Biz bayanlar nedense erkekler kadar keskin cevaplar veremediğimizi düşünüyorum her zaman.. Daha yumuşak ve daha çok duyguları ile karar veren tarafız bence. Aynı durumda o olmuş olsa ben kesinlikle bir sorun çıkarmaz sevdiğimin yanında olmak için her şeyi göze alır gerekirse çok uzun süre beklerdim.. Bende artık bunu sorgulamaya başladım '' evlenmek mi yoksa benimle evlenmek mi'' diye. Ama sevgisinden en ufak bir şüphem yok sadece çok çabuk parlar ve aynı çabuklukla pişman olur söylediklerinden.. Konuştuktan sonra özür dilediğini ve yanımda olduğunu söyledi ama ben hala sorguluyorum.. Şüphe ya da insanların böyle zamanlarda gerçek taraflarını göstermesinden mi bilmiyorum ama senin söylediklerini düşünüyorum..:44:
Sevgisinden şüphen yoksa sorun da yoktur bence :) Evlilik süreci romantik olduğundan çok stresli, hele ki ailelerle sorun varsa. Biz de evlilik hazırlığı yapıyoruz ve kendimi tanıyamadığım anlar oldu. Durum dediğin gibiyse birlikte konuşup bundan sonra ne yapacağınıza karar verebilirsiniz ve sorunların üstesinden gelebilirsiniz bence. Çift kararlı olduktan, birbirlerine olan sevgilerinde ısrarcı olduktan sonra aileler bir yere kadar direnebiliyorlar