- 20 Ağustos 2016
- 3.517
- 2.886
- 133
- 31
Insallah canim inan pozitif dusunmek.rahatlatiyo beni :)
Pozitif düşün ki öyle olsun cnm bende heyecanlıyım doktor kontrolü gelsede gitsem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah canim inan pozitif dusunmek.rahatlatiyo beni :)
Pozitif düşün ki öyle olsun cnm bende heyecanlıyım doktor kontrolü gelsede gitsem
Nasil heyecan oluyo o randevular orda.gormek ben sekiz haftalikken gitmistim bu sefer nasil buyumustu hareketleri rabbim herkese.nasip etsin insallah hele.tekmelwri hissetmek baska birsey
Oglumda net 21 haftadaydim yanlis hatirlamiyosam ama bunda.boyle.seyirme.gibi.oluyo arada tuhaf oluyo.hani gaz değil onu.anliyi insan ama emin olamiyorjm canimAllah kucağımıza almayı nasp etsin kuzum. 2 bebekte hareketler daha çabuk hissedilirmiş kaçıncı haftada hissettin :)
Oglumda net 21 haftadaydim yanlis hatirlamiyosam ama bunda.boyle.seyirme.gibi.oluyo arada tuhaf oluyo.hani gaz değil onu.anliyi insan ama emin olamiyorjm canim
En gec 22haftayi bulur sanirim.csnim gec.hissetsen bile ben boyle disardan tutardim.sanki.eli dirsegi.gibiydiAy ne güzel ben acaba kaçıncı haftada hissetcem
En gec 22haftayi bulur sanirim.csnim gec.hissetsen bile ben boyle disardan tutardim.sanki.eli dirsegi.gibiydi
İnşallah canım o günleri görürüz. Şimdi sen ne oluyor net kestirebiliyorsun ne güzel :)
Canim inanki ilk hamileligimdeki bununla cok farkli cidden icim rahat tecrube ediniyosin biliyosun her konida ilk oglumda cok farkliydim rabbim hayirlisjni versin insallah sende.ikincisi oldugunda oyle.olacaksın her konuda
kızlar nasılsınız ?
iyi sayılırım canım , haftasonu lekelnme oldu karın agrısı falan doktra gttim düşük tehlikesi var dedi yatacaksın dedi ama ben pinpirklnmek istemiyorum herkeste oluyor sonuçta :/ bi doktor progestan kullan dedi muayene olduğum doktor hiçbişe vermedi bilemedim yani napsam diye. yarın doktora gideceğim bakalım ne diyecek. ne zor iş bu :/ Allah haftasonu kimseyi acile düşürmesin vallahi 10 hastane aradım kadın doğum yokİyiyiz canım çok şükür sen nasılsın
iyi sayılırım canım , haftasonu lekelnme oldu karın agrısı falan doktra gttim düşük tehlikesi var dedi yatacaksın dedi ama ben pinpirklnmek istemiyorum herkeste oluyor sonuçta :/ bi doktor progestan kullan dedi muayene olduğum doktor hiçbişe vermedi bilemedim yani napsam diye. yarın doktora gideceğim bakalım ne diyecek. ne zor iş bu :/ Allah haftasonu kimseyi acile düşürmesin vallahi 10 hastane aradım kadın doğum yok
bu arada bi arkdşım da hamile gen testi yaptırdı bebeğine , varsa bütün hastalıkları belli oluyormuş şimdiden çok şükür birşey çıkmamış ben de yaptırsam mı acaba diye düşünüyorum. bunu yaptırınca diğer testlere gerek kalmıyormuş.
yok cnm kanama ile ilgili bişe soylemedi .Geçmiş olsun canım kese içinde veya dışında kanama varmıydı doktor birşey dedimi. Dinlen bolcana ilacıda ihmal etme ben hala içiyorum.
O testi bende duydum ama hastane hastane fark varmış 3-4 bin tl kadar çıkıyormuş
yok cnm kanama ile ilgili bişe soylemedi .
arkadaşım 1750 yaptırdı.
minnis cnm nasıl oldun
canım iyyim lekelnme durdu çok şükür ama bulantı kusma devam . sen nasılsın ? dün sonunda doktorumla tanıştım :)
Sevindim canım dikkat et benimde bugün bel ağrım tekrar başladı doktorumu aradım normal dedi yavaş yavaş büyüyorsun dedi bulantı kusma bende devam karar kıldın mı doktorda :)
Evet cnm çk şükür çok içim ısındı doktora :) Yusuf Olgaç :) bu arda benm bebik 9 haftalıkmiş :)