- 4 Mayıs 2020
- 212
- 79
- 48
- 27
- Konu Sahibi halabirumutvar
-
Evinizin en çok bulunduğu liman şehrinde olmasını isteyin. Bunu düşündüm ve buna karar verdim madem ki 3 ay kalacaksın evde, o liman şehrinde gemiden inip eve gelebilirsin diyebilirsin. Aylarca denizin ortasında kalmıyorlar elbette ki bir limana yanaşacaklar. En çok neredeki limana yanaşıyorlarsa bu ülkede ordan tutsun evi de. Şartlarını belirtmen lazımdı. Denizciler kolay kolay evlenemez. Kendisini bekleyecek bir eş bulduğuna şükretsin. Âşıksın diye senin bu sevgini kötüye kullanmasın. Açık açık söyle bir an önce. Erteleme bunu söylemeyi. Yok öyle olmaz seni başka şehre güvenemem derse de başka ev tutsun annesigilin evinin olduğu şehirde. Bu şekilde aile olamazsınız. Hizmetçi mi alıyor eş mi. Valla kabul etmezse yoluna gitsin.
Askın gozu kor yazmıssın yorumlarda habıre ama kulagı sagır degıl, evlenınce gorursun askın kör gozunu.Cok haklisin ama iste askin gozu kor , dusunmeden yasamadan Kabul etmistim ikna etmisti . Hani Zaten hergun gorusuyorsun bu konunun ustune fazla gitmedim oda fazla acmadi Hani Mesela aklinda ne var Simdiden ev icin ne kadar para gerektigini falan .
Babasinin Aklinda sey vardi kendi evlerinin ustune kat yapsinlar da Her cocugua birer kat yani o Diger katlarin parasida nisanlimin cebinden cikmis , Tabi bu konunjn ustune gidilmedi , konusulmadi Adam oylesine Bi laf Etti . Bende fazla takmadim .
Nisanlimi seviyorum Ama Simdi sefreden dondugunde istediklerimi soyleyecem sonucta seven insan sevdigi icin yapar , yapmasada bana ne sevgisinin yalan oldugunu anlarim . Suan Eskiden Ben kadsr Salak oldugumu daha Yeni fark ediyorum hep safligimdan Iyi niyetimden bu oluyor , kaynanam Simdiden fazla sahipleniyor kendi ailemin yaninda olmama ragmen fazla paranoyaga bagliyor . Bu Kadinin beni bu kadar sikicagini bilmedim Ben hep guler yuzlu Sicak kandil oldugum icin seninde dedigin gibi herseyimi kisitlayarak Anca Otur evde Cocuk bak gibisinden Bide ailesiyle Otur . Annem en basindan Zaten Hic istememisti ama Ben fazla israrci olmustu Babam da Ayni . Icimde o kadar birikti ki ve onceden Kabul e attigim icin Den icin de pismanim
Korkularimi en buyugu bu desemOkudugum en mantıksız evlilik. Asla ev alamayacaksınız. Asla ailesini bırakmayacak.
İlla yasayıp gorcem dıyosun, yasa ve gorKorkularimi en buyugu bu desem
Hıc ya, otur babanın evınde annene babana hizmet et illa hizmet edıcem banane diyorsan.Durumu düşününce ben fenalı geçirdim. Madem öyle para biriktip ev alıp evlilik düşünseydiniz keske. Sen bu durumda eşinle değil anne babasıyla evlenmis olcaksın. Eşin yanında olsa hadi biraz katlanılabilir ama bana sanki evlatlık başkasına verilmis gibi hissettirdi
Durumu düşününce ben fenalı geçirdim. Madem öyle para biriktip ev alıp evlilik düşünseydiniz keske. Sen bu durumda eşinle değil anne babasıyla evlenmis olcaksın. Eşin yanında olsa hadi biraz katlanılabilir ama bana sanki evlatlık başkasına verilmis gibi hissettirdi
Haklisin Vallah sildin o kadar pismanim K i bunlari onceden dusunemedim diye . Ama olsun hicbisey icin gec degil geldiginde oturup konuscamDurumu düşününce ben fenalı geçirdim. Madem öyle para biriktip ev alıp evlilik düşünseydiniz keske. Sen bu durumda eşinle değil anne babasıyla evlenmis olcaksın. Eşin yanında olsa hadi biraz katlanılabilir ama bana sanki evlatlık başkasına verilmis gibi hissettirdi
ANnemde babamda ailesiyle oturmami istemediler ben fazla istarci oldum diye Bi ara Tamam dediler Ben istiyordum diyr onlara kalsa HicBir zaman kabul etmedilerHıc ya, otur babanın evınde annene babana hizmet et illa hizmet edıcem banane diyorsan.
Kocası yokken ana babasına hızmetlensın diye gelin getiriyor eve. Sözde gelin gercekte bakıcı gorevı. Emınım dugunu de kocası istemedi.
Masrafsız kız alıp anne babasının basına koyacak, kız evde hızmetlenecek.
Bunlar bu kadar zekiyken kız ve kızın aılesı,nasıl olmaz o is demiyor aklım almıyor.
aileni dinle onlar senin icin en dogru olani soylerlerANnemde babamda ailesiyle oturmami istemediler ben fazla istarci oldum diye Bi ara Tamam dediler Ben istiyordum diyr onlara kalsa HicBir zaman kabul etmediler
Aferin boyle sacma konularda ailene ısrar et ama hayatını mahvedecegını acık acık gosteren nisanlına bisey diyeme.ANnemde babamda ailesiyle oturmami istemediler ben fazla istarci oldum diye Bi ara Tamam dediler Ben istiyordum diyr onlara kalsa HicBir zaman kabul etmediler
SImdiden pismanim neden bunlari aha o onceden dusunemedim diye , hayat bana fazla toz Pembe gelsi oysaki Ben rahatimda duskun biriyimdim sird 1.5 saat Otobusle gidip gelmeyik diye eve cikmistim babam 2 sene boyunca kira odedi . Nisanlimla tanistigimda ben rezidansta oturuyordum bitane kizla 330€ kira toplamda . HAni ara Kendimi , gelecegimi bu kadar dusunemez oldum anlayamiyorumn . Resmen kendimi taniyamaz hale geldimDini video izleyip çalışmamayı kabul etmek nasıl oluyor ya onu anlamadım
Nişanlınızı tebrik ederim size hayatı zehir edeceğini açık açık belirtmiş yani ona kızamazsınız
Ama kabul ettiğiniz için kendinize çok kızacaksınız gibime geliyor
gercekten de asik olunacak biri mi sence sen mi gozunde buyuttun? pek de bir sey vaad etmemis sana bilakis onu yapma, calisma, annemlerle yasa senede uc ay beni gor.. yazik mi degil gencligine ya.. baskasini bulamam diye guvencin mi yok kendine? anne babani asla karsina alma sozlerini dinle, ne diyorlarsa cikiyor..SImdiden pismanim neden bunlari aha o onceden dusunemedim diye , hayat bana fazla toz Pembe gelsi oysaki Ben rahatimda duskun biriyimdim sird 1.5 saat Otobusle gidip gelmeyik diye eve cikmistim babam 2 sene boyunca kira odedi . Nisanlimla tanistigimda ben rezidansta oturuyordum bitane kizla 330€ kira toplamda . HAni ara Kendimi , gelecegimi bu kadar dusunemez oldum anlayamiyorumn . Resmen kendimi taniyamaz hale geldim
Sende biraz kendi annelerde kal biraz kayınvalidenlerde kal. Benim eşim askeri personel ben öyle yapıyorum yeri geldiğinde. 1 ay birinde 1 ay birinde. Ama şunu anlayamadım ne demek gelirleri yok oğulları bakıyor. Sırtlarını dayamışlar bir kayaya resmen keyifler yerinde. Öyle şey olur mu ya. Çok özür dilerim söylemeye dilim varmıyor ama ölümlüyüz hepimiz. Allah korusun bir şey olsa ortada mı kalcaklar? Yoksa oğullarından geline yani sana kalan mala paraya el mi koyacaklar. Çok saçmaSelam kizlar Yakinda evleniyorum , benim nisanlim kaptan evde 3 Ay kalip 4 Ay seferde oluyor , Suan an seferde dondugunde evlenmeyi dusunuyoruz dugun istemiyoruz . Nisanlim onceden ailesiyle kalmamizin gerektigini soyledi bir kac seneleligine kendi evimizi satin alana kadar para bitirktirmek icin , nisanlim ailesine de bakiyor ne annesin nede babasinin hci bir geliri Yok Ilk Bunu dediginde Tabi askin gozu kor , hayatima girdiginden yani bir Kac Ay seferi cikmamisti bu Konuyu fazla dusunmeden Tamam Dedim . Nisanlim sefere gittiginden beri Annesi beni fazla skiyor hergun ariyor konusuyor ailemin evinde olmama ragmen Telefonuna cevap vermedim diye hemen kalkti evime geldi fazla paranoyaga bagliyor bu drum da Beni Sinir etmeye basladi . Ogullarini Hic dusunmuyorlwr Habire bosuna harcama yapiyorlar Ve evleri de kucuk .
Nisanlima Ben Vazgectim ailenle oturmak istemiyorum demeyi de cekiniyorum . Ama Bence hakliyim da Hani Zaten Yeni evleniyorsun bu virusten dolayi balayi Da Yok insan Yalniz kalmak ister , mahremiyet ister Zaten 1 senenin icinde Sadece 3 Ay beraber Vakit gecirecem ve bu Hic adil degil . Evlilikten korkuyorum acikcasi ama nisanlimi da seviyorum . Onu bu Konuyu sizce Nasil acmaliyim ? Ailesinin beni skmasini beni evlerine hapis etmelerini istemiyorum . ustelim kendisi serferde oldugunda yalniz kalami istemiyor ilerde kendi evimiz oldugundada .Hani annesi gibi olmak istemiyorum . Ninsanlim ilerde univeriste bittikten Sonra calismami istemiyordu Ben istiyordum bazi dini videolari izleyerek Gaza gelip Kabul ettim ama Simdi fark ediyorum ki Ben ev hanimi olamam kafayi yerim . Uzun uzun yazdigim icin kusura bakmayin arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?