Kızlar kendimi çok baskı altında hissediyorum?

öncelikle sana sabır diliyorum. sen kendini biliyosun, eşini biliyosun, durumunuzu biliyosun. yapman gereken tek şey bu sözlere kulak tıkamak.

E bari oldu olacak yatak odanıza gelip tezahürat yapsınlar bi de, yatak odana insanları bu kadar da dahil etme.

Aman Allahım zehirlenecem.
Ne demek kv ye birşey desem kocamı karşıma alacam, Allah için onlar istiyor diye yapmayın bakın öncelik sizsiniz.

E bari oldu olacak yatak odanıza gelip tezahürat yapsınlar bi de, yatak odana insanları bu kadar da dahil etme.
Ay yok ya artık daha çok tepki göstericem. Kaynanam eltim hamile kalmadan önce bişey demiyodu o kalınca başladı bana demeye. Annem zaten ilk günden istiyor olmayınca da sıkıntı mı var diyolar ya size ne zaten çalışan biriyim yaşım 27

Aman Allahım zehirlenecem.
Ne demek kv ye birşey desem kocamı karşıma alacam, Allah için onlar istiyor diye yapmayın bakın öncelik sizsiniz.
Öyle ama kocamda evlenmeden önce bana çok düşkündü sözde ama asla ailesine laf söyletmeyen biri

Dua etmeyi biliyorlarda Allah'ın işini sorgulamamaları gerektiği bilmiyorlar mı? Herhangi bir sağlık sorununuz yoksa, bebek vaktini bekliyordur. Bu yaşadığınız stres bile illaki etki ediyordur. Bence herkesin ağzını sert bi şekilde kapatın ve keyfinize bakın. Vakti gelince bebek de gelir.

Çocuk sonrası evlilik resmen deprem geçiriyor.
Başından çocuk geçmiş insanların başkasına illa çocuk yap baskısını gram anlayamıyorum. Ben dahil çok yakınımda kim çocuk beklediyse (tabi ki sevindim) ama çok da üzüldüm evlilikleri sarsılacak diye. İstisnasız hep öyle oldu. Şu an çok yakınımın başında var inşallah toparlarlar.

Kaynanan da sizi fakir görüyorsa ev alsın. Tek maaşa düşünce çocuk ihtiyaçları başlayınca nasıl geçinecekmişsiniz destek çıkacaksan para vereceksen ev alacaksan yaparım de. Bez kıyafet mama dünya para her şey masraf.

Ne kadar hadsiz akrabalrınız varmış, siz de kendinizi ifade etmekten korkmayın. Konusunu açtıklarında şu an düşünmüyorum diyin kapatın. Siz kemküm yaparsanız, onlar da üstünüze gelecektir. Ezdirmeyin kendinizi

iyi de henüz düşünmüyorum daha zamanı var demek terbiyesizlik degil, ayıp etmek degil. Aksine kendini ifade edip, kendine saygı duydugunu gösteren bir söz. Bunu dediniz diyorsa da eşinizi karşınıza alıyorsanız, bırakın alın. Resmen sizin özelinize saygıları yok

Bu sorundan kurtulabilirsiniz. Açıklamanız şu olmalı , '' evet anneciğim , babacığım , kayınvalideciğim .. biz de sizin istediğiniz gibi cocuk sahibi olmak istiyoruz. ama bilinçli anne baba olmak , cocuk doğurmaktan daha mühim olduğu için , ilk önce gerekli sağlık testlerimizi yapacağız. Örneğin , önce bir check up yaptıracağız , hamilelik öncesi vücudumuzu hazırlamak ve sağlıklı bir evlat dünyaya getirmek için gerekli olan vitamin ve mineralleri kullanacağız eşimle birlikte. aramızda bir kan ya da doku uyuşmazlığı olup olmadıgını kontrol ettireceğiz , yaptırmamız gereken aşılar varsa yaptıracağız , dişle alakalı tedavi gerekiyorsa yaptıracağım , birlikte hayatımızda bir kaç şeyi düzene sokacağız , tabi bu süreç biraz maddiyat ve sabır gerektiriyor bu yüzden de öncelikle para biriktirmeye başlamalıyız. Ayrıca gerçekten bir çocuğun sorumluluğunu alabilir miyiz , karşılıklı buna odaklanacağız ve psikolojikman hazırlanacağız. sonra çocuğu yaparız. eğer bir sağlık problemi yoksa çocuğu yapmak 5 dakika. Bakmak bir ömür , bunun bilincinde insanlarız ve bu şekilde hareket edeceğiz. öptük by. '' işte bu kadar. Nerden baksan 1 sene cebinize koydunuz.

Allah korusun ya bende çocuk istiyorum ama bu yıl en azından işime devam etmek istiyorum nerden baksan altı ay falan calismam lazım. Kaynanamin bize ev alacak parası yok ama ancak boş boş konuşuyor işte bilip bilmeden. Kendi hayal dünyasını yaşıyor hem çocuk doğurup hem çalışayım istiyor

Aynen öyle yapacağım artık yıprandım bunlar yüzünden. Bı de severek evlendik hani birlikte yaşamak için evlendik çocuk için evlenmedikki biz

Ona inat buna inat, ananın babanın dedenin yengenin lafıyla çocuk mu yapılır yav? Düşünmüyoruz teşekkürler demek de zor değil, saygısızlık da değil, aksine sınır korumaktır.

Kendi kocasına destek olmuş mu? Siz çalışırken maddi anlamda eşinize destek çıkarken kocanız da ev işlerinde destek çıkacak mıyımış? Yoksa ayak uzatıp çay çorba mu bekleyecek

Bi taraftan şu da var..
Yani çocuk istemeyen bi çift olabilirsiniz?
Dünya çocuk yapmayan insanlarla dolu, bizim ülkemiz de. "Hastalık/rahatsızlık" olması gerekmiyor, çocuk istememek bir özgürlük. Anaya danaya kaynanaya görümceye varana kadar herkes işin içinde, niye bu kadar yüz veriyorsunuz ki. "Şimdilik istemiyoruz, karar verirsek haber veririz" diyin kapasınlar çenelerini yahu?

Ay illet geldi şu kocakarıların "doğur doğur doğur" baskısından.
Sanane abi SANANE.
Sinirlendim az

Kendi kocasına destek olmuş mu? Siz çalışırken maddi anlamda eşinize destek çıkarken kocanız da ev işlerinde destek çıkacak mıyımış? Yoksa ayak uzatıp çay çorba mu bekleyecek
Çok şükür kocam öyle biri değil bana yardımcı oluyor o da. Ama annesinin benim çalışmamı zorunlu görmesini sevmiyorum. Ben çalışıyorsam kendim için mesleğimi yapmaj için çalışıyorum. Kendisi evde oturmuş kaynanam kızı da ev hanımı ama oğlu çok kıymetli aman zorluk çekmesin

Valla bende sinirleniyorum insanları böyle böyle darliyolar işte bekarkende evlen baskısı vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…