• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar kilo almak için kullandığınız işe yarayan herşeyi yazalımm??

bende destinax arkadaşımızın mama yöntemini uyguluyorum ramazandan beri falan ama pek alamadım henüz.sütlü bebe bisküvisinin içine baldan başka polen de koyuyorum ondanmıdır nedir baya iştahım açıldı ama çoğu zaman kalkıp yemek yemeye üşeniyorummm:(
buarada polen aktarlarda büyük marketlerde falanda var 10 küsür civarında bişey küçücük kavanozu ama baya uzun gidiyo

ben bi markanın mamasıyla kilo aldım çokta memenun kaldım aldığım kiloyuda vermedim bi daha ve orantılı kilo aldım arkadaşlar deneyebilirsiniz

neyse ben anlatmaya çalışayım sana kilo vermek için kullanılan bi ürün aynı zamanda kilo da aldırıyo kullanım şekline göre..bitkisel bi ürün ama biraz pahalı bildiğin bebek mamasının yetişkinler için olan hali

bi ara baya eleştirildi zararlı ürünleri var markann fln dendi ama ben bi zararını görmedim sen google a herbal yaz gerisi çıkar anlarsın zaten duymuşsundur mutlaka adını dene bakalım

kızlar merhaba,

bir hafta hergün akşam bir avuc kuruyemişle yarım kilo aldım fakat sivilce yapmaya başladı bıraktım.
3kilo almak istiyorum var mı basit bir yönteminiz aslında kilom boyuma göre normal ama kemiklerim ince oldugu icin belli olmuyor 3kilo daha alsam süper olcak.
boyum 155 kilom 47

Zamanı gelince öyle bir geliyor ki kilolar, hele yaş 30 ve zonrasi midemizi boş yere büyütmeyelim derim. Ben 3o yaşımda 47 kilo idim her gören zayıf şu bu 30 dan sonra almaya başladm 55 sonra gebelikte 14 kilo yaş 34 ve 62 kiloyum iştahımı da kesemiyorum...

ben 5.6. sınıfa kadar çok zayıftım. galiba bunu takıntı haline getirdiğim için sürekli araştırıyodum filan. sonra bi yol buldum. akşam yatmadan önce yemek yiyodum. özellikle hamur işleri ekmek, simit poğaca filan . şuan çok pişmanım çünkü baya kilo aldım. artık iştahım okadar açıkki dengede tutmakta zorlanıyorum kilomu. bakıyordumda zayıfken pantolon çok güzel oluyodu ama artık hiç bi kotu üzerime yakıştıramıyorum.:43:

Her gün tahin-pekmez ikilisi karıştırıp yiyin.

her gün mutlaka 2 haşlanmış yumurta ve mutlaka bir bardak süt[pekmez ve balla]

yemeklerde biraz baharat kullanın[iştah açar]

sabahları krem peynir üstüne acuka sürün [ iştah açar ]

not:ben bunları 1 sene önce uyguladım kilo aldım test edildi onaylandı yani ..:) tabi sonra verdim bazı sebeplerden ötürü şimdi çokta dert etmyrm ..

kızlar bnde aynı dertten muzdaribim kendimi bildim bileli de hep bişeleri deniyorum kilo alabilmek için yapmadığım kalmamıştır belkide , aslında kiminde başarılı da oldum sonra neyin nesindense geri verdim yemeyi kestim falan filan ... ama şu bi aydır hırslıyım ve bi kaç kiloda olsa aldım ve sizinlede paylaşmak istedim. Öncelikle herşeyin başı azim midenizi diyete hazırlamadan önce beyninizi hazırlamalısınız ki yarı yoldan dönmeyin, ve her bünyenin farklı kilo alış durumu vardır kimi bir ayda 3-4 kilo alırken kimide zar zor benim gibi 1-2 kilo alabilir buna üzülmeyin ve dediğim gibi sakın pes etmeyin çünkü 1 kiloda olsa başarmış sayılırsınız uzun süre devam ednce zaten mide genişlicek ve daha hızlı kilo alımı olacaktır... öncelikle yağtıklarımı anlatayım size ilk zmanlar hep sabah akşam muhallebi yerdim ( bilirsiniz nişasta, süt ve şeker karışımından hazırlanan bebek maması ) uzunca bi sürede yedim ve ilk kilo alımım o zmnlar olmuştu sonra ara vermek durumunda kalmıştım ( gastrit mide problemim olduğu için yazın ağır gelmişti süt ve şeker) neyse şmdi ise bir aydır sürekli gece yatmadan önce tatlı yiyorum günlük yemeklerimi aynen devam sadece şu bi kaç gündür tatlı yapmaya elim gitmediğinden :) onun yerine yine akşmları büyük kola bardağına süt koyuyorum içine 20 tane cici bebe bisküvisi ve ayrıca 2 tane bıldırcın yumurtası ( hiç öğğ falan demeyin çünkü ne ağzınıza yumurta geliyo nede burnunuza kokusu bisküvilere ve süte karışıp giidiyo zaten bide normal yumurata görede kalorisi fazla bide 2 tane olduğunu düşünürsek kaç yumurtaya bedel olur ) bunu karıştırıp içiyorum sulu olduğu için bi kerede giidyo hiç bişey anlamadan zaten mide bulanmıyo ( gerçi bnde alışkınımdır böyle şeylere :) ) bunalrın haricinde günlük mutlaka çikolata yiyiyorum abur cubur yemeklerimi düzenli yemeye çalışıyorumm ama diğer yaptıklarım gibi pek olamıyo bu yemek konusunda ... ama inanının kilo almışım net rakam veremicem size henüz tartılmadım ama aldığım belli oluyo ve hırs ettim yarıda kesmicem bu diyetimi ,kararlıyım hedefimi ulaşcam inş. hıı bu arada kilom en son 43 dü yaş 20 boy 168 hederf 50 ( ama şimdilik 50 ;) ... herkese başarılar umarım herkes hedefine ulaşır ..:):64:

bende 43 45 olunca sevinirdim keşke 50 olsam raatlıcam artık derdım.herşeyi denedim netten ılaclar aldım bıtkısel falan ama sonuc alamadım.daha sonra duzenlı yemek yedım ve 1 ay arı polenı kullandım.ve şuan 54 kıloyum :34:

canıms en şu poleni nasıl kullandın ? bir ayda kaç kilodan 54 kiloya çıktın ve bunalrın hariicnde yediğin extra bişeyler var mıydı cnm ?

slm kızlar benimde kilo alma problemim var geçen ay bombax diye bir ürün duydum aldım denedim çok fadası oldu
ben 1.60 41 kiloydum bir ayda 4 kilo aldım iştah sorunu olanlara tavsiye ederim gerçekten işe yarıyor.

ben de yıllarca aynaya baktığımda kendımı hasta gıbı göruyordum zayıflıktan.vitamın kullandım kılo aldım ama bırakınca gerı werdım.denemedığım sey kalmadı.sonra doktora gttım.bana kılo boy ölcumu yaptı. ama saglık bakanlığının sıtesınden.(internettekıler yanlıs olabılıo) kılom normal cıktı. artık uğrasmıyorum..çunku bunun ewlılıgı war doğumu var.sonra sıkıntı olmasından korkuyorum.veremem gerı falan.....:33::33:

Arkadaşlar öncelikle kendinizi kilo almaya şartlandırmalı ve bunu gerçekten istemelisiniz.Bunu hayatınızın en onemlı bir parcası haline getırmelısınız.Yaa ben kilo almak istiyorum ne bulduysam yiyorum ama yinede olmuyor yok.Kendi kendinizi motive ediceksinz.Mesela ben nasıl kilo aldım.Kendi yapmış oldugum şeylerden bahsedeyim.4 5 Seneden beri 46 uzerıne cıkamayan biriydim.Ne yaptıysam ne ettıysem fayda vermedi.Ama azmettim.Sonunda 46 kilodan 50 kilo ya ulastım.Sabah ve aksam prakten surupdan içtim.Bol bol tonbalıklı ekmek yedim.Tahinli pekmez yedim.Yedigim yemekler sulu olsun susuz olsun makarna pılav turu yemekler olsun hep ekmekle yedim.Inanınkı buda kılo almamda etkılı oldu.3 ana ögün 3 ara ögün kacırmadım.Muhakkak bol kalorili şeyler atıştırdım.Cevizli kek ekmek arası domates peynır vs.Bunun yanında zınco hap aldım.Ve bemiks demir ılacı kullandım.Sizde deneyin böyle.Pişman olmazsınız.:51:

1.60 boyunda 40 kiloydum

gece yatmadan önce bebe bisküvisi ile mama
günde 1 kase tahin pekmez
ara öğünlerde bazen fındık bazen çekirdek yedim

sonuç 2 ayda 5 kilo... şuan 45 kiloyum :)))

Back