Kızlar kırklarımız çıkmak üzere , yasak bitiyor !

bende 40 ta gittim ultrasonla içerdeki duruma baktı ayrıca vajinal ultrasonla diğerinin durumunada baktı toparlanmışmı diye çok şükür hiç bi sorunum yok. ihmal etmeyin kızlar hele gizemcim sen hala neyi bekliyosun anlamadım ki benden önce doğum yaptın sen.ayrıca kızlar 40 bitti faaliyete aynen devam :)))

elalı hakkatten çok mu acıyo belkide benim kanamm piskolojik canım yancak diyee geliyo :sinifsinif:

walla cnm ilk önce epey acıdı malum o kadar ay ayrı kaldık:kedi: sonradan alışıyo, ama kondomla acı sonradan yanmaya dönüşüyo-tatlicadiarzu-
bide ben kızım uyumamıştı tam konsatre olamadım olaya belki ondan acımıştır sen oğluşu uyut ya allah bismillah de giriş bişii olmazkaydirigubbakcemile3

kıs delü kanama psikolocik olurmu hiç bazılarında 2 ay bile sürdünü duydum ama genede ihmal etme git doktorayerimseniben

kuşum dr banada 6 ay şikayetin olmadığı sürece gelmessin dedi, kontrol oldunu sanmıyorum...
ama sen gitmişsin cuma günü ben doğumdan 1 hafta sonra gitmiştim bitek o da dikişlerimi aldırmak için
elalı hakkatten çok mu acıyo belkide benim kanamm piskolojik canım yancak diyee geliyo :sinifsinif:

gizoşum korkma çok acımıyo sadece eskisinden biraz daha dar olduğundan zorlanma oluyo.. ben de kuruluk neredeyse hiç yoktu.. ilkinde çok hafif kuuluk oldu ama acı pek olmadı heleki ilişkiden sonra hiçbişey hissetmedim...ikincisinde nerdeyse eskisi gibi oldu. rahat ol ve oluruna bırak kaçışın yoooookj

bende 40 ta gittim ultrasonla içerdeki duruma baktı ayrıca vajinal ultrasonla diğerinin durumunada baktı toparlanmışmı diye çok şükür hiç bi sorunum yok. ihmal etmeyin kızlar hele gizemcim sen hala neyi bekliyosun anlamadım ki benden önce doğum yaptın sen.ayrıca kızlar 40 bitti faaliyete aynen devam :)))

anam ne bileyim ne bekliyomm bi bilsemm aynen faliyete devam edecem ama

walla cnm ilk önce epey acıdı malum o kadar ay ayrı kaldık:kedi: sonradan alışıyo, ama kondomla acı sonradan yanmaya dönüşüyo-tatlicadiarzu-
bide ben kızım uyumamıştı tam konsatre olamadım olaya belki ondan acımıştır sen oğluşu uyut ya allah bismillah de giriş bişii olmazkaydirigubbakcemile3

kıs delü kanama psikolocik olurmu hiç bazılarında 2 ay bile sürdünü duydum ama genede ihmal etme git doktorayerimseniben

kıss konsantre olmak mı hiç gülesim yoktu du şu kanama btsin bi konsantre olayım bakalımm nolcek kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ama sen gitmişsin cuma günü ben doğumdan 1 hafta sonra gitmiştim bitek o da dikişlerimi aldırmak için

gizoşum korkma çok acımıyo sadece eskisinden biraz daha dar olduğundan zorlanma oluyo.. ben de kuruluk neredeyse hiç yoktu.. ilkinde çok hafif kuuluk oldu ama acı pek olmadı heleki ilişkiden sonra hiçbişey hissetmedim...ikincisinde nerdeyse eskisi gibi oldu. rahat ol ve oluruna bırak kaçışın yoooookj

neyse bi iyileşeyim bakalımm konsantre olcez bakalımm nasıl olcek benneyaptımki

bu arada gizoş bu tavsiye ilk sana sonra diğer kuruluk dedi olanlara kayganlaştırıcılı kondomlar var özellikle ilki için tavsiye ederim :))) ne acı ne bişey hissettirmiyo sonradan yanma olayıda olmuyo

kıss ben ilk gece hiç korkmamıştımm ama şimdi korkuyom galiba ilk seferde nasıl v-canımın yandığını bildiğim için miki ???

yani doktorum 40 gün ilişki yok dedi bana.kanamaya bağlı deilmiş..garip bi duygu.tekrar eski düzene dönücez.bayağ bi ara vermiştik:)

kızlar benım 35.gunumde kanamam bıtmıstı fakat ılıskıden sonra bır mıktar kanama oldu sızde bole bırseyle karsılastınızmı tedırgın oldum baya

kızlar benimde kanama iki ay sürdü doktora gittim bende anitka gibi ultrasonla bakıldı durumum nasıl diye herşey normalmiş doğum kontrol hapı ile kanamayı durdurduk veee hemen işe koyulduk kaydirigubbakcemile3 acı oldu tabi

Kızım arasana teyzeni sana söyleyim hemen kanaman bitmeden git taktır tıpayı bak bana
ama rahata alışırsan benim gibi 6 senede sen çıkarttıramazsın yav harbiden şaka maka 6 sene olmuş ne zaman çıkarsamki

kıslar dün kanamamm bitti şükür nedenini bilmiyodum dogumdan beribhiç durmadı kanamam 80gün sürdü

bizimde kırkımız çıktı şükür :)) kanamam zeten çok olmadı ama ara ara lekelenme oluyordu... o da epeydir bitmişti... diğer işlemse sorunsuz geçti :kedi: kaydirigubbakcemile3

Vaayyy anasını herkes malum işi halletmiş:umursamaz:
bi biz kaldık galibaaa,bayramdan önce çıktı kırkımız ama bizde hala icraatkafamçokkarıştı
Bakalım bu gece nolcakk kötükedihüso

Kızım arasana teyzeni sana söyleyim hemen kanaman bitmeden git taktır tıpayı bak bana
ama rahata alışırsan benim gibi 6 senede sen çıkarttıramazsın yav harbiden şaka maka 6 sene olmuş ne zaman çıkarsamki

bana kalsa ben bi taktırır bi daha çıkarmam teyzee bunlara bi daha çocuk mu aman amann büyük sözüme töbe ama allah dorama uzun ömür versinn laelaelaelaelae

bizde de tik yok daha.kanamada tam bitmedi.garip bazen cok koyu bazen adet kani gibi gelio.cok deil ama gelio yinede.hos o is aklima bile gelmio.ben bole iyiyim :hulya:

kızlar bugün dr gittim enfeksiyonelmişşş yoksa rahim kendini toplamış vee içindede herhngi bir kan birikintisi yokmuşş ayy zatenn allttan baktı rezillik yani offf bi torba ilaçç çok canım yandı sanki o karga burnunu ne sokarlar anlamam kii amman ne canım yandı ne yandıı ...10 günlük tedavi sonucunda tekrar bi kontrol vee bakcaz duruma vee ilişki serbest :kedi:

X