Kızlar karniniz ne zaman çıkmaya başladı?

Hmmm ne güzel ya..sağlıklı bir şekilde kucagımıza alırız insallah :KK66: kilo almaya çok elverişliyim moralim.bozuluyor biraz açıkçası...
Ben çok zayftim hamile kaldigimda boyuma gore 10 kilo eksigim vardi bende çok kilo alman diye düşünüyordum ama çok gizli kilo aldim nazil vereceğim bilmiyorum son bir ayin kaldi 15 kilo aldim :( önceleri takiyirdum ama şuan bebeğim için yapacak birşey yok diyorum umarim doğumdan sonra cabuk toparlanirim

Ben çok zayftim hamile kaldigimda boyuma gore 10 kilo eksigim vardi bende çok kilo alman diye düşünüyordum ama çok gizli kilo aldim nazil vereceğim bilmiyorum son bir ayin kaldi 15 kilo aldim :KK43: önceleri takiyirdum ama şuan bebeğim için yapacak birşey yok diyorum umarim doğumdan sonra cabuk toparlanirim
Umarim.csnim.ya

Kızlar başlıktan da anlaşıldığı gibi karni erken çıkan oldumu.ben dokuzuncu haftadayım.karnim biraz var.kilo da aldim.benim.gibi olan var mı?
Benm 17.haftada net çıktı. Öncesinde de çıkıyodu ama şişlik gibiydi. Ben sabah kontrl ediyrm. Gün içerisnde bi şişiyo bi iniyodu çnkü. Ama net. 17.haftada belli oldu. Ve son iki haftamda 1.5 kilo net almşm. Öncesnde kiloda yoktu

Benm 17.haftada net çıktı. Öncesinde de çıkıyodu ama şişlik gibiydi. Ben sabah kontrl ediyrm. Gün içerisnde bi şişiyo bi iniyodu çnkü. Ama net. 17.haftada belli oldu. Ve son iki haftamda 1.5 kilo net almşm. Öncesnde kiloda yoktu
Anladım canim teşekkür ederim...

Herkese merhaba. Benim de ilk hamileliğim 15. haftadayız ama sanırsınız 5-6 aylık hamile gibiyim. Başlığı açan arkadaşla aynı dertten muzdaribim :)

On onbeş gün öncesine kadar camis gibi yiyip hunharca kilo alıp sistikce sisiyordu karnim.. Ama bir apandisit ameliyatiyla isler tersine döndü karnım içime kaçtı resmen kilo vermisim :KK43:

Back
X