kizlar kacinci ayda toplam kac kilo aldiniz

Dogum yapmama nerdeyse 2 hafta kaldi 5 kilo aldim ve her kontrole gittigimde kilo vermis oluyorum . Bulanti ve kusmalarim son surat devam ediyor sukur bebisimin kilosu 3 kilo civarinda Ben zayiflasam da onu etkilemiyor o yuzden icim rahat.

Maşallah canım kaç kilo ile Hamile kalmıştİn bide neler yaptin
Ben kilolu hamile kalanlardanım. 90 kilo ile hamile kaldım zaten ve yediklerime çok dikkat ediyorum. Aslında ilk 3,5 ay 4 kilo birden aldım cünkü mide bulantısından sadece kuru şeyler hamur işleri falanb yiyordum. Ama bulantılarım geçti ve düzenli yemeye geçince kilo alımı durdu. Tatlı hamur işi yemiyordum ( sadece haftada 1 kere falan yiyordum) 25. haftada gebelik şekerim sınırın biraz üstünde çıkınca diyet yapmaya başladım. 1,5 aydır ağzıma şekerli hiç birşey koymadım. Makarna, pirinç, patates falan yemiyorum hiç. Diyetime harfiyen uyuyorum ve 1 ay öncesine kadar 6,5 kilo almışken şimdi 1 kilo vererek 5,5 kilo ile 30. haftamı tamamladım. Yani aslında 3,5 aydır hiç kilo almadım hatta 1 kilo verdim diyebiliriz. Doktorum da bebeğinin gelişimini etkilemediği sürece 2-3 kilo vermek sıkıntı yaratmaz dedi. O yüzden mutluyum, çünkü başta zaten çok kiloluyum napıcam diye çok endişeliydim. Hedefim 100 kiloya gelmeden hamileliğimi tamamlamak inşallah :)

Ben 6. Ayima giricem 6 kilo aldim sizde durumlar nasil doktorum az diyor bana

Ben de gebeliğimde toplam yaklaşık 10 kilo kadar almıştım.. Son ay zaten o kadar hızlı alıyorsunuz ki tahim edemiyorsunuz.. Son aya kadar 6 kilo almıştım son ayda 15 günde iki kilo almıştım düşün artık... Ama doğumdan sonra hepsi gidiverdi... Bir gramı bile kalmadı.. Hayırlı doğumlar...

tebriklker arkadaşlar cok az kiloyla başarmak üzeresiniz ben hala ilk aylarda aldığım 10 kilonun üstüne çıkmamaya gayret ediyorum ama o kadar sıkı gitmeme rağman hiç kilo kaybım olmuyor sadece almıyorum ... bir kaç kilo versem daha ii gidecek gebelik napabilirim sizce?

tebrikler cnm umarım bizim kilolarda hemen gider..... teşekkür ederiz bitanem

tebrikler cnm ama nasıl verdin ben okadar dikkat etmeme rağmen hiç veremiyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…