Kızlar karniniz ne zaman çıkmaya başladı?

helenbebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2017
1.116
431
38
32
Kızlar başlıktan da anlaşıldığı gibi karni erken çıkan oldumu.ben dokuzuncu haftadayım.karnim biraz var.kilo da aldim.benim.gibi olan var mı?

Kızlar başlıktan da anlaşıldığı gibi karni erken çıkan oldumu.ben dokuzuncu haftadayım.karnim biraz var.kilo da aldim.benim.gibi olan var mı?
18.haftamdayım daha karnım çıkmadı :KK48: çok sabırsızım bi an önce çıksın istiyorum ,iç karın büyükse eger 6.aya kadar fln belli olmazmış :anneadayı: saglıkla gelsinler inş bebişlerimiz:KK36:

13. Hafta gebe olduğum belliydi yaz mevsimiydi. Şimdi 9 aylığım neredeyse kalın kıyafetler göbeğimi kapatabiliyor 9 ay olduğuna inanmayan falan oldu.

13. Hafta gebe olduğum belliydi yaz mevsimiydi. Şimdi 9 aylığım neredeyse kalın kıyafetler göbeğimi kapatabiliyor 9 ay olduğuna inanmayan falan oldu.
Maşallah canım..ayyyy ne güzel. Ben niye böyleyim..Ya bide kilo.almayw o kadar elverişliyim ki anlatamam canım..

Maşallah canım..ayyyy ne güzel. Ben niye böyleyim..Ya bide kilo.almayw o kadar elverişliyim ki anlatamam canım..

İlk haftalar kilo alma. Ben 16 da kilo almaya başladım. Hatta doktora ben kilo almıyorum demiştim 16 da almaya başlarsın demişti gerçekten öyle oldu. Şimdi 9 kilo almış durumdayım:( sözde dokuzla bitirecektim ama 11 i bulacak galiba. Çünkü son haftalar az yesen de garip bir şekilde kilo alıyorsun. Geçen hafa 700 gr aldım, bebek 250 gr almış misal. Vücudun yağ depoluyor.

Bir de ben 9 kiloyu tatlı, çikolata, abur cubur yemeden sadece öğünle aldım. Çok dikkat ettim. Sen kaçıncı kilodasın şu an? Dikkat etmesem eskisi gibi abur cuburla beslensem sanırım 20 kilo almıştım şimdiye kadar.

6 +5deyiz kilo almadım,ama öyle bir göbek çıktıki sanırsın 3 aylık..ayıptır söylemesi fazlaca gaz sorunum var :KK48:

İlk haftalar kilo alma. Ben 16 da kilo almaya başladım. Hatta doktora ben kilo almıyorum demiştim 16 da almaya başlarsın demişti gerçekten öyle oldu. Şimdi 9 kilo almış durumdayım:KK43: sözde dokuzla bitirecektim ama 11 i bulacak galiba. Çünkü son haftalar az yesen de garip bir şekilde kilo alıyorsun. Geçen hafa 700 gr aldım, bebek 250 gr almış misal. Vücudun yağ depoluyor.

Bir de ben 9 kiloyu tatlı, çikolata, abur cubur yemeden sadece öğünle aldım. Çok dikkat ettim. Sen kaçıncı kilodasın şu an? Dikkat etmesem eskisi gibi abur cuburla beslensem sanırım 20 kilo almıştım şimdiye kadar.
Canım bende guatr biraz yüksek çıktı o yüzden tuzsuz şeyler yemeye çalışıyorum.tartilmaya korkuyorum.cok acıkıyorum.bende ne mide bulantısı ne de tiksinme oldu.istahim çok. Açıldı.ekmegi sadece kahvaltıda yiyorum.bazen kacabiliyor tabi.ama yinede kısmaya çalışıyorum kendimi canım.ben zaten kilo almaya çok elverişliyim.ben zayifladiktan sonra hamile kaldım.

İç karnım yok benim buyuk oğlumda 9. Haftada basladı göbeğim ve 23 kilo almıştım. Ufak oğkumda da göbeğim oldu ama yememe çok çok dikkat ettim ve 12 kilo aldım arkadan bakan zayıf kız derdi onden top gıbı gobus vardı o kadar.

ilk haftalarda gaz problemi cok normal :KK70:sonraki haftalarda biraz hafifliyor

İç karnım yok benim buyuk oğlumda 9. Haftada basladı göbeğim ve 23 kilo almıştım. Ufak oğkumda da göbeğim oldu ama yememe çok çok dikkat ettim ve 12 kilo aldım arkadan bakan zayıf kız derdi onden top gıbı gobus vardı o kadar.
Canım ben sürekli yatmak zorunda kaldım.risk vardı bende.odem.olumus vücudunda dedi doktor.karnim sis.dikkat etmeye çalışıyorum ama iştahım. Çok açıldı.doktor normal. Diyor.ne mide bulantim.oldu ne de tiksinme.zayiflarim ı sallar birşey yiyemem dedim.yok.valla. olmuyor.

Sağlık soeunun varmış, gebelikte tiroid takip ediliyor. Doktor ne derse onu yap. İleride karnın şiştiğinde sorun yaşamamak için yine de iştahım çok diyip yeme. Gebelik Şekeri çıkıyor, yüksek tansiyon oluşuyor. Hamilelik zor bir süreç gerçekten. Şekerden, tuzdan, abur cuburdan uzak dur, sorun olmaz umarım. Doğumdan sonra veririsin. Ben de ilk defa 67 oldum. Rejim yapacağım artık doğumdan sonra. Ne yaprsan yap kilo alınıyor valla gebelikte:(

Sağlık soeunun varmış, gebelikte tiroid takip ediliyor. Doktor ne derse onu yap. İleride karnın şiştiğinde sorun yaşamamak için yine de iştahım çok diyip yeme. Gebelik Şekeri çıkıyor, yüksek tansiyon oluşuyor. Hamilelik zor bir süreç gerçekten. Şekerden, tuzdan, abur cuburdan uzak dur, sorun olmaz umarım. Doğumdan sonra veririsin. Ben de ilk defa 67 oldum. Rejim yapacağım artık doğumdan sonra. Ne yaprsan yap kilo alınıyor valla gebelikte:KK43:
Tamam. Canım.. Çok. Dikkat etmeye çalışacam. Teşekkür ederim.

ilk gebelikte karin biraz gec cikio sen bide 2. gebeligi gor 10 haftalik ama siskinlikle 6 aylik gbi gorunuo:KK70:

Back
X