- 20 Ağustos 2016
- 3.517
- 2.886
- 133
- 31
Bat 18 canım yapmicam birdaha test beklicem ağlaya ağlaya bi hal oldum biraz daha bekleyim inşallah rabbim yüzüme güler
İnşallah canım hayırlısı neyse onu nasip etsin Rabbim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bat 18 canım yapmicam birdaha test beklicem ağlaya ağlaya bi hal oldum biraz daha bekleyim inşallah rabbim yüzüme güler
Amin canımmİnşallah canım hayırlısı neyse onu nasip etsin Rabbim
Canımınn içi güzel yürekli arkadaşım hepimizin anneler günü kutlu rabbim seneye kollarımızda bebeklerimiz ile kutlamayı nasip etsin
Kızlar 3 mayısta çatlatma iğnesi vuruldum ayın 12sinde test yaptım hafif silik çıktı....Bugün tekrarladım bir bakarmısınız onuda paylaşsam
Altta 3 kapaksız cuma gününki diğer 4 ü bugün sabah kiCanim bazilarinda var bazilarinda yok iki ayri testmi hepsi aynisimi
Altta 3 kapaksız cuma gününki diğer 4 ü bugün sabah ki
İnşallah vardır canım 3.4 gün önce 1 damla pembe lekem oldu bugünde iki damla küçük bir pembe leke vardıCanim.var gibi ama ignenin etkiside olabilir gununu bekle.insallah rabbim.hayirlisiyla nasip etsin bizede haber et olurmj
İnşallah vardır canım 3.4 gün önce 1 damla pembe lekem oldu bugünde iki damla küçük bir pembe leke vardı
İnşallaah yarın kan versemmiki diyorumYerlesme kanamasi olabilir belkide kendine dikkat et canim ins hayırlı haberlerini aliriz
İnşallaah yarın kan versemmiki diyorum
İnşallah canım yarın kan versem mi diyorum geri vaz geçiyorummm inşallah benimledir bebişimmCanim idrarda.ciktigina gore kandada cikar.ama.cikmazsa.üzülme belki ignenin.etkisidir diye temkinli git uzulmeni istemem rabbim.gonlune gore hayirlisjni nasip etsin insallah vardir hayirli haberlerle gelirsin
İnşallah canım yarın kan versem mi diyorum geri vaz geçiyorummm inşallah benimledir bebişimm
Aminn benim için dua et canım lütfenInsallah canim.hayırlısı ise rabbim.nasip etsin.insallah
Aminn benim için dua et canım lütfen
Çoook teşekkür ederim canım yarın gitmeyi düşünüyorum allahın izniyleEdiyorum canim hayirli guzel.haberlerini bekliyorim gidecek misin kana haber et bizede
Kuzm maşallah 8.hafta olmşssn nasl gidiyr hamikelik cnm :)) trkn0709
Maşallah size rabiada cktı hepmniz hamlesnz bir ben kaldm kız :) kuzm ya adetmr 6 gğn kala k.bkma kilodmda böle az kan geldi sonrakoyu kahverngye dönüştü gelen giden olmadı blmyrm test yapsm mı ypmasam belki yoktr dyrm ölr cnkü bu ay çlşmadk kuzm ya anlcnCanım Allah razı olsun evet olduk o kadar çok şükür bir sorun yok cnm sen nasılsın varmı gelişme
Maşallah size rabiada cktı hepmniz hamlesnz bir ben kaldm kız :) kuzm ya adetmr 6 gğn kala k.bkma kilodmda böle az kan geldi sonrakoyu kahverngye dönüştü gelen giden olmadı blmyrm test yapsm mı ypmasam belki yoktr dyrm ölr cnkü bu ay çlşmadk kuzm ya anlcn