- Konu Sahibi inci61inci
canım cok güzel güle güle kullan tv sehpası nerden acaba??benim mobilyama çok uyuyor
Canım tşkler.
SEhpanın modelini gösterdim yaptı.Mağazadan almadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım cok güzel güle güle kullan tv sehpası nerden acaba??benim mobilyama çok uyuyor
çok beğendim çok hoş tam benim tarzım ve sevdiğim renkler bende mobılyamınegölden bayagı bişeyler beğendi aslında güvendimde ama kaliteli olur mu bilemedim sonucta fiytaları cok uygun ama yinede cok güzel ürünleri var
Cok rahat ve huzurlu görünüyor ya :) Agiz tadiyla eskitin insaAllah.
çok güzel... iyi günlerde kullanın
Canım 1 ay sonra bir arkadaşımız evleniyor.O da bu siteden aldı.Ürünler eline ulaştı bile.Biz çok memnunuz.Düşünebilirsin.Ve ayrıca çok ilgililer.
Tekli koltuk istemezsen ona göre fiyat veriyorlar.Pazarlıkta yapabilirsin.Kafana göre alabilirsin.
ya merhaba ben bişey sorcktım eşyalanıza baktımda beyaz tv ünitesi çok kir tutuyomu nasl kullanımı :O)
nişanlıma ikna edebilirsem bende kesinlikle düşünüyorum cok güzeller gercekten sayfadakı yorumlarıda gördüm 1 tane bıle olumsuz yorum yapan olmamış![]()
Güle güle kullan inşallah.İnternetten hiç alışveriş yapmadım, bir sorun ile karşılaştınız mı?