Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar.doktordan ciktim kesin kiz dedi erken dogum olabilir dinlenmen gerek dedi
Niye erken Doğum dedi kısalmamı var cnm rahimde
Yok canim.kasilma değilde kekelenmeler var birde rahim.kismi baski var gibi kasiklarim cok agriyo sikismisim.gibi ama degil tahliler temiz sikinti yok oda erken dogum olabilir yer yapıyo olabilir dedi
Vayy be siz dgrcksnzdaha ben kalamdm hamile yne oldum
Kuzum inan bu ay zaten baska skntlar vardi hic bebegi dusunemdm ama adet zamani iste gelyr aklma oldu yine adet oldum yok cnm ben burda taklmyrm ki eskisi gbi grmyrm cok calsyrm ondn ama olmyr demekki bir zamani var hersyn yani naplm senn cinsyt ne cnm masallh yarlamssn yolu kac aylk:)Klomen ve çatlatma iğnesine başladın mı cnm ? Kızma ama senin strestten hep gecikiyor kafanda çok kuruyorsun ve ilişkiye o şekilde girdiğin için hormonların etkileniyor biraz uzaklaş bence siteden kuzum belirti arama
Kuzum inan bu ay zaten baska skntlar vardi hic bebegi dusunemdm ama adet zamani iste gelyr aklma oldu yine adet oldum yok cnm ben burda taklmyrm ki eskisi gbi grmyrm cok calsyrm ondn ama olmyr demekki bir zamani var hersyn yani naplm senn cinsyt ne cnm masallh yarlamssn yolu kac aylk:)
Amin cnm masallh 5 ay oldu he zaman su gibi geciyor ya az kalms dogrmana cnm ya :) ins benmde olur dua et kz hamilelrn kabul olut cnm dua et banada:)Allah hayırlısı ne zaman ise o zaman versin canım sağlıksız olup kısa sürede bırakıp gitmesindense. 5 aylık olduk cnm kısmetse erkek geliyor teyzesi :)
Amin cnm masallh 5 ay oldu he zaman su gibi geciyor ya az kalms dogrmana cnm ya :) ins benmde olur dua et kz hamilelrn kabul olut cnm dua et banada:)
Canim kasiklarimda.agrim hamile kaldim kalali var ama bu kadar artmasi buraya tasindiktan sonra basladi dinlenemedim çok yoruldum simdi babamlar bende ev kalabalik oturamjyorum.bile yarin gidiyorlar temizligim yapılacak yine yorulucam ama.sonrasjnda doguma kadar rahatim insallahGecen boğazlarım yüzünden acillik olduk cnm. Ondan 2 gün öncesine kadar anlattığın aynı şikayet bendede vardı kasık ağrısı tuvaletim varmış gibi rahime baskı oluyordu baktı doktor birşey çıkmadı 3-4 aydan sonra bilmem ne ağrısı olurmuş geçmezse tabi erken doğum belirtisi olur dedi sma çok şükür geçti senin geçmedimi ne zamandır var
Amin cnn ins hayrlisiyla saglkli bir sekilde dogrrsn bebegniEvet cnm kısmetse az kaldı doğuma Allahım sağlıklı ve hayırlısı ne zamansa tez zamanda versin inşallah cnm
Canim kasiklarimda.agrim hamile kaldim kalali var ama bu kadar artmasi buraya tasindiktan sonra basladi dinlenemedim çok yoruldum simdi babamlar bende ev kalabalik oturamjyorum.bile yarin gidiyorlar temizligim yapılacak yine yorulucam ama.sonrasjnda doguma kadar rahatim insallah
Amin canım inşallahAmin cnn ins hayrlisiyla saglkli bir sekilde dogrrsn bebegni
Dikkat et cnm kendine dinlene dinlene yap işini yardım edecek kimse yokmu orada
Yok canim yaa babamlar bende ama annem yokki yarin sabah gidiyorlar zaten üzülüyorum ama en cok kardeşime üzülüyorum cok alistim bogazim düğüm düğüm nasıl ayrılıcam hiç bilmiyorum
Kıyamam üzülmek yok prenseste etkilenir artık bir kızın olucak ve o annesine yardım edecek
Ay
Ay bugun cok.uzgunum.sabahtan beri agliyorim canım gitti babamlar en çokta kardesime üzüldüm bir aydan fazladie bendeydi cok alismjsim ev bos baktikca her yerde agliyorim ; (
Kıyamam sana ya zor olur tabi ama bebeğini düşün
Alisicam elbet zamanla alisana kadar da elimde degil canım senn nasilsin pasam nasıl