- 12 Ocak 2017
- 1.116
- 431
- 38
- 32
- Konu Sahibi helenbebek
-
Canım. Benim.ilk.gebeligim.karnim.sis gör dört beş aylık dersin rahat yani.cok şükür kabızlık ta yok.inmiyor göbek.ilk gebelikte karin biraz gec cikio sen bide 2. gebeligi gor 10 haftalik ama siskinlikle 6 aylik gbi gorunuo
Heh işte bende onu söylüyorum canım karnim bir acayip oldu.basenli bir kadınım basene verdim.hemen sinir oluyorum bu durumuma.ben ilerde ne hale gelirim diyorum.53 kiloylami ne hamile kaldim suan 54 um 1 kilo aldim ama karnim masallah 7 aylik sanki. Kiloda almadim halbuki. 10.haftadan itibaren bi anda buyumeye basladi her sabah uyandigimda daha da buyuyor
benim erkenden çıkmaya başladı ikinci ayın içinde şişkinlik aslında ama karın ordan başladı büyümeye çok kiloda almadım 8 kilo aldım 8. ayın başındayım göbeğim erken çıktı ama devasa bir karnım olmadı :)Kızlar başlıktan da anlaşıldığı gibi karni erken çıkan oldumu.ben dokuzuncu haftadayım.karnim biraz var.kilo da aldim.benim.gibi olan var mı?
Hmmm. Anladım. Canım .of ofYok canım bana öyle bişey demedi..gaz sorunu için ilaç yazdı o kadar
Anladım canım.biz kadınların işi zor gerçek söylüyorum..erkeklere hiçbirsey olduğu yok valla.benim erkenden çıkmaya başladı ikinci ayın içinde şişkinlik aslında ama karın ordan başladı büyümeye çok kiloda almadım 8 kilo aldım 8. ayın başındayım göbeğim erken çıktı ama devasa bir karnım olmadı :)
öylede işte anne olmakta çok güzel erkekler babalığı öğrenir kadın doğuştan annedir :) bizim işimiz zor mükafatımız büyük inşallah :) ama hamilelik döneminde eşinin sana yardımcı olmama lüksü yok kan çıkar :)Anladım canım.biz kadınların işi zor gerçek söylüyorum..erkeklere hiçbirsey olduğu yok valla.
Onu hissetmek onun bedenimde yarattigi degisimler harika..Tabiki kan cikar canım....eşim her zaman yanındayım diyor ne istersen emrindeyim diyor.bende bunlar yetmez.aci çekmenide istiyorum diyorumöylede işte anne olmakta çok güzel erkekler babalığı öğrenir kadın doğuştan annedir :) bizim işimiz zor mükafatımız büyük inşallah :) ama hamilelik döneminde eşinin sana yardımcı olmama lüksü yok kan çıkar :)
Onu hissetmek onun bedenimde yarattigi degisimler harika..Tabiki kan cikar canım....eşim her zaman yanındayım diyor ne istersen emrindeyim diyor.bende bunlar yetmez.aci çekmenide istiyorum diyorumnormal doğum istiyorum da ben.
İnşallah sağlıklı bir şekilde doğum. Yaparız canım.zalimce bir istek adam nasıl acı çeksin :) normal doğum sezeryan rabbim hayırlı ve kolay olanı nasip etsin inşallah :) bende normal istiyorum ay inşallah :)
Doğumdan sonra emzirirken gidiyor kilolar sıkma canını keyfini cıkarCanım ben sürekli yatmak zorunda kaldım.risk vardı bende.odem.olumus vücudunda dedi doktor.karnim sis.dikkat etmeye çalışıyorum ama iştahım. Çok açıldı.doktor normal. Diyor.ne mide bulantim.oldu ne de tiksinme.zayiflarim ı sallar birşey yiyemem dedim.yok.valla. olmuyor.
Ay sağolasin ya biraz rahatlattiniz beni tatlımDoğumdan sonra emzirirken gidiyor kilolar sıkma canını keyfini cıkar
Canım ilk haftalarda karnım şimdikinden farksızdı. Çoğunlukla gaz şişkinlik oluyor il 10 hafta falan.Kızlar başlıktan da anlaşıldığı gibi karni erken çıkan oldumu.ben dokuzuncu haftadayım.karnim biraz var.kilo da aldim.benim.gibi olan var mı?
Benımde ikinci hamileligim ve gobegım cıktı cok su ıcıyorum,sıskınlık oluyo yınedeilk gebelikte karin biraz gec cikio sen bide 2. gebeligi gor 10 haftalik ama siskinlikle 6 aylik gbi gorunuo
Teşekkürler canım..12. Haftadan sonra çıkmaya başladı.akşamları daha çok çıkar gazdan dolayı.
Sen.kac haftaliksin canım?Benımde ikinci hamileligim ve gobegım cıktı cok su ıcıyorum,sıskınlık oluyo yınede
Şu an kaç haftaliksin canım.?Canım ilk haftalarda karnım şimdikinden farksızdı. Çoğunlukla gaz şişkinlik oluyor il 10 hafta falan.
Hamile göbeğim ise 15. haftada falan çıkmaya başladı şuan zaten çok net belli. Ama kilo da aldım baya. 7 kilo kadar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?