Kızlar kilo almak isteyenler buraya gelsin 🤗

Ben 30 yasinda 2 cocuk annesiyim fakat kendimi bildim bileli 44 kiloyum evlenmeden once 47 falandim simdi durum vahim 10 yasinda cocuk bile benden daha kilolu utaniyorum artik bu durumdan. Benim gibi olupta kilo alabilen varmi acaba ne yapmak lazim

Ben 30 yasinda 2 cocuk annesiyim fakat kendimi bildim bileli 44 kiloyum evlenmeden once 47 falandim simdi durum vahim 10 yasinda cocuk bile benden daha kilolu utaniyorum artik bu durumdan. Benim gibi olupta kilo alabilen varmi acaba ne yapmak lazim
Bende sizin gibiyim bir oğlun var çocuk gibi duruyorum

Merhaba kk üyeleri ben 7 kilo almaya karar verdim bi program indirdim 2 kilo aldım. Beraber kilo almak isteyen ya da kilo alma konusunda önerisi olan var mı ? Aklınıza gelen pratik ama yüksek kalorili şeyler var mı?
bende öyle bir program kullanıyorum çok etkili sizi önemseyen hatırlatmalar yapan bişey.iyi hissettiriyo

Arkadaşlar. Bir arkadaşım denemiş 4kilo almış şimdilik. yaklaşık 5aydir her gün, 1lt tam yagli sut, 2 avuç cicibebe, 2 avuç yulaf, 1 muz ve 1 yemek kaşığı fıstık ezmesini blenderdan geçirip tüketmiş. Ben de denemeye başlayacağım. Etkisini görürsem de paylaşırım. Fakat ben laktozlu süt tüketiyorum, bulabilirsem doğal köy sütü tuketecegim çünkü o midemi rahatsız etmiyor.

Etkisi var bende yapıyorum. Sıkıntılı bir dönem geçirdim ve kilo kaybım oldu. Zaten zayıftım iyice kötü oldum.
Ben 2 bardak süt, 1 bardak kadar yulaf, bir kaşık fıstık ezmesi, bir kaşık (bazen birazdaha fazla) tahin, 1 muz, biraz tat vermesi için bal veya pekmez de ekliyorum. Blender dan geçiriyorum, Özellikle gece içiyorum, yatmadan yatım saat falan önce. FARK var kilo almaya başladım.

Kizlar ben yillardir kilo almaya calisan biri olarak evlendikten sonra level atladim.bes sene once 45 tim dumduz sopa gibiydim halime aciyorlardi.sonra hersey temiz cikinca doktor psikologa yonlendirdi bir ilac kullandim istahimi felaket acti. Suan 55 im felaket istah aciyor. Ama bebek dusundugum icin birakmak zorunda kaldim.sipraktin kullandim bir anda farketttmki dislerim curumeye dolgularim dusmeye basladi.bir okudum receteyi 2 hafta kullanimdan fazla olursa dislere zarar verebiliyomus hemen biraktm.o ilaci tekrar kulmaniyorum.bir ara bebek buskusu ve sutu karistrdm iki hafta boyunca makarna pilav filan yedim yuzum gozum sisti cok guzel kilo aldim 58 oldum aonra biraktm.en ufak seyde su gibi gidiyo kilolar biktm artik

Bugün yolda biri yanımdan geçerken bana "Safinaz" dediii Kendisi de yağ tulumu gibiydi ama o uzaklaştıktan sonra aydım ve kendi kendime "kıskandın mı yağ tulumu" dedim ama ona diyebileydim eyiydi

Ay hiç deme ya çok kıskanç oluyorlar

Erkekti bir de. Hayır ben kimsenin dış görünüşüyle dalga geçmem, tepki vermem hatta dalga geçene de sinir olurum, kiloluları da kesinlikle aşağılamış gibi olmayayım ama nedir bu zayıfların çektiği yahu, yok hasta mısın, yok bir şeye mi üzüldün, ay sana ne, varsa derman onu söyle.

Bir de bazı kıskanç kilolular kendileri zayıflamak için çabalarken seni gördüklerinde ay biraz kilo al demezler mi çıldırıyorum valla. Kaldı ki çelimsiz bi zayıflığım yok

Kilo alabilmenin en iyi yollarından biri kas yapmak aslında. Yüksek proteinli ve yüksek kalorili beslenirken kas yapmaya yönelik spor yaparsanız kilo alabilirsiniz. Zaten bu tip bir yaşam tarzı iştahı da açar.
Kas dokusu yağ dokusu kadar kolay erimediğinden o kiloları tutabilirsiniz.

Boza da kilo aldırıyormuş galiba. Ama her gün tüketmek gerekiyornuş. Ayda bir kilo aldırıyormuş sanırım. Yavaş kilo almak isteyenler varsa haberiniz olsun diye yazayım dedim. Ben de deneyeceğim de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…