- Konu Sahibi helenbebek
Ben su an 19. Haftalik hamileyim gecen haftadan itibaren yavas yavas cikmaya basladi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah.saglikli doğumlar canım..Ben su an 19. Haftalik hamileyim gecen haftadan itibaren yavas yavas cikmaya basladi
Maşallah ...sağlıklı doğumlar canım
Ne güzel canım.insallah sağlıklı bir şekilde kucagımıza alırız.Ben şuanda 17+3 haftalık hamileyim :)
Evet karnım eskiden geceleri 6 aylık hamile gibi olrsdu sabah ise dümdüz oluyordu gazdi biliyorum şimdilerde akşama kadar yine büyüyor ama sabah inmiyor eskisi gibi dümdüz değil yani çıkmış biraz 15. Haftadan beri azıcık azıcık çıkıyor işte
Çok tatlı bir göbeğim var karnıma küçük bir top yerleştirmiş gibi görünüyor
Bir tek ben ve eşim farkediyoruz birde incecik giyinip karnımı ablama gösterince farketti biraz çıktığını
Hem kalın giyiniyorum diye görünmez hemde dışarıdan ancak 20. Haftadan sonra anlar insanlar![]()
Amin canım cümlemizeMaşallah.saglikli doğumlar canım..
Kaç haftaliksin canımBenim şu sıralar büyüme var göbek mi bebek mi anlamadım kilo da almadım ilk gebelik ayrıca annemlerdeyim gizlemeye çalışıyorum çekiniyorum biraz :) kendi evime gidince çıkarsa çıksın
15+3Kaç haftaliksin canım
Hayırlı uğurlu olsun canım....18 haftalığım benimki bariz çıktı yaa
18 haftalığım benimki bariz çıktı yaa
Pardon canım. Yanlışlıkla hayırlı uğurlu olsun yazdım.allah sağlıklı kucağına almayı nasip.etsin18 haftalığım benimki bariz çıktı yaa
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım..
Aminn hepimize inşallah:)Pardon canım. Yanlışlıkla hayırlı uğurlu olsun yazdım.allah sağlıklı kucağına almayı nasip.etsin
16. Haftalarda çok azdi yemek tersinde hafif göbeğin cikarya öyleydi bende tam olarak 25 -28. Haftalard daha belirgin diKızlar başlıktan da anlaşıldığı gibi karni erken çıkan oldumu.ben dokuzuncu haftadayım.karnim biraz var.kilo da aldim.benim.gibi olan var mı?
Hmmm ne güzel ya..sağlıklı bir şekilde kucagımıza alırız insallah16. Haftalarda çok azdi yemek tersinde hafif göbeğin cikarya öyleydi bende tam olarak 25 -28. Haftalard daha belirgin di
Valla canım.bende de çıktı kiloda aldım.moralim.bizukuyir açıkçası.bide riskim.vardi yatmak zorunda kaldım. O yüzden. Hareket etmedim.Kizim da 17..Haftaya doğru gobegim çıkmaya başlamıştı. Ama zayiftim hamileyim demesem normal bir göbek gibiydi. Zateno haftadan sonra kg almaya basladim. Tam bdt de doğum yaptım. Öne giden ciddi bir gbek vardi. Şimdi fazla kg ile başladım. Kg vermiş olmama rağmen kizim da5 aylıkken boyleydim. İc karnım hiic yok. Hemen çıkıyor karnim
6 canımSen.kac haftaliksin canım?
Sagol canım cumlemiz insallahSağlıkla kucağına alırsın inşallah canım..