Dun bir arkadas.kiza benziyo.dedi ama hayirlisi bakalim.canim
İnşallah cnm Allah kalbine göre versin
Ay banada erkek geldi :)) 12 haziran 2 li testim var cnm randevu aldım
Ohh birdaha goreceksin yakin zamanda kuzunu canim :)
Aynen cnm kısmetse tekrar görücem :)
Nasilsin canim nasil geçiyo kuzum nasil
Saol cnm ben iyiyim çok şükür kayınvalidem yogun bakımda durumu ağır bekliyoruz
geçmiş olsun türkan nesi var allah yardımcısı olsun inşallah.Saol cnm ben iyiyim çok şükür kayınvalidem yogun bakımda durumu ağır bekliyoruz
geçmiş olsun türkan nesi var allah yardımcısı olsun inşallah.
ooyy cnm allah yardımcısı olsun yaSaol cnm kemoterapi alıyordu 5 aydır çok şükür kanseri yenmişti temiz çıkmıştı sonuçları ama kemoterapiyi ağır düzeyde aldığı için akciğerlerinde sertleşme olmuş bununda asla düzelme şansı yokmuş yaşasa bile solunum cihazo desteği olmadan hayatta kalamazmış. Beyine ve kalbe oksijen gitmeyince kalp krizi geçirdi anjio yaptılar durum dahada ciddileşti
ooyy cnm allah yardımcısı olsun ya
Amin cnm Allah razı olsun
Biz çok şükür iyiyiz cnm pazartesi nasip olursa 2 li taramaya gidecez elimde olmadan üzülüyor insan eşimin tek annesi kalmıştı oda göçüp giderse eşim için çok zor olacak.sen nasılsın bebişin iyi mi kendini çok üzme olur mu
Biz çok şükür iyiyiz cnm pazartesi nasip olursa 2 li taramaya gidecez elimde olmadan üzülüyor insan eşimin tek annesi kalmıştı oda göçüp giderse eşim için çok zor olacak.
Canim kayinvaliden nasil oldu
Canim yazmisin inan yeni gördüm bildirime dikkat etmemisim. 2 li tarama yaptirdim diye haber verecektim öyle gördüm. Kayınvalidem aynı Cnm yoğun bakımda gelişme yok aynı
Canim yazmisin inan yeni gördüm bildirime dikkat etmemisim. 2 li tarama yaptirdim diye haber verecektim öyle gördüm. Kayınvalidem aynı Cnm yoğun bakımda gelişme yok aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?