Kızlar kalbim duracak şimdi

Gunaydin arkadaslar hayirli ramazanlar nasilsiniz kuzular.nasıl

Günaydın cnm saol sanada hayırlı Ramazanlar çok şükür iyiyiz diye umut ediyorum cnm pazartesi sıra bulursum erken kontrole gidecem sen nasılsın

Günaydın cnm saol sanada hayırlı Ramazanlar çok şükür iyiyiz diye umut ediyorum cnm pazartesi sıra bulursum erken kontrole gidecem sen nasılsın

Canim sikintimi.var erken gidiyosun dayanamayıgin icin mi bende cok sukur daha iyi gibiyim suan tek sikinti inanilmaz acikiyorim midem.kazniyo yanmada hafifledi bulanti gecti cok şükür

Canim sikintimi.var erken gidiyosun dayanamayıgin icin mi bende cok sukur daha iyi gibiyim suan tek sikinti inanilmaz acikiyorim midem.kazniyo yanmada hafifledi bulanti gecti cok şükür

Allah'a şükür bir sıkıntım yok cnm göremiyoruz ya afacanı ondan erkene almak istiyorum randevuyu eşim perşembe izinliydi pazartesiye izini alındı bu haftalık ondan bizdr erken gidelim dedik :) oh maşallah ye kuzum kilolar verilir elbet

Sikinti olmasinda canim gidin görün esin ilk defa görecek dimi nasil heyecanlidir simdi bulantilarin nasil gelince doktordan etiketle beni olurmu canim

Sikinti olmasinda canim gidin görün esin ilk defa görecek dimi nasil heyecanlidir simdi bulantilarin nasil gelince doktordan etiketle beni olurmu canim

Yok cnm ilk kontrolde yanımdaydı oda görmüştü :) şimdi tabi biraz daha büyüdğ bakalım nasıl olacak etiketlerim cnm tabi

İnşallah cnm mutlu ayrılırız korkuyorumda

Korkma canim anliyorim seni endiselerini ilk gebeliklerde boyle oluyo gorecegin gun korkuyla gitmeler ama sonra tecrube ediniyosun bak nasibi varsa o gelecek korumadan titremeden ama yoksa nefesini tutsan nafile dua et kalbini ferah tut suan oglen ezani okunuyo rabbim.bu mubarek gunlerde hayirli kapilar acsin hayirli saglikli evlat nasip etsin insallah AMIN

Amin cnm Allah razı olsun hepimizin yavruları Allah'a emanet

Kızlar çıktım çok şükür herşey süper dedi doktorum ilk kontrolde ekranda kalp sesini görmüştüm şimdi duydum Allahım herkese yaşatsın nefesim kesildi sandım 9+5 deyiz ve 3 cm olmuş sıpam :)

Cok şükür kuzum yaa Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah bende dün gittim doktora midem.iki.gündür fenaydi yanma baslamisti dayanamadim ilac istedim kuzumida gördüm cinsiyetini demedi yine yaniltmaknistemem daha kucuk dedi

Saol teyzesi bizi hem mutlu ediyor meleğim kıyamam cnm o mide yanmasına ben 7 sene çektim ne demektir iyi bilir kudret narı ile geçirebilmiştim. Bende bugün doktora idrar sonucumu göstericem önlem amaçlı baktı ama doğuma gidince göremedi. Dünden beride deli gibi baş ağrısı tülbent bağladım akşam daha yeni geçti söyleyim belki ilaç değilde yağ falan önersin

Canim bu aralar bas agrisi olurmuş birde uykusuz kaldiysan tetikler idrari senmi istedin doktormu benim ilk basta yapilan daha sormjyo bile doktor oglumda yapardi doktorum onlem.amacli kan idrar degerlere bakardi burda hic diyen yok

Canim bu aralar bas agrisi olurmuş birde uykusuz kaldiysan tetikler idrari senmi istedin doktormu benim ilk basta yapilan daha sormjyo bile doktor oglumda yapardi doktorum onlem.amacli kan idrar degerlere bakardi burda hic diyen yok

Hastaneye gel git uykusuz kaldık cnm bide geceleri rahat uyuyamıyorum:) doktorum istedi cnm kanda aldı idrarda. Doktorlar değer vermiyor cnm

Hastaneye gel git uykusuz kaldık cnm bide geceleri rahat uyuyamıyorum:) doktorum istedi cnm kanda aldı idrarda. Doktorlar değer vermiyor cnm

Malesef canım birde sezeryana çıkacaktı ilgilenmedi hatta ekranda bile göremedim önümde durdu ultrason goruntusunu bile vermedi masasina koydu ben.aldim

Malesef canım birde sezeryana çıkacaktı ilgilenmedi hatta ekranda bile göremedim önümde durdu ultrason goruntusunu bile vermedi masasina koydu ben.aldim

Ne denir ki cnm birşeyde denmiyor başka yerede gitsen aynı hatta daha beteri oluyor

Ne denir ki cnm birşeyde denmiyor başka yerede gitsen aynı hatta daha beteri oluyor

Canim malesef küçük bir sehir ve uzak.heryer bayrama babamlara gidicrm orda.gidicem birde burdaki ozele gidicem ama.biraz daha geçsin cinsoyetinden emin olalim birde cinsiyetini bir kac doktordan duymak emin olmak.istiyorum zaten bu cuma belli.olur ins tayinimiz belli.olsada.hwrsey otursa rayina bilsem hersey nasil.olucak.diye kafam.rahat edicek

İnşallah canım yoluna girer herşeyde sende rahat edersin gerçekten zor oluyor insanın kafasında soru işareti olunca. Hiç tahminde bulunan oldumu cinsiyet için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…