- 30 Mart 2022
- 6.350
- 4.034
- 123
Benim bebeğim doğdu 1 yaşındaAyy bende öyleyim şuan cinsiyet belli mi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bebeğim doğdu 1 yaşındaAyy bende öyleyim şuan cinsiyet belli mi
Maşallah Allah bagislasin benim kızımda 1 yaşında abla olacakBenim bebeğim doğdu 1 yaşındaerkek
siz baya bulanti yaşamış siniz cinsiyeti ne belli oldu mu6-8 hafta arasında başladı. En zoru da 8. Haftaydı. Zamanla azalarak 12. Hafta gibi bitti sayılır. Bazı günler 16. Haftaya kadar da nadiren oldu.
Valla ben o kusma yüzünden eşimden evimden oldum resmen evde ne birşey yiyordum nede kocamı görmek istiyordumBiliyorum ya bir koku alsam bulaniyordum hemen ama yemeden kesilmemistim
Oluyor öyle bebiş büyüdükçe bulantılar cogaliyor erkeklerde odun olduğu için bulanmak normalValla ben o kusma yüzünden eşimden evimden oldum resmen evde ne birşey yiyordum nede kocamı görmek istiyordum
7. Haftada kalbini duyduk başladı yoğunlaştı bulantılar . 18 haftadayım ilaçla durabiliyorumBulantılariniz ne zaman başladı kızlar
Böyle duyunca korkuyorum bende bulantı yok daha olmasın ya7. Haftada kalbini duyduk başladı yoğunlaştı bulantılar . 18 haftadayım ilaçla durabiliyorum
İkinci oğlum ama ilkinde bu kadar zorlanmadım. Cinsiyetin bulantı ile bir ilgisi yok bence.siz baya bulanti yaşamış siniz cinsiyeti ne belli oldu mu
Baya sesli güldüm bunaOluyor öyle bebiş büyüdükçe bulantılar cogaliyor erkeklerde odun olduğu için bulanmak normal
Ben 34. Haftadayım bulantım 1 gün bile olmadı, olması da olmaması da aynı derecede normal içinizi ferah tutun, umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişinizi.Bende bugün 6 haftalık oldum hiç bulantım olmadı Buda biraz tedirgin ediyor beni siz nasılsınız
Yorumunuz için teşekkür ederim umarım öyle olur bu cuma kalp atışını duyucam inşallah ama ne zormuş bişey hissetmemekBen 34. Haftadayım bulantım 1 gün bile olmadı, olması da olmaması da aynı derecede normal içinizi ferah tutun, umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişinizi.
20. Haftalara gelip hareketlerini hissetmeye başlayana kadar sürekli iyi mi diye düşüneceksiniz bu çok normal. Kontroller arası biraz uzak olduğu için hep şu an nasıl acaba diye bir endişeniz olacak bu çok çok normal. Sağlam bebeğe kolay kolay bir şey olmaz merak etmeyin, kendinizi çok strese sokmamaya çalışın.Yorumunuz için teşekkür ederim umarım öyle olur bu cuma kalp atışını duyucam inşallah ama ne zormuş bişey hissetmemek