• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar KIRMIZI NEVRESİM TAKIMI almak istiyorum yardım !

ZEEYNEPCIK

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2013
1.218
459
148
33
yaaa begendiğim modeller var ama kararsızımm :s sevgilim kırmızıyı cok seviyor da [
ATTACH=CONFIG]782646[/ATTACH] $valsnarcicegi-876x1060-378x380.webp

Eklentiler

• $indir.webp
    $indir.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 211
Çok daha güzel ve modern takımlar var, açıkçası ben her ikisini de beğenmedim.

model eklerseniz sevinirim karar veremiyorummm bulamıyorumm :44:

First Choice Saten Çift Kişilik Nevresim Takımı Kırmızı-Siyah
$images.webp

LUOCA PATISCA LİNDO KIRMIZI ÇİFT KİŞİLİK SATEN NEVRESİM TAKIMI
$t35_149053-luoca-patisca-lindo-kirmizi-cift-kisilik-saten-nevresim-takimi-r1.webp

ÖZDİLEK ÇEYİZLİK SATEN NEVRESİM TAKIMI PULLU KRM
$OZDILEK-CEYIZLIK-SATEN-NEVRESIM-TAKIMI-PULLU-KRM__55687733_0.webp

Dantela Saten Nevresim Takımı Ring Kırmızı

$0007582-800x800.webp

TAÇ
Eki Görüntüle 782685

Taç Percale Nevresim Takımı
$FB,140571,11,tac-percale-nevresim-takimi-tek-kisilik-fanny-kirmizi-tek-kisilik-tac.webp

Yani daha binlerceeee model desen var, ama ben alacak olsaydım bunlardan birini-ikisini hatta hepsini :))) alırdım.

İrya Ranforce Çift Kişilik Nevresim
$irya-ranforce-cift-kisilik-nevresim-takimi-pinpoint-kirmizi-338.webp

Cotton Box Çift Kişilik Brode Saten Nevresim Takımı -Love Song Kırmızı
$1.webp

Beverly Hills Polo Club Nakışlı Çift Kişilik Pamuk Saten Nevresim Takımı (Kırmızı)
$113943.webp

Bir kaç fikir daha :)

tesekkurler canm desenli kırmızılardan vazgeçtimm :) özdilek güzel görünüyor

Bir kaç tane daha ekledim, özellikle isimleri ile yazdım ki en azından internetten falan rahat bulabilirsin diye.Güle güle ve mutlu günlerde kullanman dileğiyle.

ama o tam kızmızı değil nar çiçeği :s o yüzdn tereddütteyim ya ateş kırmızısı olsun diyo :47:

Vayyy ateş kırmızı heee :)) O zaman benden sana tavsiye sen yine beğendiğin bir nevresim takımını al ama kesinlikle düz desensiz kırmızı saten (pamuk saten değil ama saten) nevresim takımı al. Benim nişanlımda siyah hastası, düz siyah saten nevresim aldık bizde.O düz modellere de çarşıda falan bakabilirsin.

Bir kaç tane daha ekledim, özellikle isimleri ile yazdım ki en azından internetten falan rahat bulabilirsin diye.Güle güle ve mutlu günlerde kullanman dileğiyle.

teskkr ederim...ya ben cok kararsizimmmm :s son ekledigin takımlardan 2.si dikkatimi cekti ama siyah çarşaf nasl olur ki ?

Vayyy ateş kırmızı heee :)) O zaman benden sana tavsiye sen yine beğendiğin bir nevresim takımını al ama kesinlikle düz desensiz kırmızı saten (pamuk saten değil ama saten) nevresim takımı al. Benim nişanlımda siyah hastası, düz siyah saten nevresim aldık bizde.O düz modellere de çarşıda falan bakabilirsin.

aynen takıntıları farklı farklı ya :) tek dediği ateş kırmızısı saten alacağım da hiç dikkatimi çeken olmamıstı çarsıda

teskkr ederim...ya ben cok kararsizimmmm :s son ekledigin takımlardan 2.si dikkatimi cekti ama siyah çarşaf nasl olur ki ?

Yani bu takımı bilemiyorum ama, arkadaşımda vardı benim Taç'ın siyah çarşaflı nevresimi falan siyahlı bir modeli benim de aklıma takılmıştı hani renk atar yıkanınca solar falan diye, sürekli kullanıyorum inan hiç akmadı dedi.Tabi yıkarken özel siyah çamaşırlar için olan deterjanla yıkıyormuş.Siyahı bende nişanlımda severiz, asil bir havası var.Ben sırf siyah saten aldım nişanlım seviyor diye, bu yine kırmızı desenli falan.

aynen takıntıları farklı farklı ya :) tek dediği ateş kırmızısı saten alacağım da hiç dikkatimi çeken olmamıstı çarsıda

Bence sen o ateş kırmızısı diyorsa vardır bir bildiği diyerek, böyle desenli renkli falan bakma.Bulursun çarşıda mutlaka, Taç'ın falan da var düz saten dediğinde çıkartırlar.Genelde siyah-beyaz-krem-kırmızı-mor-bordo renkleri var.

Bence sen o ateş kırmızısı diyorsa vardır bir bildiği diyerek, böyle desenli renkli falan bakma.Bulursun çarşıda mutlaka, Taç'ın falan da var düz saten dediğinde çıkartırlar.Genelde siyah-beyaz-krem-kırmızı-mor-bordo renkleri var.

tmm canm bn yine taca bakayımm aldığım nevresim var onlarda taç seviyorum tacı

kırmızıyla siyahın muhteşem bir uyumu var :34: ben de onlardan düşünebilirim sanırımm :34::34: sade kırmızı çok mu göz yorar bilemedm şimdii :44::44:

$kırmızı-siyah-pierre-cardin-nevresim-takımı-modeli-550x434.webp

Pierre cardin hala satışı vardır inşallah eski modellerinden çok güzel bir model çok seviyorum ama sonradan zevkim degişir kullanamam keskin renk diye vazgeçtim ama yine aklıma girdi :27: alabilirim sizde bir düşünün derim:23:

Son düzenleme:
Bende karar veremedim canm yaaa :s sevgilim yanmda olsada berabr alabilsekk :43:

Eki Görüntüle 783398

gelir yakında merak etme beraber seçersiniz o zman :1::1:

Pierre cardin hala satışı vardır inşallah eski modellerinden çok güzel bir model çok seviyorum ama sonradan zevkim degişir kullanamam keskin renk diye vazgeçtim ama yine aklıma girdi :27: alabilirim sizde bir düşünün derim:23:

bunu not alaım da kesin alacam, çok güzel gözüküyorr :31::31:

Back
X