- 20 Ağustos 2016
- 3.517
- 2.886
- 133
- 31
onları yaptırdım canım çok şükür birşey çıkmadı.
Anladım cnm 2'li testi yaptıracaksın demi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
onları yaptırdım canım çok şükür birşey çıkmadı.
henüz doktor bişey söylemedi o test için ki ben de bilmiyorum ne olduğunu sadece 11. haftada ense kalınlığına bakarız dediAnladım cnm 2'li testi yaptıracaksın demi
henüz doktor bişey söylemedi o test için ki ben de bilmiyorum ne olduğunu sadece 11. haftada ense kalınlığına bakarız dedi
cahillik yaptrcaz canım ense kalınlığını , Allah sağlıklı nasip etsin herkese inşallah hiçbirşey çıkmayack cnm ben hep öyle düşünüyorum.O test bu test işte canım :) ense kalınlığına bakılacak ve kan alacaklar down sendromuna bakacaklar
cahillik yaptrcaz canım ense kalınlığını , Allah sağlıklı nasip etsin herkese inşallah hiçbirşey çıkmayack cnm ben hep öyle düşünüyorum.
benim yeğenimin başı ultrasonlarda vcundundan büyük görünüyordu sürekli doktrlar alalım özürlü diyordu , doğuma yakın artık başı vucudundan buyuktu , bir doğdu ki saçları dimdik sağlıklı bebek , saçlar ultrsnda öyle görünmüş. aldırsa gitmişti çocukAmin canım zaten hiç takılma riskli çıksada sadece test rabbim bilir sağlıksız diyip sağlıklı bebek çok. ALLAH'a emanet yavrularımız
benim yeğenimin başı ultrasonlarda vcundundan büyük görünüyordu sürekli doktrlar alalım özürlü diyordu , doğuma yakın artık başı vucudundan buyuktu , bir doğdu ki saçları dimdik sağlıklı bebek , saçlar ultrsnda öyle görünmüş. aldırsa gitmişti çocuk
byzglm cnm nasılsın nasıl oldun
Canim bulantim.biraz azaldi.ama.yanma.devam.ediyo cok.sukur bunada.sen nasılsın canim.benim.acaip siskinligim.oluyo.aksamlari.sanki.dokuz.aylil.gibiyim
Kızlar önceki uyeligimi iptal etmiştim geri alamadım ben kelebek090 geri döndüm ben hamileymisim bakınnn inşallah yavrum tutunur bana guzelce
Eki Görüntüle 1998473
Aminn canım hayırlısı olsun 2 gün önce erken gebelik testi yapmıştım kıl gibi bi çizgi çıkmıştı bugün normal yaptım pozitifi görünce hastaneye koştukİnşallah canım bolca dua et inşallah yavrun seninle kalır hayırlısı olsun :)
Aminn canım hayırlısı olsun 2 gün önce erken gebelik testi yapmıştım kıl gibi bi çizgi çıkmıştı bugün normal yaptım pozitifi görünce hastaneye koştuk
Oh sevindim kuzum en azından biri hafiflesin yada geçsin. O şişkinlik bendede şimdiden var cnm ve 4 gündür benimde bulantı ve kusmalar aldı başını gidiyor
2 gün sonra tekrarla canım kan testini[/QUOTE
Öyle yapıcam canım ☺
Canim benim cok zor oluyo bu bulanti benim hergun tutmamasina ragmen iki uc gun ust iste olur sra verirdi ams yanma her zaman oldu biran once gecsin insallah kuzum sen calisiyosin halsizlik yapar dinlenme istegi gelir Allah yardimcin olsun canim benim doktora ne zaman gidiceksin
Bulantı tutunca zor oluyor kuzum sma Allahtan eşimin evde desteği çok bende birde gastrit var zor oluyor. Normalde cuma günü ama ben haftaya perşembe 1 haziranda eşim izinli ogün gidecem cnm
Eşlerin destegi gercekten cok onemli benim.esimde oyle ilk oglumdada oyleydi ise gitmesine ragmen gece bile bakardi simdi iki cocukla bakalim dengelerimiz nasil olucak hani cok yoruldugumda oglumu birakiyodum simdi bebekten kalan zamanda oglumi ihmal edemem zorlu surec düşündükçe korku aliyo kuzum
Hiç korku almasın kuzum o doğunca seni babasını bile unutacak kardeşine odaklanacak :) minicik bebek dikkatini çekecek :)