-
- Konu Sahibi annesininminikprensesi
hayırlısı olsun birtanem allahım sağsalim kucamıza almayı nasip etsin inşallah.... senn kilo durumu nasıl cnmBenimde kizim olucak inşallah. Verirsin canim korkma
bitanem sorma onu bende çok merak ediyorumDoğumda ne kadar kilo gidiyor ya merak ediyorum?
kusuyomusun btanem o yüzdenmi?15+3 haftaligim 65 ile hamile kaldım 61 im şuanda :)
Valla benim kemikler allahtan incede çok gostermiyorum ama 7 kilo aldim 68-69 arasi gidiyorumhayırlısı olsun birtanem allahım sağsalim kucamıza almayı nasip etsin inşallah.... senn kilo durumu nasıl cnm
sen iyisin canım ben 60 la hamile kaldım 70- 71 arası gidip gelişyorum vede çok dikkat ediyorum. 10 haftam var doğuma daha fazla almasam iyi olacak çünki neredeyse tamamını kendime aldım....Valla benim kemikler allahtan incede çok gostermiyorum ama 7 kilo aldim 68-69 arasi gidiyorum:)) ama hic dert etmiyorum amaaan napim canim benim [/QUOTE .
İlk haftalarda çok kustum ama simdi istahim acildi çok şükür :)kusuyomusun btanem o yüzdenmi?
neden canım merak ettım kaç kilo aldınBn yorumları okuduktan sonra sır gbı saklamaya karar verdım kac kılo aldıgımı :/
9 kilo gitmişti bendebitanem sorma onu bende çok merak ediyorum
kızlar ben 28 haftamdayım hiç kilo almadım o kadarda çok yiyorum ki artık önümden yiyecekleri kaldırıyorlar bende var bi terslik anlamadım bebişimde sağlıklı çok şükür