kizlar kacinci ayda toplam kac kilo aldiniz

Ben 21. Haftama girdim 53 olmuşum. 49la başlamıştım. Doktor tatlı yeme diyor sürekli dikkat et diyor. Sizce normal mi 4 kilo? Ben hep Zayıf Olduğum için çok kilo almaktan korkuyorum. Bu arada 4 kiloyu yaklaşık son 1 ayda aldım

Eger son 1 ayda aldıysan çok her ay öyle aldığını düşünsene daha 20 kilo alman kötü olur

hamileliğe 60 la başlamıştım iştahsızlıktan dolayı 58 e düştüm şu anda 61 civarındayımdayım doktor kilo çok istediğimiz birşey değil yapın böyledir dedi sizce çok mu az ? 31. haftadayım bu arada..

kızlar ben bildiğiniz pehlivan gibi yağlandım vücudumun nerdeyse her yerine 37 haftalığım vee hiççç çatlağım olmadı üstelik inanılmaz kilo aldım tavsiyem hiç üşenmeden her gün bol bol yağlanın

Catlama olayi genetik diyorlar, dogru olabilir. Biz 36.haftamizdayiz, 7kg aldik. Ilk 3 ay heyecanla deli gibi bebe yagi surdum ama son 3 aydir toplasaniz
2-3 kere surmusumdur. Gerci cok kilo almadik ama karnimin gerginligi gun gun artiyor :) Bebegimiz 2900gr ve 51cm'ydi don kontrolde, cok sukur her sey normal. Herkese kolay dogumlar dilerim, takilmayin catlaklara bebeklerinizin sagligina bakin :*

70 kilo ile başladım hamileliğe boyum 1,66 cm. şu an 26. haftam ve 10 kilo aldım. İlk aylarda 4. aya kadar 1 er kilo aldım. Sonra tuhaflaştı demir ilacıyla. Mesela 3-4 hafta aynı gidiyorum sonraki hafta birden 2 kilo alıyorum anlamadım kilo alma düzenim böyle herhalde. Düzenli ve sağlıklı besleniyorum hergün yürüyüş yapıyorum ama engel olamıyorum malesef

25.haftamdayım toplam 5 kilo aldım. Doktora gittiğimizde onun tartısında olduğumdan 2 kilo fazla çıktım dikkat et frenle kendini çok almışsın dedi. Ama ben zaten 49 kilo hamile kaldım birazcık fazla almak hakkım değil mi

78 ile hamile kaldım ilk ay aşermekten kilo verdim sonrada almadım demir hapı içiyorum günde iki tane balık hapıda içiyorum. ilaçların kilo aldırdığını düşünmüyorum çünkü şuan sabah 78 çıkıyorum 34 haftalık hamileyim. Çok su içiyorum günde 4 lt gece ayrı. ama zorla değil çok susuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…