Kızlar kalbim duracak şimdi

Nasilsiniz arkadaslar trkn0709 canim yorma kendini tasinma cok zor ben 6.tasinmam bu son olur insallah durumlar nasıl benim karnim.cok agriyo alt kismim kasiklar rahim.bolgesi sanki bebek.orda.cikicakmis.gibi dun doktora gittim hersey yolunda seker yuklemesj yapildi cikmadi.cok.sukur.cinsiyetine.kiz dedi ama inansammi bilemiyorum :) biraz kansizlik var onun.disinda bas asagi gelis dedi ne demek acaba 820 gr olmus dedi çok sukur agrilarim oldukca erken dogummu diye korkuyodum

Çok şükür atlattıl cnm. Vay nazlı prenses geliyor desene 1 kere daha git netleşssin cnm :) çok şükür şeker olmamasına sevindim kaçıncı haftada yapılıyor şeker yüklemesi

Çok şükür atlattıl cnm. Vay nazlı prenses geliyor desene 1 kere daha git netleşssin cnm :) çok şükür şeker olmamasına sevindim kaçıncı haftada yapılıyor şeker yüklemesi

Evet canim yaa 20-25gun sonra ozele gidicem ordakide kiz derse inanirim.baslarim.alisverise hayirlisiyla seker 24-28hafta arasi yapiliyo sen.yaltiricakmisjn sen nasılsın nasil.geciyo paşam nasil :)

Evet canim yaa 20-25gun sonra ozele gidicem ordakide kiz derse inanirim.baslarim.alisverise hayirlisiyla seker 24-28hafta arasi yapiliyo sen.yaltiricakmisjn sen nasılsın nasil.geciyo paşam nasil :)

Yaptırmak istiyorum ama korkuyorum da nasıl içicem kesinleşsin söyle al cnm en güzeli valla çok şükür teyzesi büyüyoruz bugün 21 haftamıza girdik

Yaptırmak istiyorum ama korkuyorum da nasıl içicem kesinleşsin söyle al cnm en güzeli valla çok şükür teyzesi büyüyoruz bugün 21 haftamıza girdik

Canim biraz miden bulaniyo kusucak gibi oldum ama.tuttum nefesimi agzima.pecete kapattım durdum ama ac gidiyorsun açlık tokluk bakiyolar kan aldılar sekeri ictim iki.saat bekledim sonra yine kan aldılar zaten kansizim aclik seker derken zor gecti eve geldiğimde uyumus kalmisim oglumda cikti diye korkumdan yaptirdim niyetim yoktu ama cok sukur atlattim

Kızlar nasılsınız :)

Dün ayrıntılı günümdü çok şükür herşey yolunda çıktı sizler ne yaptınız girdinizmi

Kızlar nasılsınız :)

Dün ayrıntılı günümdü çok şükür herşey yolunda çıktı sizler ne yaptınız girdinizmi

canım gözün aydın ben 1 ay önce girmiştim çok şükür birşey çıkmadı . Yukarıda yazmışsınız şeker yüklemesi yaptıracak mısn ? Ben pek istemiyorum :/

canım gözün aydın ben 1 ay önce girmiştim çok şükür birşey çıkmadı . Yukarıda yazmışsınız şeker yüklemesi yaptıracak mısn ? Ben pek istemiyorum :/

Canim bu konu cok tartışılan konu bana sorarsan yaptirma taraftariyim sekerin cikarsa ve sen bilmezsen sonu kötü olabilir ama aniden şeker yuklemesi bebege zararida var diyorlar karar vermesi zor senin tercihin bebeginin kilosu nasil sen kilo aldinmi diyicemde cok az kilo alanlarda bile cikiyo belli olmuyo

Ben yaptırcam kızlar 3 hafta sonra gel dedi doktorum.

Hepimize maşallah o zaman

Ben yaptırcam kızlar 3 hafta sonra gel dedi doktorum.

Hepimize maşallah o zaman

Pazartesi özele gidicem canim cinsiyeti kiz derse kesinlesicek babamlar hastane cikisi almislar ortsk renk ama.kiza gore yinede nasıl minikler nasıl güzeller bir cop bile almadim bugüne kadar gorunce hissettim benim bebegim olucak diye bunlar bile büyük gelicek :)sizlerin isverisj nssil gidiyor

Bende daha birşey almadım cnm kıyafet olarak. Odası bebek arabası anakucağı ve anne yanı beşiği hazır :) bu aydan sonra kıyafetleride yavaş yavaş alıcam

Bende daha birşey almadım cnm kıyafet olarak. Odası bebek arabası anakucağı ve anne yanı beşiği hazır :) bu aydan sonra kıyafetleride yavaş yavaş alıcam

Bwnde ogluma oda yapacaktım erkek olursa onada.araba yatak alicaktim kiz olunca.dengeler degisti ama.kiz oldugundan emin olunca bakicam.yarin ozele gidicem cinsiyetini hic bilmiyomus gibi sorucam.kiz derse kesin inanicam erkek.derse Doğana kadar bekliycem mecburen canim

İnşallah yarın kesinleşir kuzum seninde işin zor ikilemde kaldın resmen sağlıklı olmaları yetiyor ama insan merak ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…