kizlar kacinci ayda toplam kac kilo aldiniz

Valla benim kemikler allahtan incede çok gostermiyorum ama 7 kilo aldim 68-69 arasi gidiyorum :)) ama hic dert etmiyorum amaaan napim canim benim[/QUOTE .
sen iyisin canım ben 60 la hamile kaldım 70- 71 arası gidip gelişyorum vede çok dikkat ediyorum. 10 haftam var doğuma daha fazla almasam iyi olacak çünki neredeyse tamamını kendime aldım....

Ben de 53 kilo ile hamile kaldım. 57 kiloyum. Hiç bulantım kusmam olmadı. Ama iştahım da açılmadı. Az yiyen birisi olmama rağmen nasıl alıyorum anlamıyorum....

kızlar ben 28 haftamdayım hiç kilo almadım o kadarda çok yiyorum ki artık önümden yiyecekleri kaldırıyorlar bende var bi terslik anlamadım bebişimde sağlıklı çok şükür

kızlar ben 28 haftamdayım hiç kilo almadım o kadarda çok yiyorum ki artık önümden yiyecekleri kaldırıyorlar bende var bi terslik anlamadım bebişimde sağlıklı çok şükür

Bende yiyorum hemde cok havalae sicak yemessin diyorlar yok havayla alakasi yok her turlu yiyorum yani 2 saat snr bir daha yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…