Kızlar kalbim duracak şimdi

geçmiş olsun türkan nesi var allah yardımcısı olsun inşallah.

Saol cnm kemoterapi alıyordu 5 aydır çok şükür kanseri yenmişti temiz çıkmıştı sonuçları ama kemoterapiyi ağır düzeyde aldığı için akciğerlerinde sertleşme olmuş bununda asla düzelme şansı yokmuş yaşasa bile solunum cihazo desteği olmadan hayatta kalamazmış. Beyine ve kalbe oksijen gitmeyince kalp krizi geçirdi anjio yaptılar durum dahada ciddileşti

ooyy cnm allah yardımcısı olsun ya

sen nasılsın bebişin iyi mi kendini çok üzme olur mu
Biz çok şükür iyiyiz cnm pazartesi nasip olursa 2 li taramaya gidecez elimde olmadan üzülüyor insan eşimin tek annesi kalmıştı oda göçüp giderse eşim için çok zor olacak.

Biz çok şükür iyiyiz cnm pazartesi nasip olursa 2 li taramaya gidecez elimde olmadan üzülüyor insan eşimin tek annesi kalmıştı oda göçüp giderse eşim için çok zor olacak.

Çok zor tabi cnm allah onun da yardımcısı olsun ben de bugün kontrole gideceğim 11. haftam ense kalınlığına bakar sanırm.

Canim kayinvaliden nasil oldu

Canim yazmisin inan yeni gördüm bildirime dikkat etmemisim. 2 li tarama yaptirdim diye haber verecektim öyle gördüm. Kayınvalidem aynı Cnm yoğun bakımda gelişme yok aynı

Canim yazmisin inan yeni gördüm bildirime dikkat etmemisim. 2 li tarama yaptirdim diye haber verecektim öyle gördüm. Kayınvalidem aynı Cnm yoğun bakımda gelişme yok aynı

Rabbim sifa versin insallah canim sen nasilsjn ense burun olcusune ne dedindoktor sonuclar ne zaman cikarmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…