- 15 Ağustos 2013
- 1.218
- 459
- 148
- 33
- Konu Sahibi ZEEYNEPCIK
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1. model daha güzel geldi gözüme![]()
Çok daha güzel ve modern takımlar var, açıkçası ben her ikisini de beğenmedim.
model eklerseniz sevinirim karar veremiyorummm bulamıyorumm :44:
tesekkurler canm desenli kırmızılardan vazgeçtimm :) özdilek güzel görünüyor
ama o tam kızmızı değil nar çiçeği :s o yüzdn tereddütteyim ya ateş kırmızısı olsun diyo![]()
Bir kaç tane daha ekledim, özellikle isimleri ile yazdım ki en azından internetten falan rahat bulabilirsin diye.Güle güle ve mutlu günlerde kullanman dileğiyle.
Vayyy ateş kırmızı heee :)) O zaman benden sana tavsiye sen yine beğendiğin bir nevresim takımını al ama kesinlikle düz desensiz kırmızı saten (pamuk saten değil ama saten) nevresim takımı al. Benim nişanlımda siyah hastası, düz siyah saten nevresim aldık bizde.O düz modellere de çarşıda falan bakabilirsin.
teskkr ederim...ya ben cok kararsizimmmm :s son ekledigin takımlardan 2.si dikkatimi cekti ama siyah çarşaf nasl olur ki ?
aynen takıntıları farklı farklı ya :) tek dediği ateş kırmızısı saten alacağım da hiç dikkatimi çeken olmamıstı çarsıda
Bence sen o ateş kırmızısı diyorsa vardır bir bildiği diyerek, böyle desenli renkli falan bakma.Bulursun çarşıda mutlaka, Taç'ın falan da var düz saten dediğinde çıkartırlar.Genelde siyah-beyaz-krem-kırmızı-mor-bordo renkleri var.
kırmızıyla siyahın muhteşem bir uyumu varben de onlardan düşünebilirim sanırımm
sade kırmızı çok mu göz yorar bilemedm şimdii :44::44:
Bende karar veremedim canm yaaa :s sevgilim yanmda olsada berabr alabilsekk![]()
Eki Görüntüle 783398
gelir yakında merak etme beraber seçersiniz o zman
Pierre cardin hala satışı vardır inşallah eski modellerinden çok güzel bir model çok seviyorum ama sonradan zevkim degişir kullanamam keskin renk diye vazgeçtim ama yine aklıma girdialabilirim sizde bir düşünün derim
![]()