• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Kızlar internetten aldıgım mobilyalarım :)

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

inci61inci

Azra'm tatlı kızım geliyo
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2009
2.822
23
118
35
Antalya
http://www.kadinlarkulubu.com/salon-takimi/442687-mobilyalarimi-aldim.html

bu konudaki mobilyalarım evimdeki görünüşleri.

7127.jpg

7200.jpg

]
7302.jpg

]
7364.jpg

]
7434.jpg

bikaç ayrıntı dışında koltuklarımın aynısı sayılır ben çok memnunum çok rahatlar ayrıca derli toplu duruyor güle güle kullanın halılarını da çok beğendim

Huzurla can sağlığı ile Güle gülee kullanın...Çok beğendimm
Koltuklarınızın siyah olan bölümleri soho kumaş sanırım eğer öyleyse size bir şey sormak istiyorum..Bende bu takımlara benzer oturma grubu alıyorum yalnız benim evde beslediğim kedim var ankara kedisi bu ara bayya bir tüy dökme sorunu var bu soho kumaşlar tüy toz çok tutar baş edemezsin dediler...Acaba kullanan biri olarak memnunmusunuz diye sormak istiyorum ayrıca benim koltukların kumaşını şönil kumaşla kaplatsak nasıl olur arkadaşlar bir fikriniz varmı..Dış krem şönil kumaş oturma yerleri kızıl kahve ama bu resimdeki takımlar gibi güzel dururmu bilemedim..Soho kumaş güzel duruyor çünki...

Huzurla can sağlığı ile Güle gülee kullanın...Çok beğendimm
Koltuklarınızın siyah olan bölümleri soho kumaş sanırım eğer öyleyse size bir şey sormak istiyorum..Bende bu takımlara benzer oturma grubu alıyorum yalnız benim evde beslediğim kedim var ankara kedisi bu ara bayya bir tüy dökme sorunu var bu soho kumaşlar tüy toz çok tutar baş edemezsin dediler...Acaba kullanan biri olarak memnunmusunuz diye sormak istiyorum ayrıca benim koltukların kumaşını şönil kumaşla kaplatsak nasıl olur arkadaşlar bir fikriniz varmı..Dış krem şönil kumaş oturma yerleri kızıl kahve ama bu resimdeki takımlar gibi güzel dururmu bilemedim..Soho kumaş güzel duruyor çünki...

Canım kullanan biri olarak hiçte öyle toz tutmuyor.Ben çok memnunum

Evimi döşerken banada çok dediler çok rahatsız olacaksın bu koltuklardan çok toz tutacak sürekli süpürmek zorunda kalacaksın dediler.

Bende korkmuştum.Keşke almasaydım demiştim içimden.

Kullandıkça anladım ki gayet kullanışlı.Tavsiye ederim tatlım ben

güzelmiş eşyalarınız mobilyalarınız güle güle kullanın:nazar:

Back
X