- 9 Haziran 2015
- 78
- 100
- 40
-
- Konu Sahibi annesininminikprensesi
tebrikler cnm az almayı başarmıssın doğumla hepsi gider sanırım........ ben alıyorum durmuyo çok üzülüyorum sanki yürüyen balon gibiyim yaaa umarım daha fazla almam.......8. ayımız bitti.
9 kilo aldım.
62 kiloyum.
hee benden biri varmışBen 78le hamile kaldım 25. Haftamda 85 çıktım. 7 kilo almışım. Canım sıkkın inş 100 görmem
çok sevindim yalnız değilmişim bende bugün 91i görünce tartıda korktum nasıl doğurcam diye20 kilo almisim evet tam 20 allahim nasil bu hale geldim kilodan yerimden kalkamiyorum 20 kiloooi tam 20 kilooo anladiniz mi 20 napicam ben ya bacaklarim bile catlamis
20 kilo almisim evet tam 20 allahim nasil bu hale geldim kilodan yerimden kalkamiyorum 20 kiloooi tam 20 kilooo anladiniz mi 20 napicam ben ya bacaklarim bile catlamis
Bu aydan sonra istahin daha çok acilacak maalesef . ama ikiz annesi olmak kolay değil allah yardim etsin. Emzirmeydi kosusturmaydi verirsin çoğunu bence27 haftalik ikiz hamileyim 13 kilo aldim..60la kaldım şimdi 73um..hafif karnimin alt kısmı catladii
çok sevindim yalnız değilmişim bende bugün 91i görünce tartıda korktum nasıl doğurcam diyeboyum 164 cokta uzun değilim ama bende çatlak yok şükür öyle ağırlaşmadım yani hissettiğim kaç kgla kaldı sen oda önemli
aynen benimde bacaklarimin içi catladi gobegimde çatlak yok ama bböbrekler tarafında da catlaklar oluştu kirmizi kirmizi1.71 boyun 75 le hamile kaldim bacaklarimin ici catladi nasil duzelicez biz :/
Benimde bu şekilde olmuştu. Son ayda göbeğim Çatladıaynen benimde bacaklarimin içi catladi gobegimde çatlak yok ama bböbrekler tarafında da catlaklar oluştu kirmizi kirmizi