Kızlar kendimi çok baskı altında hissediyorum?

Başkasına göre çocuk mu yapılır hem doğurup hem nasıl para getireceksiniz başkalarını mutlu etmeyi değilde kendinizi düşünün gerçekten daha güzel bir hayat yaşarsınız

Başkasına göre çocuk mu yapılır hem doğurup hem nasıl para getireceksiniz başkalarını mutlu etmeyi değilde kendinizi düşünün gerçekten daha güzel bir hayat yaşarsınız
Zaten onlar için istemiyorum ben kendim için istiyorum eşim de aynı şekilde. Onları dinlesek en başta isterdik. Ama ister istemez şu baskılar insanı üzüyor

Zaten onlar için istemiyorum ben kendim için istiyorum eşim de aynı şekilde. Onları dinlesek en başta isterdik. Ama ister istemez şu baskılar insanı üzüyor
Bence net çizgi çizin ailelere bu istekle olacak bişey değil bana böyle konuşsalar ben kızarım

İnşallah bir sağlık sıkıntıniz yoktur istediğiniz zaman vakti saati geldiğinde olur. Bunu ailelerinizin anlayışsızligi için söyledim yanlış anlamayin lütfen. Bir yakınım senelerdir tedavi görüyor çünkü çocuk için. Onlara da neler neler deniyor ne doktorlar tavsiye ediliyor bir bilseniz. Ama milletin ağzı torba değil...

Teşekkür ederim inşallah sağolun zaten bende ameliyat falan oldum geçmişte ama şuan sadece polikistik over sendromu var kilo vermem lazım çok şükür başka sıkıntım yok. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Burada sizin ve eşinizin yani ikinizinde istemesi önemli.Taraflardan biri istemezse olmaz bu iş.Siz istemiyorsanız bitmiştir.Eşinizin düşüncesi ne bu arada?Kaynananız sizden para mı istiyor?Öyle bir durum varsa eşiniz annesine birsey demiyor mu?

Burada sizin ve eşinizin yani ikinizinde istemesi önemli.Taraflardan biri istemezse olmaz bu iş.Siz istemiyorsanız bitmiştir.Eşinizin düşüncesi ne bu arada?
Evliliğin başında ikimizde istemedik ama şuan istiyoruz o da istiyor tek sıkıntı ailelerin baskısı yani onlar karışmasa daha iyi olacak

Evliliğin başında ikimizde istemedik ama şuan istiyoruz o da istiyor tek sıkıntı ailelerin baskısı yani onlar karışmasa daha iyi olacak
Ailenizle siz konuşun gerekirse biraz sert olsun çizgi çekin.Yengenize hava için çocuk yapmayacağınızı belirtin.Kv ile de eşiniz konuşsun.Hem para istiyorsun hem çocuk tarzında.Qnnesine karışmaması gerektiğini net biçimde anlatsın.Kaynanayla para konusu dediniz sizden para mı istiyor?

Öyle yapicam teşekkür ederim. Hayır kaynanam bizden para istemiyor ama kendisi çok yokluk çekmiş sözde o yüzden biz zorda kalmayalım istiyor çok saçma bir şekilde sürekli para konusunu açıyor konuşurken artık hastalık derecesinde bu durumu ben anlamadım. Hep aman paranıza dikkat edin tarzında öğütler verir

Ben evlendikten 6 sene sonra cocuk yaptım , herhangi bir sorunum yoktu sadece istemiyordum. Bana da herkes soruyordu ama sizene deyip geçiyordum acık ve net size ne diyordum yani. Kimse haddi olmaaym konusmayı benle yapamaz mesela. Cocuk kolay mı sanıyorsunuz. Anneniz baksa da kv baksa da daha da sorun. Su sorulardan bile belli cocuk oldugunda onlar bakarsa kendi bildiklerini okuyacaklar. Sonra ver elini daha büyük sorunlar.

O zaman kv'yi sallamayın duymazlıktan gelin.Sizden o konuda beklentisi yoksa tamam anne diyin.Siz cvp vermeyin bence.Siz cvp verirseniz bu eşinizle problem yaşamanıza sebep olur.Eşinizle konuşun eşiniz annesiyle konuşsun.

Deyin ki kim bize önce ev alırsa ozaman çocuk yaparım ( ironidir) kimse sizin çocuk işinize karismaya hakkı yok. Bı yatak odası kalmisti karismadiklari. Kulağınızı tikayin keyfinize bakın bu işler öyle birilerinin baskısı ile olacak şeyler degil

Anneme kızıyorum zaten ama anlamıyor. Eşimin ailesine de kizicam yaparsalar artık
En az 22grdan bileziklerim hazırsa ona göre yapacam ee biliyorsunuz çocuk hep masraf diye söyle hemen bırakırlar

5 senedir cocugum yok cunku istemiyorum. Bana soyleyen soran oluncada yakinimsa istemiyorum uzagimsa size ne diyebiliyorum. Siz sinirlarinizi koruyamiyorsunuz . Ayrica anneci bir esiniz varsa cozmeniz gereken problemlerinizde vardir onceligi annesi olan birine hemen cocuk yapmayin. Once problemleri cozun.

Hepsine tek bir cevap "ben ne zaman istersem", sakın ola sırf onlar istiyor diye birşey yapmayın, hazırsanız, olur elbet ayrıca daha 1 yıllık evlisin, dur daha ne sorunu, dr lar sorun olarak görmek için en az 2 yıl diyor. Ayrıca çalışmakta istiyorsanız önce kendinizi hazırlayın işinize yakın bir eve geçin mesela, herşey oturduktan sonra çocuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…