-
- Konu Sahibi annesininminikprensesi
senin doğumuna az kalmış bitanem 11 kg nerdeyse çoğu doğumda gider tabi ilk günler biraz dikkat edersen35.haftamdayım 11 kilo almışım.Beni frenleyen ilk üç aydaki bulantılarım ve sonrasındski mide şişkinliklerim oldu.
9 kg çok iyi sonraki günlerde emzirmeye devam edince gidiyor ama benden o kadar gitmez sanırım...9 kilo gitmişti bende
Yok canım gitmedi çünkü süt olsun diye de yeniliyor ben 8 ay emzirdim ondan sonra kilo vermeye basladim9 kg çok iyi sonraki günlerde emzirmeye devam edince gidiyor ama benden o kadar gitmez sanırım...
tebrikler canım güle güle büyüt.... süpersin cok iyi vermişsin umarım bende verebilirim insan ister istemez korkuyor ya veremezsem bide çevremden duyduğum laflar (ay seni hiç bu kadar şiş görmemiştim, ay çok kilo almışsın) sanki keyfimden alıyorum offf bayılacam :)Kiloyu dert etmeyin hamileliginizin tadini cikarin 30 kilo aldim oglum 7 aylik 18 gitti biraz dikkat edince gidiyo yavas yavas yurumeye baslayinca pesinden kosunca geriside kalmiycak insallh
Normal canım bende 20 haftaya kadar 1 -2 kilo arası gidip geliyordum 26 haftalik hamileyim 3.5 4 kilo almış gözüküyor um bebeğin sağlıklı ysa hiiiiic dert etmekızlar 18.haftam ve 1 kilo normal mi dr.bebeğin kilosu boyu normal dedi çok şükür ,1,72 boyum 65 kg ile hamile kaldım
canım çok saol birde ilaçlarımı düzenli alamıyormu bulntı yapıyor decaviti mesela 1 haftadır içemiyorumNormal canım bende 20 haftaya kadar 1 -2 kilo arası gidip geliyordum 26 haftalik hamileyim 3.5 4 kilo almış gözüküyor um bebeğin sağlıklı ysa hiiiiic dert etme
Bende içmiyorum günlük süt yoğurt peynir işte yapılan yemek bol su meyve badem fıstık kuru kayısı kuru erik mutlaka yiyorum gerek duymuyorum onlara canım doktorum da tahlil lerimin iyi olduğunu söyledi zatencanım çok saol birde ilaçlarımı düzenli alamıyormu bulntı yapıyor decaviti mesela 1 haftadır içemiyorum
Icimi rahatlattın canm çok saolBende içmiyorum günlük süt yoğurt peynir işte yapılan yemek bol su meyve badem fıstık kuru kayısı kuru erik mutlaka yiyorum gerek duymuyorum onlara canım doktorum da tahlil lerimin iyi olduğunu söyledi zaten
benimde merak ettiğim 3 bucuk ayında hamilelikte göbek çok mu büyüyor
Saol cnm korkma inan o minnacik melek icin degiyo kilolar istersem 100 kilo alim diyebiliyosun elalemi bosver kendileri sanki tuy siklet dogum yapiyolar rabbim sana bebegini veriyo bunca kisi ne cileler cekiyo bebek icin bn hic dert etmedin kiloyu kac kadin icinden yeter ki bebegim olsun herseyi yaparim diyo bunlari dusundukce bin sukur bnm bi bebegim bi melegim var diyebiliyorum 1 kilo daha verdim etti 19 yavas yavas gtcek insallh keyfini cikar cnm hamilelik bambaska dusun 7 aylik bebegim cok zor buyutuyorum oglum cok aktif bi bebek ama gene acaba tekrar hamile kalsam mi diye dusunuyorum karnim bos gibi geliyo alisamadim :)tebrikler canım güle güle büyüt.... süpersin cok iyi vermişsin umarım bende verebilirim insan ister istemez korkuyor ya veremezsem bide çevremden duyduğum laflar (ay seni hiç bu kadar şiş görmemiştim, ay çok kilo almışsın) sanki keyfimden alıyorum offf bayılacam :)