Kızlar kalbim duracak şimdi

Aman cok zorr canim yeninhayat cocuka cok zor alisamiyo kucukken cok anlamjyodi ama.simdi cok.daha zor

Doğrudur cnm sizin için daha zor bende yeğenime çok düşkünüm 3.5 yaşında 1 gün görmesem burnunda tütüyor onu bırakmanın hüzünü sardı doğumdan sonra gidicez dye düşünüyoruz fikir değişmezse ama bakalım

Ins hakkinizda hayirlosi ne ise o olsun canım nasip bilinmiyor inanki yedi yilda yedinci evim ama.bu kadsr zorlanmamistim

İyiyiz bizde teyzeleri tetenoz aşımızı yaptılar dün çarşamba kontrolüm var benimde. @byzglm nazlı çıktı kuzucuk inşallah güzel haberlerle gelirsin canım

İyiyiz bizde teyzeleri tetenoz aşımızı yaptılar dün çarşamba kontrolüm var benimde. @byzglm nazlı çıktı kuzucuk inşallah güzel haberlerle gelirsin canım

Canim.erken degilmi asi icin bana.10temmuzda gel.dedi.gidemedim sali.gunu.yaoilicam ins aksiliktir oldu yerlesme burayo.tanimama derken hastaneye gittimde.saglik.ocagina gidemedim sorma yaa artik meraktan catliycam bi.gosterse.daha bir cop bile.alamadim ne yapicaksam hayir birde inanmiyolar bellide demiyisun dimi.diyolar esim.bile o gum.diyoki bellide bana.sürpriz mi yapicaksin

18

18 hafta olunca vuruyorlar cnm bir kaç arkadaşada vurmuşlar bebek hareketleri hissedilince vurulmasında birşey yokmuş arkadaş doktoruna sormuş benide ebe aradı gel diye. Diğer dozuda gelcek ay 21. De vurulacam. Ben bile almadım hiç birşey

Anladim canim oluyosa sikinti yok her yer ayri demekki ağrı oldumu kolunda gobusun ciktimi

Anladim canim oluyosa sikinti yok her yer ayri demekki ağrı oldumu kolunda gobusun ciktimi

Dün olmadıda bugün kolumda bir ağrı var aşının vurulduğu yerde göbişte çıktı hafif :)

Dün olmadıda bugün kolumda bir ağrı var aşının vurulduğu yerde göbişte çıktı hafif :)

Ben iko.uc gun cekmistim.agrisini kilo aldinmi canim simdiye kadar dort kilo almisim tasinma yerlesme demekki bu konida engelnoldu oglumda cok kilo akmistim simdi cok dikkat ediyorim ins boyle az kiloyla dogum olur

Ben iko.uc gun cekmistim.agrisini kilo aldinmi canim simdiye kadar dort kilo almisim tasinma yerlesme demekki bu konida engelnoldu oglumda cok kilo akmistim simdi cok dikkat ediyorim ins boyle az kiloyla dogum olur

Aldın kuzum 61 kilo ile hamile kaldım şuan 63.7 64.1 arası gelip gidiyorum :) bak teyzesi

Eklentiler

• IMG_6908.JPG
    65 KB · Görüntüleme: 83
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…