. Şimdi ki eşim sürekli bana hayatıma girdiğin için çok şanslıyım gbi sevgi sözcükleri söylüyor. Kendimi güzel hissediyorum. Yani eşiniz bu söylediklerinizin farkında değilse bence korkmayın ve kendinizle barışık olun. Ne bilin cilt bakımına gidin, kendinize kıyafet alın. Özgüveniniz yerine geldikçe kendinizi iyi hissedersiniz.

eşimin üzerine bir göz devrilse
Göz devirmek öfkeyle ya da sinir olarak bakmak demek bu arada.

Neyse, henüz yeni sayılırsınız. Birkaç seneye anlarsınız milletin kocanıza bayılmadığını.

Ben ancak guvenmezsem veya özgüven sorunum varsa eşimi kiskanirim. Kendinizi güzel hissediceginiz şeyler yapın. Kendinizi sevin

Bu heykel gibi esini cidden merak ettim yahu

Salcali yagli yemek yapip sismanlatsan mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…