• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar kalbim duracak şimdi

Benim anlamadığım su fakat bugün 11+5 olmam lazım ultrasanda 12+1 yazıyor ve muhtemel doğum tarihi 24 aralık gözüküyor ben neye inanayım :)

Benim anlamadığım su fakat bugün 11+5 olmam lazım ultrasanda 12+1 yazıyor ve muhtemel doğum tarihi 24 aralık gözüküyor ben neye inanayım :)
Canim oyle.geri ileri cikiyo benim 17gun onde cikiyodu uc haftaya dayanmisti iri bebek derdindoktor hatta korkuttu bizi daha fazla.ilerde giderse bi sikinti var demektirndedi ayrintiliya ginderdi ordaki doktorda gayet normal.ilerde degil neden oyle.dedi.doktor dedi ultrason farkı cok oluyo benimdenuc gun onde suan ama takilmjyorim nasibi ne zamansa ozaman gelecek kac kere dogum tarihi degisti oglumda nasibi geldiginde dogdu kuzum bulantilarin devam.wdiyomu nasilsin yeme icme beslenme durumun canim

Ense 1.6 çıktı kızlar burun ölçümüde güzel doktor gayet iyi dedi kan sonucum haftaya salı yada carsamba cıkacak kısmetse
maşallah cnm hadi hayırlı haberler. benim ki de önde canım 10 gün ultrasona göre . bnm de sonuçlarım iyi çıktı çok şükür bugün diğer doktara gideceğiz . Kuzumu sürekli görmek çok güzel :) cinsiyet tahmini yaptı mı doktorun ?

Kızlar kayınvalidemi kaybettik çarşamba günü en büyük hayali olan torununu göremedi :(

KIZLAR SELAM KONUYU GÖRÜNCE YAZMAK İSTEDİM BENİM BUGÜN REGL GÜNÜM ARA ARA MİDEM KALKIYOR VE BİR SERTLİK HEMEN KASIKLARIMDA DEGİLDE O HİZADA KARINDA YANİ ALT KARIN DENİLİYOR SANIRIM ... TEST YAPSAM MI BİLEMEDİM BANA YARDIMCI OLUR MUSUNUZ BEKLESEM Mİ BİRAZ DAHA :) BİRDE AĞRI KASIKLARDA YOK ÖYLE ARADA HAFİF BİR AĞRI OLUYOR O KADAR NORMALDE SANCILI GECERDİ BUGÜNLERİM..

KIZLAR SELAM KONUYU GÖRÜNCE YAZMAK İSTEDİM BENİM BUGÜN REGL GÜNÜM ARA ARA MİDEM KALKIYOR VE BİR SERTLİK HEMEN KASIKLARIMDA DEGİLDE O HİZADA KARINDA YANİ ALT KARIN DENİLİYOR SANIRIM ... TEST YAPSAM MI BİLEMEDİM BANA YARDIMCI OLUR MUSUNUZ BEKLESEM Mİ BİRAZ DAHA :) BİRDE AĞRI KASIKLARDA YOK ÖYLE ARADA HAFİF BİR AĞRI OLUYOR O KADAR NORMALDE SANCILI GECERDİ BUGÜNLERİM..

Canim.yarin sabah ilk idrarla yap varsa cikar hayırlısı olsun burayada yaz olurmu

Back