• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar kilo almak için kullandığınız işe yarayan herşeyi yazalımm??

ggg123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2010
52
0
36
Aydın
Kızlar Kilo almak istiyorum yemek te yiyorum birçok ürün var kafam karıştı kullananlar ve işe yarayanlar varsa lütfen yardımm

evet ya bıLen yokmu okadar cok sey varkı bı turLu kılo alamıyorumm...s.s:85:

kilo almak için önce psikolojiyi buna hazırlayacaksın ve kafana koyacaksın kilo alıcam diye,sonra azmedeceksin ve kendini zorlayacaksın daha çok yemek için...ben böyle kilo aldım ve hala alıyorum,yaptığım şey gün gün azar azar porsiyonları arttırmak,kalorili yiyeceklere ağırlık vermek,ara öğün oluşturmak,mümkünse az hareket etmek (aldığımız kalorinin yakılmaması için),bunu yaparken de bütün besin gruplarından dengeli bir biçimde tüketmek,ayrıca "kilo almak için öneri" başlığına da nasıl kilo aldığımı nasıl beslendiğimi anlattım kızlar,hepimize bol kilolu günler...iştah sorununuz varsa iştah açıcı kullanmanız gerekebilir ayrıca (pekmez,polen,sipraktin ya da prakten hepsi de iştah açıyo)...

kilo almak için önce psikolojiyi buna hazırlayacaksın ve kafana koyacaksın kilo alıcam diye,sonra azmedeceksin ve kendini zorlayacaksın daha çok yemek için...ben böyle kilo aldım ve hala alıyorum,yaptığım şey gün gün azar azar porsiyonları arttırmak,kalorili yiyeceklere ağırlık vermek,ara öğün oluşturmak,mümkünse az hareket etmek (aldığımız kalorinin yakılmaması için),bunu yaparken de bütün besin gruplarından dengeli bir biçimde tüketmek,ayrıca "kilo almak için öneri" başlığına da nasıl kilo aldığımı nasıl beslendiğimi anlattım kızlar,hepimize bol kilolu günler...iştah sorununuz varsa iştah açıcı kullanmanız gerekebilir ayrıca (pekmez,polen,sipraktin ya da prakten hepsi de iştah açıyo)...

ben yiyorum ama alamıyorum yaa doktora da gittim diyetisyen diyet verdi ama yine olmuyo herhangi bir orun da yok ek takviyeler ya da bu bomba diye bişey var onalrdna kullananlar var mı acaba?

iyi bi dahiliye doktoru bulun . ben bu derdimden suanki dahiliye doktorum sayesinde kurtuldum.kendimi bildim bileli çırpı gibiydim.kotlarda 25 beden bile bol gelirdi.yanlardan daralttırırdım.Herseyimi doktoruma borçluyum.ve benim azmime tabiki.istemeden olmuyo

iyi bi dahiliye doktoru bulun . ben bu derdimden suanki dahiliye doktorum sayesinde kurtuldum.kendimi bildim bileli çırpı gibiydim.kotlarda 25 beden bile bol gelirdi.yanlardan daralttırırdım.Herseyimi doktoruma borçluyum.ve benim azmime tabiki.istemeden olmuyo

peki doktorun izmirde mi?

arkadaşlar boyum 1.60 ve geçen haftalarda yaşadığım gereksiz stes yüzünden 44kiloyu bile gördüm..
şimdi kendime geldim ve kendi diyetimi uyguluyorum şuan 49kiloyum..

sabah kahvaltımı yaptıktan,2kaşık dut pekmezini kocaman bardağa koyup sütüda ilave edip içiyorum ardından supradyn içiyorum(hap yutamadıgımdan suda eriyen cinsinden aldım)
aralarda kuruyemiş,meyve yiyorum

supradyn iştahımı açtığından gün içinde bol bol yemek yiyorum
akşam yemekten sonra yatmama az kala cicibebeyi (bebek maması) süte karıştırıp içinede az beyaz peynir ilave edip yiyorum ve yatıyorum

ayrıca hepimiz buğday yağını biliriz,cilt ve saçlar içindir. fakat fazla alındıgında kilo yapar
o yuzden aklıma geldıkce bı bardak suya bi kaç damla damlatıp onu içiyorum.

Bu yaz 42 kilodan 37 kiloya düstüm yemek yemekbenim icin eziyet gibi cok yemek seciyorum kilo vermeye devam edersem ölücm sanırım boyumda 1.60 20 yasındaym

bende 43 45 olunca sevinirdim keşke 50 olsam raatlıcam artık derdım.herşeyi denedim netten ılaclar aldım bıtkısel falan ama sonuc alamadım.daha sonra duzenlı yemek yedım ve 1 ay arı polenı kullandım.ve şuan 54 kıloyum :34:

bende 43 45 olunca sevinirdim keşke 50 olsam raatlıcam artık derdım.herşeyi denedim netten ılaclar aldım bıtkısel falan ama sonuc alamadım.daha sonra duzenlı yemek yedım ve 1 ay arı polenı kullandım.ve şuan 54 kıloyum :34:

Arı poleni istah mı acıyor? Ben cok yemek secerim sogan yemedigim icin genelde kızartma tost gibi seyler yiyorum hicbir kıyafet üstüme olmuyor cok üzülüyorum

canım bende öyleydım.hıcbısey yakısmıyor dıye dısarı bıle cıkmazdım ama aslında boyle kıloya takıncada ınsan bunalıyor bende kafanı rahatlat.ve dıyetısyenden yardım alabılırsın.arkadasım dıyetısyenın verdıgı sekılde beslendı ve o da kılo aldı.stres yapma arı polenı mı bana kılo aldıran yoksa duzenlı yemek mı bılemıyorum ama arı polenı kullandıktan sonra aldım sanırım cunku bana sende kullan dıye soyleyen arkaddasımda oyle kılo aldı.

Amaaan derdine bak. Ye iç keyfine bak; tadını çıkar dünya nimetlerinin. Kilo alacam korkusu olmadan tıka NASA yemek Allahın lütfu değil de nedir?

kuruyemişler kilo aldırır ama kolestrol,,yağlanma gibi sorunlara yol açabilir,en iyisi bir doktora danışmak değil mi?

arı poleni gerçekten işe yarıyor mu arkadaşlar ve ne kadar fiyatı aşağı yukarı aktarlarda vardır dimi

bende destinax arkadaşımızın mama yöntemini uyguluyorum ramazandan beri falan ama pek alamadım henüz.sütlü bebe bisküvisinin içine baldan başka polen de koyuyorum ondanmıdır nedir baya iştahım açıldı ama çoğu zaman kalkıp yemek yemeye üşeniyorummm:(
buarada polen aktarlarda büyük marketlerde falanda var 10 küsür civarında bişey küçücük kavanozu ama baya uzun gidiyo

harika teşekkür ederiz

ilaç kullanarakmı kilo aldın

Back