Kızlar kilo almak için kullandığınız işe yarayan herşeyi yazalımm??

Bir de hurma da sütle birlikte alınınca kilm aldırmy fve anneler için süt yapıyor

bende 15 günde 4 kilo aldım 6 kilo daha almak istiyorum
aslında bir iki yıldır kilo almayı istiyordum ama hiç işrahım
yoktu hala yok gunde anca bir defa yemek yiyecek kadae

acikiyorum öyle bir oturusta bir ekmek falan yiyemiyorum
en fazla uc dilim yiyebiliyorum ama nasıl kilo aldım
tartıya çıka çıka kilo aldım tartıdan inmiyorum yemek yiyorum
10 dakika kadar sonra tartılıyorum su kadar gr almisim
aaa ne guzel kilo alabiliyorum diyorum ayni gun tekrar
tartiliyorum bir bakmisim ac oldugum kilomdan daha zayifif
bende soyle bir yontem dusundum 41 kiloyum istahim hic yok
gunde bir defa yemek yiyorum oda aksam bazen gunduz yi
yersem aksam yiyemiyorum vs. 41 kiloydum yemek yiyorum
biraz zaman gecince tartiliyorum ör.41.400 oluyorum sbah kalktigimda bakiyorum
39 kilo almisim oldugumdan daha zayifim bende
soyle birsey yaptim.bu yemekten sonra aldigim grlari tutmaya
calistim dusmesine engel oldum en azından yarisi dusmedi
ertesi gune 41 kilo uzeri baslamak hedefim oldu öyle öyle
şimdi 45 kilo oldum tabi sabah kalktigimda 44 veya 44 ustu gr li
birsey cikacak sonuc ama olsun iki gun once sabah kilom 43oluyo4du
sizde aldıgıniz gr lari tutmaya calisin saat basi birsey yiyi
illa yemek degil ceviz bir cay kasigi bal pekmez agzim bi\
dyrmuyor surekli yiyorum ama az az birde birsey farkertim
et yedigimde cok iyi kilo alirken meyve yedigimde kilo veriyo4um o:u kestimbirde
bu sekil devam etmeyi dusunuyorum bakalim
sonum ne olacak nezaman 48 olucam sonrada 50 olucan
pes edecekmiyim bilmiyorum hic isahim yok cok yemeye
calisinca oguruyorum midem bulaniyor
benim gibi olan varsa benim gibi yapsin
mideyi tikabasa
oldurmadan kilo alin

meyve yememek doğru değil, kalorisi düşük olduğu için meyve yemeyi bırakırsan bir süre sonra vitamin eksikliği çıkar unutma c ve b grubu vitaminleri eksikliğini vücudun en çabuk hissettiği vitaminler. her gün alınmalı.

ben her gün tartıya çıksam kafayı yerdim herhalde tebrikler

Son düzenleme:
2 sene önce bende çok zayıftım 1.68 boyunda 47 kiloydum ve çok rahatsız edici bi görüntü oluyo kilo alamadığım ve birazda uykusuzluk sorunu çektiğim için doktora başvurdum ......adında bi şurup yazdı onu kullanmaya başladım hemen etki etsin diye gece yatmadan 2 ölçek içiyodum aşırı derecede uyku yapıyo ve iştah açıyo sürekli bişeyler yiyodum sürekli acıkıyodum ve ilacın sadece yarısına kadar kullandım sonra bıraktım ve şurubu kullandığım 3 ay içinde 55 kilo oldum 2 ay sonrada 60 oldum ve hala 60 kiloyum kilo almamda durdu eğer kilo alamıyorsanız bu şurubu tavsiye ederim ama 1 ölçek için yavaş yavaş kilo alın

Son düzenleyen: Moderatör:
yok yaa ben önüme gelen ürünleri kullanamam hepsinin bi zararı var yiyerekte kilo falan alınmıyor kısa yoldan çocuk doğurun alırsınız :)

yok yaa ben önüme gelen ürünleri kullanamam hepsinin bi zararı var yiyerekte kilo falan alınmıyor kısa yoldan çocuk doğurun alırsınız :)

Çocuk sahibi olup da burda kilo almaya çalışanlar da var:)
Bizim başlıktaherkes yiyerek kilo alıyor valla haftada 1 2 kilo alan bile oldu :) yemeden kilo almanın mümkündük yok bence de...

ben hangi yolu denediysem kilo alamadığım ve bundan da çok rahatsız olduğum için aile hekiminin de tavsiyesiyle kullandım şurubu hiç bi zararını da görmedim benimki sadece öneri kullanmış biri olarak

4,5 senelik evliyim, 3 yaşında çocuğum var, ve hala bekarken ki kilomdan bir gr almışlığım yok...çocukla mocukla alakası yok...
tamamen metabolizma meselesi...ve şu bir gerçek, yemeden kilo alınmıyor..asla...

canım yeni üye olduğum için özel mesajlara cvp yazamıyorum en kısa sürede yazarım sana ilacı

ben hangi yolu denediysem kilo alamadığım ve bundan da çok rahatsız olduğum için aile hekiminin de tavsiyesiyle kullandım şurubu hiç bi zararını da görmedim benimki sadece öneri kullanmış biri olarak

doktorlar önüne gelene bunu yazıyorlar nedense ben özellikle gittiğimde ne si....n ne pr...n ikisini de istemiyorum dedim ondan bana yazmadı herhalde, evet ilacın bir yan etkisini göremezsiniz çünkü karaciğere yapar ne yaparsa gözle görülmez ilerde çıkabilir karşınıza...

tmm canım bekliyorum...unutma ama

gazelim ilacı kesin biliyorsundur peline de yazmıştı benzer şuruptan doktor hiçbirimiz kullanmıyoruz çünkü gereksiz sadece iştah açıyor o iştah bizde var maşallah yiyorsun canım

ayrıca unutmadan bu ilaç iştah açıcı değildir, antihistaminik yani alerjik durumalr için yan etkisi olarak iştah açıyor. yan etkisinden medet ummak bana pek doğru gelmiyor sonuçta bu onun yan etkisi, ana etkisine ihtiyacın bile yokken şurubu içmek vücuda gereksiz ilaç almak her sabah pekmez içinde de iştah açlıyor valla

öylemi? yani normal ilaç yani bu??
ben zannettim ki, hani benim şu kullandığım keçi boynuzu tozu varya, içinde yulaf unu buğday unu çavdar unu falan varya..onun gibi bişey sandım..benimkinin yan etkisi yok da ondan bu kadar merak ettim bunu da...eğer ilaçsa istemem zaten...
ilaçla alınan kiloyu zaten istemem...
ben hani geçen biri yazmıştı bira mayası kapsülü mü ne? onun gibi bişey sandım..ilaç olduğunu bilmiyordum...yan etkisi kilo aldırıyor diye asil etkisi nedir kimbilir..

eğer o kadar zararlı bi şurup olsa doktora gidip ne yaparsam yapıyım kilo alamıyorum ve uyuyamıyorum dediğimde bu ilacı yazsın ki bide bu doktor tanıdık. eczaneye şurubu almaya gittiğimde ordaki bayanda bu ilaç çok iyi gönül rahatlığıyla kullanabilirsin dedi ben şurubu kullanalı 3 yıl oldu hiç bi zararını yan etkisini hiç bişeyini görmedim hiç bi rahatsızlık geçirmedim. yanlış anlaşılmasın kimseyi zorladığım yok ben sadece kullanıp kilo aldığım ve şuan ki durumumdan çokta memnun olduğum için paylaşmak istedim başka bi amacım yok :)

anladım canım da ben bitkisel bi toz sandım...ilaçsa eğer almam...teşekkür ederim yine de canım...

Ben yanlış ifade ettim sanırım canım senin kötü niyetli olduğunu zaten hiç düşünmemiştim ama ben malum dönemlerimde çok ağrım olsa da ilaç almayan biriyim o yüzden bana doğru gelmiyor kilo almak için ilaç içmek, fikrimi belirttim, ilaç hastalık içindir bence. Zayıflık da hastalık boyutunda olmadığı sürece ilaç alınmamalı diye düşünüyorum. Hep sağlıcakla kal inşallah canım kilolarında da hayırlı ve kalıcı olsun inşallah:)

Sporcu besinleri arasında weight gainer diye geçen besin takviyeleri mevcut bunlar kilo almada gayet etkili etrafımda kullananlar oldu,hem çikolata vs gibi aromaları varmış.

canım ilacın ismini yazar mısın? eğer buradan yazamazsan mesaj olarak gönderir misin?

doğal yoldan kilo alabilirsiniz kızlar kilo almak için arı sütü ve probolis ve protein tozu kullanabilirsiniz forever livingürünlerini kullanıyorum içinde kilo kontrol seti var araştırın ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…