- 10 Ocak 2019
- 1.221
- 1.140
- 83
- Konu Sahibi Lavinya Lavinya
Deneyin inşallah sonuç alırsınızDeneyim bende bakalım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Deneyin inşallah sonuç alırsınızDeneyim bende bakalım.
Bende sizin gibiyim bir oğlun var çocuk gibi duruyorumBen 30 yasinda 2 cocuk annesiyim fakat kendimi bildim bileli 44 kiloyum evlenmeden once 47 falandim simdi durum vahim 10 yasinda cocuk bile benden daha kilolu utaniyorum artik bu durumdan. Benim gibi olupta kilo alabilen varmi acaba ne yapmak lazim
Ne yapicam bilemedim cocukkende istahsiz ve cok zayiftim annem sipraktin surup icirirdi ozamnlar doktor vermisti. Kilo almistim onla acaba tekrar oyle biseymi icsem oda cok uyku yapiyor gün icinde uyurum hepBende sizin gibiyim bir oğlun var çocuk gibi duruyorum
bir konu açtım iştahla ilgili dilerseniz bakınGitmedim
Çok iştahlı değilim ,diyetisyenın vereceği listeye uymak da zor geliyor , yiyebilsem belki alırım ama .
Bu yaz spora başlayıp aynı zamanda yemeğe yüklenip kas olarak almayı planlıyorum inşallah .
yeni bir şurup var ama uyku yapmayanNe yapicam bilemedim cocukkende istahsiz ve cok zayiftim annem sipraktin surup icirirdi ozamnlar doktor vermisti. Kilo almistim onla acaba tekrar oyle biseymi icsem oda cok uyku yapiyor gün icinde uyurum hep
bende öyle bir program kullanıyorum çok etkili sizi önemseyen hatırlatmalar yapan bişey.iyi hissettiriyoMerhaba kk üyeleri ben 7 kilo almaya karar verdim bi program indirdim 2 kilo aldım. Beraber kilo almak isteyen ya da kilo alma konusunda önerisi olan var mı ? Aklınıza gelen pratik ama yüksek kalorili şeyler var mı?
Fatsecret kalori sayacı ücretsiz canımKullandığınız program nedir? Ücretli satınalmalar yok ise bizde faydalanalım. Benim iştahım yerinde ama alamıyorum.
BendeBende kilo alamıyorum maalesef, sürekli yedim yedim ama alamıyorum iki çocuğum var ama bende çocuk gibiyim
Diyetisyene gittim biraz disiplinli yemek yiyerek 3,5 kilo aldım ama yemeye çok yüklenmediğim zaman kilo alımı durdu ve dıkkat etmezsem o aldıgım kılolar da gidecek
Etkisi var bende yapıyorum. Sıkıntılı bir dönem geçirdim ve kilo kaybım oldu. Zaten zayıftım iyice kötü oldum.Arkadaşlar. Bir arkadaşım denemiş 4kilo almış şimdilik. yaklaşık 5aydir her gün, 1lt tam yagli sut, 2 avuç cicibebe, 2 avuç yulaf, 1 muz ve 1 yemek kaşığı fıstık ezmesini blenderdan geçirip tüketmiş. Ben de denemeye başlayacağım. Etkisini görürsem de paylaşırım. Fakat ben laktozlu süt tüketiyorum, bulabilirsem doğal köy sütü tuketecegim çünkü o midemi rahatsız etmiyor.
Ay hiç deme ya çok kıskanç oluyorlarBugün yolda biri yanımdan geçerken bana "Safinaz" dediii Kendisi de yağ tulumu gibiydi ama o uzaklaştıktan sonra aydım ve kendi kendime "kıskandın mı yağ tulumu" dedim ama ona diyebileydim eyiydi
Ay hiç deme ya çok kıskanç oluyorlar
Bir de bazı kıskanç kilolular kendileri zayıflamak için çabalarken seni gördüklerinde ay biraz kilo al demezler mi çıldırıyorum valla. Kaldı ki çelimsiz bi zayıflığım yokErkekti bir de. Hayır ben kimsenin dış görünüşüyle dalga geçmem, tepki vermem hatta dalga geçene de sinir olurum, kiloluları da kesinlikle aşağılamış gibi olmayayım ama nedir bu zayıfların çektiği yahu, yok hasta mısın, yok bir şeye mi üzüldün, ay sana ne, varsa derman onu söyle.