- 4 Kasım 2017
- 944
- 1.006
- 113
- Konu Sahibi Lavinya Lavinya
-
Nasıl bir program bu acabaMerhaba kk üyeleri ben 7 kilo almaya karar verdim bi program indirdim 2 kilo aldım. Beraber kilo almak isteyen ya da kilo alma konusunda önerisi olan var mı ? Aklınıza gelen pratik ama yüksek kalorili şeyler var mı?
Canım benim yemeği yavaş yavaş azaltıp sürekli hareket yapahh keske benimde boyle derdim olsa her istedigimi yesemde kilo almasam
gitmiyo bu gobek arkadas yapısdı cıkmiyooo
Canım diyetisyene gittin mi kilo alabilmen için istikrarlı olman lazımBende kilo alamıyorum maalesef, sürekli yedim yedim ama alamıyorumiki çocuğum var ama bende çocuk gibiyim
dogumdan sora gitmek bilmedi ondan dolayiCanım benim yemeği yavaş yavaş azaltıp sürekli hareket yap
GitmedimCanım diyetisyene gittin mi kilo alabilmen için istikrarlı olman lazım
Bende sipraktin şurup var eczden almıştım doktor yazdı acayip iştah açıyorGitmedim
Çok iştahlı değilim ,diyetisyenın vereceği listeye uymak da zor geliyor , yiyebilsem belki alırım ama.
Bu yaz spora başlayıp aynı zamanda yemeğe yüklenip kas olarak almayı planlıyorum inşallah .
Ondan bende kullandım ama acayip uyku yaptı gözümü açamadım , küçük bebeğim var, okula giden kızım var gece uykusuzluk ve sabah erkenden kalkmam gerekiyor , kullanamam onuBende sipraktin şurup var eczden almıştım doktor yazdı acayip iştah açıyor
Bebek maması mı nasıl yanizamanında kilo almak için kullanmadığım ilaç vitamin kalmadı sonuç alamadım kilo ta ki BEBEK MAMASINI bi dr önerene kadar :) sizede tavsiye ederim işe yarıyor çantamda kavanoz kavanoz bebek mamaları ile geziyordum :)
Baya bu kavanozlarda falan var ya isim vermiyim yasaktır onlardan ve pirinç unu ve süt ile yapılan muhallebi tarzı mama çok yedim bende çok işe yaradı tavsiye ederim ısrarla çünkü zararsız şeyler zararlı olsa bebişler yemez çantamda kavanoz kavanoz bebiş mamaları ile geziyordumBebek maması mı nasıl yani
Yok nie yasak olsun ya hero baby gibi meyveli olanlarsan mı. Yoksa esama falan oluyo toz ondan mıBaya bu kavanozlarda falan var ya isim vermiyim yasaktır onlardan ve pirinç unu ve süt ile yapılan muhallebi tarzı mama çok yedim bende çok işe yaradı tavsiye ederim ısrarla çünkü zararsız şeyler zararlı olsa bebişler yemez çantamda kavanoz kavanoz bebiş mamaları ile geziyordum
Evet hero baby küçük kavanozlardaki meyveli olanlar toz olanlardan hiç denemedim ya sadece pirinç unu ve sütten muhallebi yapıp yedimYok nie yasak olsun ya hero baby gibi meyveli olanlarsan mı. Yoksa esama falan oluyo toz ondan mı
Deneyim bende bakalım.Evet hero baby küçük kavanozlardaki meyveli olanlar toz olanlardan hiç denemedim ya sadece pirinç unu ve sütten muhallebi yapıp yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?