- 29 Mart 2017
- 361
- 129
- 23
- 39
Canım bir değerim yüksek çıktı benim de biraz dikkat edelim dedi doktor . Sizler nasılsınz sesiniz çıkmıyor. Bebişler iyi mi ? Az kaldı heycn var mı :)İnşallah cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bir değerim yüksek çıktı benim de biraz dikkat edelim dedi doktor . Sizler nasılsınz sesiniz çıkmıyor. Bebişler iyi mi ? Az kaldı heycn var mı :)İnşallah cnm
Geçmiş olsun canım minnis
Bende dünden beri hastanede yatıyorum kasılmalarım olunca önlem alınıyor dua edin bize sağ salim zamanında alayım kucağıma
Yaa erken değil mi canım allah yardımcınız olsun inşallah. Kasılma nasıl oluyor canım bazen bana da birşeyler oluyor da anlam veremiyorum.
tmm cnm sasol. nasıl oldunuzKarnının bir tarafı şişiyor cnm sertleşiyor
Hastanede yatıyoruz canım dahatmm cnm sasol. nasıl oldunuz
günaydın canım nasılsın bebiş nasıl çıktınz mı hastaneden doktor ne diorHastanede yatıyoruz canım daha
kızlar bugün doktora gittim şeker testi yaptırdım sınır 140 benimki 147 çıktı 100 lük olanı yapacağız dediler . Biraz moralim bozuldu açıkçası. hiç çevremde de yok böyle sorayım.
Geçmiş olsun canım minnis
Bende dünden beri hastanede yatıyorum kasılmalarım olunca önlem alınıyor dua edin bize sağ salim zamanında alayım kucağıma
Slm kizlar adetime 1 hafta var test ime bakarmisiniz
Cnm kaç gün var adetine sence varmi bisey testimdeBenimde böyleydi ertesi gün yaptığımda daha net çıktı ikinci cİzgi dün kan verdim beta 28.11 çıktı adetim henüz gecikmedigi için normal dedi doktor yarın tekrar kan vericem
Bi daha cekiyimGolge gordum ama.sanki emin degilim canim baska.net resim varmi
Bi daha cekiyim