kızlar ilişkim sallanıyor:(

ben yine söylüyorum para vermekten rahatsız olduğumu hiç bir zaman söylemedim sizin kendi anneniz babanız istediğinde vermez misiniz verirsiniz olduğu ölçüde bende öyle yaptım onlar annem babam olacak canım ciğerim olacak dedim ama beni canı ciğeri gibi görmediklerini anlayınca üzülüyorum o kadar evet gayet ayıp bu konuları konuşmak ama hem yetim hem öksüz birinede anlayış göstermemek kucak açmamak daha ayıp bana göre insan biraz düşünür bu kız tek başına hala nasıl mücadele veriyo diye ama millet kendi derdinde hiç çaba yok benim gösterdiğim çabanın çeyreği yok bi alışmışlar durumumuz yok diye ama çabanda yok ki kardeşim biraz çaba istiyorum ya parada istemiyorum karşına al konuş kızım böyle böyle diye nişandan önce sormucan ozaman ne istiyon diye yapamıyacağın belli kızım durumumuz bu bi küçük altın aldık onu takacaz bende kabulüm sizin güzel yüreğiniz sağ olsun diyecem ama alay eder gibi ne istiyorsun deniliyor sonra durumumuz yok deniliyor

bu konuların konuşulmasına dayanamayan erkek kendine çeki düzen verir, fuzuli yere oyunlar alıp 12 taksit bilmem ne diye uğraşmaz, kimse kimsenin borcunu ödemek zorunda değil, ha bi ev kredisi araba kredisi çekerler birlikte ödesinler ama bu aile bu kızı kullanıyo bu kadar basit

sen daha nişanlıyken nişanlının ailesine borç para mı verdinah canım çok fazla fedekar davranmışsın yanlış yapmışsın sen elinden geleni yaparken karşı taraf hiçbir çaba sarfetmemiş.sana tavsiyem bu kadar veren taraf olma

ayıp olan bir adamın, annesinin pazar parasını nişanlısına verdirmesidir
bence adamlık parayla olmuyor
ben buna samimiyet derim , kimde varsa o verir ne var ki bunda
konu sahibi kabul edemiyorsa bunu o zaman atsın nişanı bu kadar basit
ama nişanı atmak istemiyor sadece yaptıklarını sürekli gündeme getirip yönetmek istiyor
bana göre aşkta sevgide bu tip yarışlara yer yok
ama herkesin kendi düşüncesi

biz bayanlar bazen o kadar vericiyiz ki bir süre sonra verdiklerimiz normal karşılanıyor sen şimdi onu yaptım bunu verdim dediğinde de sanki senin görevinmiş gibi düşünülüp seni haksız duruma sokuyorlar söylediğin için, ama şu da var bu konundan önceki konunu da okumuştum ,yorum yapmıştım senin aklında da soru işaretleri var ve bu konular kafanı karıştırıyor zatn ps olayı da tuzu biberi olmuş...

bak bu iş büyük ihtimalle olmıcak olursada sen çok yıpranıcaksın, bunca zaman para desteği vermişsin bir gün bile yok desen senden kötüsü olmıcak, şu miras gerçekten varsa haya huya gidecek yoksada zaten kandırılmış olacaksın, bunlar seni sahipsiz görmüş ne koparsak kardır diye bakıyolar nişanlında küçük göstermiyo evet ama karakteri daha oturmamış bu işi bitir derim ama dinlemiceksin bunu da biliyorum hakkında hayırlısı olsun

hep bi taraf veriyosa?

iyi de sence senin isteğinle insanların değişmesi mümkün mü?
kimse asla değişmez. eğer katlanamıyorsan yapılacak tek şey var
katlanırım diyorsan da bu konuları tamamen kafandan sileceksin, yok silemem nişanlıma bu konuda söylediklerime devam edicem dersen de sonucunda üzülen sen olursun
ben sana samimiyetle söylüyorum
ya deveyi güdücen ya bu diyardan gidicen

çözümü söylemiştim fakat okunmadı sanırım

Son düzenleme:

evet bu dediğine katılıyorum koca koca insanlar değişmez

aslında aynı şeyi söylüyoruz ama ben direk ayrıl demeye çekindim

bir de babasının borçları için para mı verdiniz

peki bu para sizden borç olarak mı alındı
yoksa geri gelmeyesiye mi alındı ?

hep bi taraf veriyosa?

evet ben yok dediğimde hiç bişi yapmadık almadık o kadar yani ama konu yine para meselesi değil ama herkes istediği gibi anlamakta özgür sonuçta sizlerle paylaşmak istedim konuşacak kimsem yok çünkü olumlu olumsuz eleştirilere açığım çünkü bu insanı kendine getirir acaba dememizi sağlar saolun kızlar artık zaman gösterecek herşeyi bakalım babası gelsin borçları bitsin eğer başka problemler çıkarda bizim evlilik olayı yatarsa biter büyük ihtimalle bu ilişki ama evlilik için adımlar atılırsa hatalar telafi edilirse evlenirim çünkü çok seviyorum hiç değilse eşimle mücadele ederim borç öderim vs. çünkü evlilikte herşeyin önümüze gelmesinden rahat etmekten yana değilim evlilikte mücadele etmek zorluk çekmek gerektiğine inanıyorum sağlam temellerin olması için ama tek başıma mücadele edersem eşimden bi çaba görmezsem kötü tabi hayat bi kumar değilmi önceden yapılacak hamleleri malesef göremiyoruz kazanmak yada kaybetmek eldeki kağıtlar açılınca belli oluoy

aslında aynı şeyi söylüyoruz ama ben direk ayrıl demeye çekindim

ama yapacak bir şey yok tek çözüm ailenin değişmesi o da kesinlikle imkansız
ya da arkadaş kendini bu konuda doldurmamayı deneyecek, ben yaptım ben verdim karşılığını görmedim diye düşünmeyecek
başka çıkış yok maalesef

sizin aylık geliriniz ne kadar ?

nişanlınız ne iş yapıyor ve de aylık kazancı nedir?

kayınpederin kendi evinin geçimini sağlayacak bir gelire sahip değil mi ?

param bankada dedim günü geldi çekemem dedim faziyle veririm dedi babası ama verilen bişi olmadı

bak canım insanların karakterlerini anlamanın değişik yolları vardır

beraber yemeğe çıkmak, yolculuk yapmak , alışverişte bulunmak vs vs

sana çok büyük ipucu vermişler de sen onu anlayabildin mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…