- 4 Kasım 2017
- 944
- 1.006
- 113
- Konu Sahibi Lavinya Lavinya
-
Boza içtim ben ama bir şişeden öteye gidemedimDenediniz mi acaba olumlu sonuç alınıyor mu
Hiç boşuna devam etmeyin sonuç alamazsınız ondan, ben denedim alamadım. Sürekli aynı şeyi yemekle olmuyor bıkkınlık geliyor. Diyetisyene gittiniz mi?Ben de bebe biskuvisi ve sut deniyorum ama henuz sonuc alamadim malesef hala ayni kilomdayim
Hayir gitmedim. Acikcasi ben kilomu cok sorun etmiyordum ama cevrem cok zayifsin cok zayifsin dedikce takmaya basladim. Yakinda da dugunum var boyle gelinligi nasil tasiyacaksin falan diyip sinirimi bozuyorlar ben de almak istiyorum kilo ama olmuyor insanlara bunu anlatamiyorsunuz malesefHiç boşuna devam etmeyin sonuç alamazsınız ondan, ben denedim alamadım. Sürekli aynı şeyi yemekle olmuyor bıkkınlık geliyor. Diyetisyene gittiniz mi?
Kıskandıkları için olabilir mi ?Hayir gitmedim. Acikcasi ben kilomu cok sorun etmiyordum ama cevrem cok zayifsin cok zayifsin dedikce takmaya basladim. Yakinda da dugunum var boyle gelinligi nasil tasiyacaksin falan diyip sinirimi bozuyorlar ben de almak istiyorum kilo ama olmuyor insanlara bunu anlatamiyorsunuz malesef
Guldurdunuz beni olabilir tabikiKıskandıkları için olabilir mi ?kaç kilosunuz boyunuz kaç ?
40 kilo ciddi anlamda az amaGuldurdunuz beni olabilir tabiki40 kiloyum 160 boyum
Evet biraz cocuk gibi gorunuyorum bu durum hosuma gitmiyor40 kilo ciddi anlamda az ama50 kilo varsınızdır diye düşündüm benim boyum 165 kilom 54 şuan ve kilom 50 iken zayıf duruyordum. Bence diyetisyene gidin biraz alırsanız fiziğiniz daha güzel durur. Düğüne bir kaç hafta kala 3 kg falan daha vereceksiniz çünkü koşuşturmadan kendimden biliyorum.
Denemedim.Denediniz mi acaba olumlu sonuç alınıyor mu
Ben de bebe biskuvisi ve sut deniyorum ama henuz sonuc alamadim malesef hala ayni kilomdayim
Ben de dediğiniz gibi yedim ama sanırım çabuk bezdim yiyesim gelmiyorCanım ben bebe bisküvisi ve süt ile mama gibi yapıp yatmadan önce yedim 10 kilo aldım ve 1 yıl oldu halâ aldığım kilo da gitmedi sadece ramazanda oruç tutunca 2-3 kilo gidiyor onuda ramazandan sonra geri alıyorum. 10 kilo daha alsam süper olacak ama daha devam edemiyorum fena bezdim .
Ben de dediğiniz gibi yedim ama sanırım çabuk bezdim yiyesim gelmiyor
Maşallah size, benim şuan onları göresim gelmiyorBen 7-8 ay boyunca yedim 10 kilo aldım
Ekstra yemeği artırdınız mı peki? Beb cok istahsızım gun icinde fazla yiyemiyorm yemek, ama yatmadan once yaklasik 20 cici bebeyi sütle mama yapıp yiyorum . Fayda gorur muyum acabaBen 7-8 ay boyunca yedim 10 kilo aldım
Ekstra yemeği artırdınız mı peki? Beb cok istahsızım gun icinde fazla yiyemiyorm yemek, ama yatmadan once yaklasik 20 cici bebeyi sütle mama yapıp yiyorum . Fayda gorur muyum acaba
Ben 43 kiloydum hayatım boyunca hep kilo almak için uğraştım vitasure takviye edici gıda kullandım şuan 58 kiloyum vermeye çalışıyorum :)Merhaba kk üyeleri ben 7 kilo almaya karar verdim bi program indirdim 2 kilo aldım. Beraber kilo almak isteyen ya da kilo alma konusunda önerisi olan var mı ? Aklınıza gelen pratik ama yüksek kalorili şeyler var mı?
cidden bebek maması işe yaradı mı ya? kaç kilo aldınız?zamanında kilo almak için kullanmadığım ilaç vitamin kalmadı sonuç alamadım kilo ta ki BEBEK MAMASINI bi dr önerene kadar :) sizede tavsiye ederim işe yarıyor çantamda kavanoz kavanoz bebek mamaları ile geziyordum :)
Şuan hatırlamıyorum ama kısa sürede etkisini görmüştüm ki gittiğim doktor önermişti ye diye zararlı birşey değil sonuçta bence denemekten hiç bişey kaybetmezsinizcidden bebek maması işe yaradı mı ya? kaç kilo aldınız?
3 aylik igne vurundum 50 kiloydum 3 ayda 60 kiloya ulastim yillardir 50 kildan yukari cikmayan ben tabi zarati adet duzensizligi yapto sadece bebek dusunler tavsiye etmemDiyetisyene gittim biraz disiplinli yemek yiyerek 3,5 kilo aldım ama yemeye çok yüklenmediğim zaman kilo alımı durdu ve dıkkat etmezsem o aldıgım kılolar da gidecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?