• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Kızlar internetten aldıgım mobilyalarım :)

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
çok beğendim çok hoş tam benim tarzım ve sevdiğim renkler bende mobılyamınegölden bayagı bişeyler beğendi aslında güvendimde ama kaliteli olur mu bilemedim sonucta fiytaları cok uygun ama yinede cok güzel ürünleri var

çok beğendim çok hoş tam benim tarzım ve sevdiğim renkler bende mobılyamınegölden bayagı bişeyler beğendi aslında güvendimde ama kaliteli olur mu bilemedim sonucta fiytaları cok uygun ama yinede cok güzel ürünleri var

Canım 1 ay sonra bir arkadaşımız evleniyor.O da bu siteden aldı.Ürünler eline ulaştı bile.Biz çok memnunuz.Düşünebilirsin.Ve ayrıca çok ilgililer.
Tekli koltuk istemezsen ona göre fiyat veriyorlar.Pazarlıkta yapabilirsin.Kafana göre alabilirsin.

Son düzenleme:
Canım 1 ay sonra bir arkadaşımız evleniyor.O da bu siteden aldı.Ürünler eline ulaştı bile.Biz çok memnunuz.Düşünebilirsin.Ve ayrıca çok ilgililer.
Tekli koltuk istemezsen ona göre fiyat veriyorlar.Pazarlıkta yapabilirsin.Kafana göre alabilirsin.

nişanlıma ikna edebilirsem bende kesinlikle düşünüyorum cok güzeller gercekten sayfadakı yorumlarıda gördüm 1 tane bıle olumsuz yorum yapan olmamış :34:

Güle güle kullan inşallah.İnternetten hiç alışveriş yapmadım, bir sorun ile karşılaştınız mı?

Back
X