Bulantılar ne zaman başladı

8. Haftadayim bir gün gelip diğer gün geçiyor anlamadım ama dün cok kotuydum şimdi daha iyiyim

Ben 12. haftadayım. 8. haftada başladı bitmek bilmiyor . daha ne kadar sürecek bilemiyorum.

Bende bugün 6 haftalık oldum hiç bulantım olmadı Buda biraz tedirgin ediyor beni siz nasılsınız
Ben 34. Haftadayım bulantım 1 gün bile olmadı, olması da olmaması da aynı derecede normal içinizi ferah tutun, umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişinizi.

Ben 34. Haftadayım bulantım 1 gün bile olmadı, olması da olmaması da aynı derecede normal içinizi ferah tutun, umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişinizi.
Yorumunuz için teşekkür ederim umarım öyle olur bu cuma kalp atışını duyucam inşallah ama ne zormuş bişey hissetmemek

Yorumunuz için teşekkür ederim umarım öyle olur bu cuma kalp atışını duyucam inşallah ama ne zormuş bişey hissetmemek
20. Haftalara gelip hareketlerini hissetmeye başlayana kadar sürekli iyi mi diye düşüneceksiniz bu çok normal. Kontroller arası biraz uzak olduğu için hep şu an nasıl acaba diye bir endişeniz olacak bu çok çok normal. Sağlam bebeğe kolay kolay bir şey olmaz merak etmeyin, kendinizi çok strese sokmamaya çalışın.

Back
X