• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar kalbim duracak şimdi

Canımınn içi güzel yürekli arkadaşım hepimizin anneler günü kutlu rabbim seneye kollarımızda bebeklerimiz ile kutlamayı nasip etsin :dua:

Insallah canim benim.saglikla kuzularimizla insaallah nice yillara olsun rabbim.bekleyen isteyen herkese.hayirlisini.nasip etsin versin insallab

Canim.var gibi ama ignenin etkiside olabilir gununu bekle.insallah rabbim.hayirlisiyla nasip etsin bizede haber et olurmj
İnşallah vardır canım 3.4 gün önce 1 damla pembe lekem oldu bugünde iki damla küçük bir pembe leke vardı

Canim idrarda.ciktigina gore kandada cikar.ama.cikmazsa.üzülme belki ignenin.etkisidir diye temkinli git uzulmeni istemem rabbim.gonlune gore hayirlisjni nasip etsin insallah vardir hayirli haberlerle gelirsin
İnşallah canım yarın kan versem mi diyorum geri vaz geçiyorummm inşallah benimledir bebişimm

Canım Allah razı olsun evet olduk o kadar çok şükür bir sorun yok :dua: cnm sen nasılsın varmı gelişme
Maşallah size rabiada cktı hepmniz hamlesnz bir ben kaldm kız :) kuzm ya adetmr 6 gğn kala k.bkma kilodmda böle az kan geldi sonrakoyu kahverngye dönüştü gelen giden olmadı blmyrm test yapsm mı ypmasam belki yoktr dyrm ölr cnkü bu ay çlşmadk kuzm ya anlcn

Maşallah size rabiada cktı hepmniz hamlesnz bir ben kaldm kız :) kuzm ya adetmr 6 gğn kala k.bkma kilodmda böle az kan geldi sonrakoyu kahverngye dönüştü gelen giden olmadı blmyrm test yapsm mı ypmasam belki yoktr dyrm ölr cnkü bu ay çlşmadk kuzm ya anlcn

Canım Rabbim tez zamanda sanada nasip etsin inşallah :dua: 1 gün bile ilişkiye girenlerde gebelik oluyor Allah ol dedikten sonra olur bekle adet gününe kadar öyle test yap

Back