Kızlar karniniz ne zaman çıkmaya başladı?

53 kiloylami ne hamile kaldim suan 54 um 1 kilo aldim ama karnim masallah 7 aylik sanki. Kiloda almadim halbuki. 10.haftadan itibaren bi anda buyumeye basladi her sabah uyandigimda daha da buyuyor

53 kiloylami ne hamile kaldim suan 54 um 1 kilo aldim ama karnim masallah 7 aylik sanki. Kiloda almadim halbuki. 10.haftadan itibaren bi anda buyumeye basladi her sabah uyandigimda daha da buyuyor
Heh işte bende onu söylüyorum canım karnim bir acayip oldu.basenli bir kadınım basene verdim.hemen sinir oluyorum bu durumuma.ben ilerde ne hale gelirim diyorum.

Kızlar başlıktan da anlaşıldığı gibi karni erken çıkan oldumu.ben dokuzuncu haftadayım.karnim biraz var.kilo da aldim.benim.gibi olan var mı?
benim erkenden çıkmaya başladı ikinci ayın içinde şişkinlik aslında ama karın ordan başladı büyümeye çok kiloda almadım 8 kilo aldım 8. ayın başındayım göbeğim erken çıktı ama devasa bir karnım olmadı :)

Herkesin farklidir takilma.Benim 5.ay bitmisti cikmaya basladiginda.Bebegim kucuk mu ki diye takiyordum ki ic karnim genismis :)

benim erkenden çıkmaya başladı ikinci ayın içinde şişkinlik aslında ama karın ordan başladı büyümeye çok kiloda almadım 8 kilo aldım 8. ayın başındayım göbeğim erken çıktı ama devasa bir karnım olmadı :)
Anladım canım.biz kadınların işi zor gerçek söylüyorum..erkeklere hiçbirsey olduğu yok valla.

• Beğen
Reactions: mnt
Anladım canım.biz kadınların işi zor gerçek söylüyorum..erkeklere hiçbirsey olduğu yok valla.
öylede işte anne olmakta çok güzel erkekler babalığı öğrenir kadın doğuştan annedir :) bizim işimiz zor mükafatımız büyük inşallah :) ama hamilelik döneminde eşinin sana yardımcı olmama lüksü yok kan çıkar :)

öylede işte anne olmakta çok güzel erkekler babalığı öğrenir kadın doğuştan annedir :) bizim işimiz zor mükafatımız büyük inşallah :) ama hamilelik döneminde eşinin sana yardımcı olmama lüksü yok kan çıkar :)
Onu hissetmek onun bedenimde yarattigi degisimler harika..Tabiki kan cikar canım....eşim her zaman yanındayım diyor ne istersen emrindeyim diyor.bende bunlar yetmez.aci çekmenide istiyorum diyorum :D normal doğum istiyorum da ben.

• Beğen
Reactions: mnt
Onu hissetmek onun bedenimde yarattigi degisimler harika..Tabiki kan cikar canım....eşim her zaman yanındayım diyor ne istersen emrindeyim diyor.bende bunlar yetmez.aci çekmenide istiyorum diyorum :KK70: normal doğum istiyorum da ben.
:D zalimce bir istek adam nasıl acı çeksin :) normal doğum sezeryan rabbim hayırlı ve kolay olanı nasip etsin inşallah :) bende normal istiyorum ay inşallah :)

Canım ben sürekli yatmak zorunda kaldım.risk vardı bende.odem.olumus vücudunda dedi doktor.karnim sis.dikkat etmeye çalışıyorum ama iştahım. Çok açıldı.doktor normal. Diyor.ne mide bulantim.oldu ne de tiksinme.zayiflarim ı sallar birşey yiyemem dedim.yok.valla. olmuyor.
Doğumdan sonra emzirirken gidiyor kilolar sıkma canını keyfini cıkar

Kızlar başlıktan da anlaşıldığı gibi karni erken çıkan oldumu.ben dokuzuncu haftadayım.karnim biraz var.kilo da aldim.benim.gibi olan var mı?
Canım ilk haftalarda karnım şimdikinden farksızdı. Çoğunlukla gaz şişkinlik oluyor il 10 hafta falan.
Hamile göbeğim ise 15. haftada falan çıkmaya başladı şuan zaten çok net belli. Ama kilo da aldım baya. 7 kilo kadar :))

Son düzenleme:
Canım ilk haftalarda karnım şimdikinden farksızdı. Çoğunlukla gaz şişkinlik oluyor il 10 hafta falan.
Hamile göbeğim ise 15. haftada falan çıkmaya başladı şuan zaten çok net belli. Ama kilo da aldım baya. 7 kilo kadar :))
Şu an kaç haftaliksin canım.?

Back
X