Kızlar kalbim duracak şimdi

Canım Rabbim tez zamanda sanada nasip etsin inşallah 1 gün bile ilişkiye girenlerde gebelik oluyor Allah ol dedikten sonra olur bekle adet gününe kadar öyle test yap
Haklsn cnm ya gercktn bu ay olursa mucıze olur düşünmyrdk cnm bakalm brklyrm bende:)

Cnm yanlş yazdm yani hamle olursm korkrmm kaybedrsm dye inş bişy olmz sence kmysl mı yaşdm brn az kan grldi kahverngye dönştü sence bu kmyaslmdr cnm

Yok canım benim kimysallarım bildiğin adet kanaması ile oldu normal kan geliyor 3-4 gün sürdü

Yok canım benim kimysallarım bildiğin adet kanaması ile oldu normal kan geliyor 3-4 gün sürdü
O zaman bu kimyasal degl cnm yarn test alp yapiyim ben en iyisi inş iyi haberler vrririm size cnm

O zaman bu kimyasal degl cnm yarn test alp yapiyim ben en iyisi inş iyi haberler vrririm size cnm

Amin canım inşallah beni etiketlemeyi unutma ama tamam mı
Tabi sölerm ama brnm oek umdm yok ama senn kaç gün varkn ckmştı cnmbelrtn neydi brnm kask agrm yok ama karnm davul gbi şiş gazm vsr cnm

Tabi sölerm ama brnm oek umdm yok ama senn kaç gün varkn ckmştı cnmbelrtn neydi brnm kask agrm yok ama karnm davul gbi şiş gazm vsr cnm

4 gün kala öğrendim canım. Kasıklarım batma ve gögüslerim hassastı benimde

canımm girmedim ne zmndır işler yoğundu. Beni bulantı kusma halsizlik bitirdi valla sabah 4 5 bulantıyla uyanıyorum akşama kadar sürüyor bu 2 ay nasıl geçecek bilmiyorum . kalp sesini duydum bu arada :) sen nasılsın cnm nasıl gidiyor ? trkn0709

Valla benim bulantılar 1 gün varsa bir gün yok ama dün akşam ve bugün bulantılı kusmalı bir gün geçirdim he geçti diyorum başlıyor çok sevindim kuzum duymana birdaha ne zaman gideceksin kontrole

Valla benim bulantılar 1 gün varsa bir gün yok ama dün akşam ve bugün bulantılı kusmalı bir gün geçirdim he geçti diyorum başlıyor çok sevindim kuzum duymana birdaha ne zaman gideceksin kontrole
bulantı olmasa cok rahat geçecek de 3 ayrı doktora gidiyorum 1. si ilk öğrendiğimde gittiğim kadın ki ona artık gitmicem . 2. testleri yaptırmak için devlete gitmiştim o 10 gün snra gel demişti salı gidicem buna. 3. patronumun eşine de gidiyorum kontrol ediyor beni o çağrıyor.

ama esas doğum yapmak istediğim hastanenin doktoruna henüz gidemedim haftaya ona başlayıp artık onla devam etmek istiyorum.

sen gittin mi kontrole ? rtık standart kontrole gideceğiz herlde değil mi ?

oh maşallah kuzum tüm hastaneleri gezmişin :) Benimde patronumun gelini kadın doğumcu ona gidiyorum ayın 1 de randevum var canım. Ama testler için devlete gidecem sen ne testi için gideceksin devlete hemogram rubella falan mı

onları yaptırdım canım çok şükür birşey çıkmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…